Alle julegaver ideerJulekalenderTil HamTil Hende

FIND DEN HER: Frække julekalendere til voksne 2023

Find 2022´s frække julekalendere til dig selv og din partner!

Skal julen ano 2022 have et frisk pust under dynen, så er en julekalender med sexlegetøj, erotiske udfordringer eller romantik julekalenderen for dig og din partner!

Vi har fundet de bedste (og frækkeste) julekalendere til voksne 2022, så du hurtigt og nemt kan få overblik over hvilken af disse erotiske pakkekalendere der passer bedst til dig og din partner.

Note: Artiklen med Frække julekalendere til voksne 2022 er sidst opdateret D. 14/11 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

(seksuel orientering ikke vigtigt, bare I elsker hinanden og/eller jeres tid sammen i sengen)

Frække julekalendere til voksne 2022

Frækkeste julekalender, julekalender for par, par julekalender, erotisk julekalender, julekalender med sexlegetøj, sexlegetøj julekalender, fræk julekalender, Voksen julekalender, julekalender med legetøj til voksne, erotik adventskalender, adventskalender med sexlegetøj

Amorelie Luxury Erotisk Julekalender

Med den luksuriøse erotiske julekalender fra Amorana forvandler du december til årets mest lidenskabelige måned – hver låge byder på sensuelle og sexede gaver til både hende og ham!

Træk julesokkerne af hinanden og sammen med passion, sexlegetøj og bondage forvandler hurtigt december til årets hedeste måned.

Den erotiske julekalender fra Amorelie passer både til par og singler, som har en smule erfaring med sexlegetøj fra tidligere og nu ønsker at tage sexlivet til et helt nyt niveau.

Kalenderen indeholder massageprodukter,  sexet legetøj og tilbehør frække stunder. De 24 luksuriøse og hede overraskelser inden for massage, sexlegetøj og soft bondage har samlet en værdi af cirka 4500 kr men koster under det halve af det!

Pris: 1829 kr – Køb den Erotiske Julekalender her

julekalender med sexlegetøj, julekalender til voksne, voksen julekalender med sex legetøj, erotisk julekalender til voksen, erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender, pakkekalender med sexlegetøj, fræk pakkekalender, pakkekalender til voskne, voksen pakkekalender, julekalender med sexlegetøj, sexlegetøj julekalender, fræk julekalender med sexlegetøj, pakkekalender til par, pakkekalender til ægtepar, julekalender til par, julekalender til ægtepar

Naughty and Nice Julekalender 2022

Denne stilfulde julekalender vil gøre din eller jeres december måned ekstra sexet. Overrask din partner eller forkæl dig selv med denne julekalender med 24 forførende gaver, som har en samlet værdi på over 3600 Kr!

Julekalenderen er spækket med indbydende sexlegetøj og inspirerende tilbehør til hende, ham og til par. Denne pakkekalender er perfekt til par, som har lyst til at tilføje noget nyt til jeres sexliv og eksperimentere med hinanden på nye måder i en måned, som i forvejen indbyder til hyggelige intime stunder under den varme dyne.

Forkæl hinanden med en fræk julekalender som inspirerer til sensuelle massagestunder, nydelse med vidunderlige vibrationer, BDSM bondageleg, og spil sjove forførende spil sammen.

Køb Mshop julekalenderen Naughty and Nice her

julekalender med sexlegetøj, julekalender til voksne, voksen julekalender med sex legetøj, erotisk julekalender til voksen, erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender, pakkekalender med sexlegetøj, fræk pakkekalender, pakkekalender til voskne, voksen pakkekalender, julekalender med sexlegetøj, sexlegetøj julekalender, fræk julekalender med sexlegetøj, pakkekalender til par, pakkekalender til ægtepar, julekalender til par, julekalender til ægtepar

Mshop Fræk julekalender 2023 (Adventskalender)

Gør alle adventssøndage lidt ekstra krydderet sammen med Mshop Advent julekalender. Den frække julekalenderen består af fire låger, en for hver adventssøndag, og sammenlagt finder du syv kvalitetsprodukter og et inspirationshæfte, der er særligt udvalgte til at forgylde de mørke adventsnætter.

Kalenderen er lavet så den er lige så god for miljøet, som den er for dig og din partner. Læs også det medfølgende hæfte for ekstra inspiration, udfordringer, tips og interessante fakta.

Denne julekalenderen med sexlegetøj indeholder produkter for både par, singler og til alle køn. Produkterne er specifikt udvalgte, så I kan udforske forskellige og nye typer stimulans og nydelse hver adventssøndag.

Psst… Alle produkter kan bruges sammen med en partner. Når I bruger sexlegetøj sammen, kan I udforske hinandens seksualitet og lyst, hvilket ofte resulterer i et sjovere, mere nydelsesfuldt og mere tilfredsstillende sexliv.

Køb Mshop julekalender med sexlegetøj her

julekalender med sexlegetøj, julekalender til voksne, sinful julekalender 2022, voksen julekalender med sex legetøj, erotisk julekalender til voksen, erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender, Sinful julekalender, julekalender fra Sinful, adventskalender med sexlegetøj,

Sinful Deluxe Julekalender 2022

Sinful Deluxe Julekalenderen er tidligere blevet kåret som “Bedst i Test” og kendt fra landsdækkende TV i hele Norden og sidste år var den udsolgt på rekordtid – så vent ikke for længe i 2022. Dette er Nordens absolut mest solgte premium frække julekalender for voksne.

Julekalenderen indeholder et helt nyt sortiment med limited edition 2022 produkter. Der er 24 populære high end produkter til par fra Sinful, Julekalenderen er en blanding af sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondage produkter til hende, ham og par.

Sexlegetøj julekalenderen har en værdi af 4.400 kr og er tiltænkt til par, der vil fylde december med overraskelser, leg og sex. Sammen med legetøjet får du også et flot inspirationshæfte med tips og guides til dagens frække overraskelse.

Sinful Deluxe Julekalender er en limited edition og findes kun i et begrænset antal, så skynd jer at få fingrene i jeres og få en jul, I aldrig glemmer!

Køb Sinfuls Deluxe julekalender her

julekalender med sexlegetøj, julekalender til voksne, sinful julekalender 2022, voksen julekalender med sex legetøj, erotisk julekalender til voksen, erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender

Sinful Julekalender med sexlegetøj

Skal det ikke være Deluxe men bare super frækt, så er denne erotiske julekalender fra Sinful noget for jer!

I julekalenderen med sexlegetøj finder 24 frække gaver, så du og din partner har noget at glæde jer til hver eneste dag i december. Dette er årets frækkeste julekalender til at forkæle hinanden med. Alle gaverne er fra Sinfuls egen populære kollektion. 

Indholdet af denne Julekalender med sexlegetøj er med 24 populære kvalitetsprodukter, som er fra et helt nyt sortiment, limited edition 2022. Denne frække julekalender har en værdi af 2.600 kr. Her finder du blandt andet sexlegetøj, vibrerende vibratorer, glidecreme og summende legetøj og erotiske accessories og blide bondage produkter til hende, ham og par.

Sammen med julekalenderen er der et inspirationshæfte guides og tips til dagens hygge under dynen. Husk julekalender hurtigt bliver udsolgt, så køb den mens den stadig er på lager!

Køb Sinfuls frække julekalender her

Orion Julekalender 2022, frække julekalender til par, frække julekalender til voskne, julekalender med erotisk legetøj, julekalender med sexlegetøj, adventskalender med sexlegetøj, julekalender til par, Pakkekalender med sexlegetøj, erotisk pakkekalender, Julekalender fra Orion

Orion Erotisk Julekalender med sexlegetøj 2022

Hvad er specielt ved julekalenderen, der med sikkerhed vil gøre december varm og dejlig? Få gang i december med Orions frække julekalender med sexlegetøj fra 2022.

Julekalenderen er designet med 24 elegante retro æsker i forskellige størrelser, som giver et sødt udseende på denne voksen julekalender. Hver dag frem til jul får man en dejlig gave til par, der trænger til en pause fra den travle juletid.

I julekalenderen finder du også masser af selvforkælelse til singler og et bredt udvalg af produkter der giver nybegyndere et godt indblik i legetøjsverdenen. Kalenderen byder også på en lang række spændende højdepunkter for avancerede brugere. En guide er også inkluderet og giver dig masser af tips og tricks.

Det absolutte klimaks den 24. december – så glad dig til juleaften!

Køb Orions julekalender med sexlegetøj her

julekalender med sexlegetøj, juleklaender itl voksne, voksen julekalender med sex legetøj, erotisk juleklaender til voksne, erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender

Orien julekalender med sexlegetøj

Orien har gjort sexlegetøj lækkert og stilfuldt med deres moderne butikker over alt i Danmark og nu gør de også december super hot.

Den frække julekalender fra Orien tilbyder samme stilrenhed og hygge samt et ekstra pust til sexlivet i juledagene.

Forvandl december til årets hedeste måned. Dette er ganske enkelt en perfekt gave til en, du vil give eller dele en sensuel december med! Julekalenderen til voksne indeholder sensuelle og sexede produkter til både hende og ham.

Kalenderen indeholder 24 sensuelle overraskelser, som garanteret trækker julestrømperne ned på modtageren! Lågerne er fyldt med erotik og indeholder massageprodukter, sexet legetøj og fantasistimulerende tilbehør, som vækker lyst og passion og har en værdi af ca. 2300 kr!

Den erotiske Julekalender fra Orion passer både til par og singler, samt både kvinder og mænd uanset orientering.

Køb sexlegetøjs julekalenderen her

Frækkeste julekalender, julekalender for par, par julekalender, erotisk julekalender, julekalender med sexlegetøj, sexlegetøj julekalender, fræk julekalender, Voksen julekalender, julekalender med legetøj til voksne, erotik adventskalender, adventskalender med sexlegetøj

Amorelie Erotisk Julekalender

Årets frækkeste julekalender KUN for voksne! Stilfuld tyrkis design og frække gaver hver dag fra 1. december og frem til jul. Denne erotiske julekalender til årets varmeste hit!

Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter. Lågerne er fyldt med erotik og rummer massageprodukter, sexlegetøj og fantasiæggende tilbehør, som vækker lyst og passion og har en værdi af ca. 3000 kr! Prisen er tilgengæld kun 999 kr, så der er mange penge at spare på jeres nye samling af frækt legetøj til “kanesjov”.

Den erotiske adventskalender er desuden stilrent udformet og afslører ingenting om de hede hemmeligheder, der gemmer sig indeni.

December er en kold måned men denne erotiske julekalender passer til både kvinder og mænd uanset orientering, og skaber varme under dynen. 

Køb erotisk julekalender her

↓↓↓

Julekalendere med romantik og frække udfordringer:

pakkekalender med sexlegetøj, fræk pakkekalender, pakkekalender til voskne, voksen pakkekalender, julekalender med sexlegetøj, sexlegetøj julekalender, fræk julekalender med sexlegetøj, pakkekalender til par, pakkekalender til ægtepar, julekalender til par, julekalender til ægtepar

Daring December – julekalender for par

Fyr op under lidenskaben i december med denne julekalender til par!

Hver låge giver jer forslag til tre forskellige aktiviteter, som er lidenskabelige, sexede og udfordrende – perfekt inspiration til at udnytte, når I kryber ned under dynen!

Køb den frække julekalender her

romantisk julekalender til par, par julekalender, kærlighedsjulekalender til par, julekalender med sexlegetøj, juleklaender itl voksne, voksen julekalender med sex legetøj, eroitsk juleklaender til voksne,erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender

 Fyld dele december måned med kærlighed og hygge!

Denne romantiske kalender har ekstra ordinært 31 låger og kan åbnes når som helst på året (vi foreslår december!).

Bag hver låge er der et forslag til tre forskellige aktiviteter i som par kan lave sammen – vælg mellem en sjove ting at lave sammen, romantiske gestus eller hed og sexet inspiration, I kan bruge, når I kryber ned under dynen! 

Så tag en romantisk pause fra hverdagstristessen og gør dig parat til en hel måned fuld af sex, romantik og glæde med kærlighedskalenderen til par!

Køb den romantiske julekalender her

Romantisk Julekalender til Par

Maksimer julehyggen med en romantisk adventskalender til par!

Hver luge giver jer forslag til tre forskellige aktiviteter – enten sjove ting at gøre sammen, en romantisk gestus eller hed og sexet inspiration at gribe til når I kryber ned under dynen.

I skiftes til at åbne lugerne, og lugeåbneren vælger, hvad der skal være dagens aktivitet blandt de sexede, hyggelige og sjove forslag. Det kan være alt fra at planlægge en hyggelig udflugt eller lave en romantisk middag, til at gøre julerent nøgne sammen eller endnu hedere aktiviteter, som garanteret giver ny inspiration i soveværelset!

Valget står oftest mellem noget enkelt og sjovt, noget meget romantisk og noget rigtig sexet, og det er let at finde aktiviteter, som passer lige til dig og din partner.

Så tag en pause både fra hverdagstristessen og julestresset og gør jer klar til en decembermåned fuld af sex, romantik og glæde med adventskalenderen til par!

Køb den romantiske julekalender her

↓↓↓

Inspiration til julekalendere til voksne :

Nabo kaffe julekalender 2022, julekalender med kaffe, kaffe julekalender, julekalender til voksne, smagfulde julekalendere, kvalitets julekalender, kaffe julekalender,

NABO Kaffe julekalender 2022

Vores flinke svenske naboer har lavet en utrolig elegant og smagfuld julekalender med kaffe til kaffeelskeren!

Denne kaffekalender indeholder dagligt 21 gram filterformalet kaffe, så du kan brygge en god kande kaffe, hvad end du har en kaffemaskine med filter eller du laver pour over. Kalenderen indeholder lidt for enhver smag, uanset om du er til mørk- eller lysristet, med høj syrlighed eller aromatisk kaffe.

NABO Kaffe julekalender 2022

Vores flinke svenske naboer har lavet en utrolig elegant og smagfuld julekalender med kaffe til kaffeelskeren!

Denne kaffekalender indeholder dagligt 21 gram filterformalet kaffe, så du kan brygge en god kande kaffe, hvad end du har en kaffemaskine med filter eller du laver pour over. Kalenderen indeholder lidt for enhver smag, uanset om du er til mørk- eller lysristet, med høj syrlighed eller aromatisk kaffe.

Kaffe julekalenderen indeholder desuden også 4 af NABOs populære smagskaffer, så invitere kæresten eller veninderne over til en lækker kop kaffe i december

Køb NABO Kaffe julekalenderen her

Summerbird julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, chokolade julekalender til voksne, summerbird julekalender 2021, Økologiske julekalendere

Summerbirds Julekalender Classic 2022

Summerbird har igen i år lavet en økologisk julekalender med luksus-chokolade. Julekalenderen ano 2022 er designet i en stilren sølv farve med små lyserøde blomster på æsken.

Hver er de 24 låger er markeret med hvide bogstaver og der er 2 stykker chokolade bag hver låge, som du enten kan nyde alene eller dele med en du holder af. Nyd julen med skøn økologisk kvalitets chokolade fra Summerbird, f.eks med smagsvarianten Coffee Lovers, Amber, Pure Amande, Amber Bar og Landgrisen

Køb Summerbird julekalenderen her

puslespils julekalender, julekalender med puslespil, julekalendertil voksne, voksen julekalender, anderledes julekalender, julekalender 2021

Puslespils julekalenderen med 300 brikker

Elsker du puslespil? Hvad så med at gå julen i møde med en helt unik puslespilsjulekalender.

Et puslespil med hele 300 puslebrikker gør december både spændende og udfordrende. Hver dag får du en pose med puslebrikker, du kan lægge, så i rette tid før juleaften giver dig et færdigt og samlet puslespil.

Super sjov julekalender for både børn og voksne

Køb Puslespils julekalenderen her!

popcorn julekalender, unikke julekalender, anderledes julekalender, julekalender til børn, slik julekalender til voksne, slik julekalender til voksne, julekalender med popcorn, julekalender 2021, kvalitets julekalender, vegansk julekalender, julekalender til veganere, voksen julekalender

Vegansk Popcorn Julekalender 2022

Lækre veganske gourmet popcorn i den fineste julekalender med 24 låger der åbnes op som en kæmpe julebog.

Bag 24 festlige låger, får du små pakker med Joe & Sephs håndlavede veganske popcorn i 8 unikke og lækre smage! Herunder Joe & Sephs populære Vegan Salted Caramel og Vegan Toffee Apple & Cinnamon, samt flere nye og eksklusive veganske varianter. 

Køb den veganske popcorns julekalender her

julekalender til ham med strømper, strømpe julekalender 2022, julekalender til mænd, mande julekalender, julekalender med strømper, sokke julekalender, julekalender med sokker, julekalender med sokker til mænd, voksen julekalender 2022,

Strømpe julekalender til mænd

Får han altid strømper i julegave? Hvorfor ikke tyvstarte og give ham en julekalender med 24 strømper som gør fødderne farveglade i decembermørket! 

Stribede, prikkede, mønstrede og en nisse – der gemmer sig nye sjove strømper hver dag i 24 dage i denne julekalender. Bonus: behøver du heller ikke vaske strømper igen før efter juleaften.

Strømperne er i størrelse 40 til 45 og kan alle sammen vaskes på 40 grader.

Pris: 599 kr – Køb strømpe julekalenderen her

Fandt du ikke julekalender du ledte efter?

Julekalender med øl

Voksen julekalender med Rom

Pakkekalender til voksne

Legetøjsjulekalender til børn

julekalender for par, par julekalender, erotisk julekalender, julekalender med sexlegetøj, sexlegetøj julekalender, fræk julekalender