Alle julegaver ideerJulekalenderTil HendeTilbehør til Jul

Se her: Unik Te Julekalender fra Teacup.dk

Teacup.dk har igen i år lavet en anderledes og unik Te julekalender med lækker te.

Te julekalenderen er med 24 pakker lækkert, løst te.

Læs også: 50+: Julekalender til kæresten (Ham & Hende)

Note: Artiklen om Unik Te julekalender er sidst opdateret D. 02/11 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

I julekalenderen får modtageren en ny te-smag hver dag frem til juleaften.

Te julekalender, te julekalender 2022, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2023

Lille Te Adventskalender

Lækker adventskalender til teelskeren. Der er blevet udvalgt nogle af de bedste teer fra Teacups sortiment og kombineret dem med lidt sødt til teen. Disse varer er fint pakket ind til 4 adventsgaver.

Bestil Lille Te adventskalender her!

pakkekalender med te, pakkekalender med the, the pakkeakalender, tea pakkekalender, te pakkekalender 2022

Stor Te Adventskalender

En stor adventskalender til te elskeren. I denne te julekalender er der sammensat nogle af de bedste teer med andre lækkerier såsom lidt sødt eller lidt andet tilbehør.

Kalenderen består af 4 flot indpakket gaver, en til hver søndag i advent. Glad dig til julen med nye skønne te-smags oplevelser.

Bestil den store Te adventskalender her!

pakkekalender med te, pakkekalender med the, the pakkekalender, tea pakkekalender, te pakkekalender 2022, julekalender med te, te julekalender, unik te julekalender, julekalender med the 2022, tea julekalender 2022,

Den store Te Julekalender fra teacup

Her får man en rigtig hyggelig julekalender med te til unge eller voksne. I julekalenderen får man en ny og spændende smag hver dag i december.

Du får 24 små pakker, så man hver dag kan åbne en pakke og smage en ny og lækker te. Her får du den store version hvor du kan smage teerne flere gange. Nok til 2-3 kander af hver te. Der er sort te, grøn te, urtete og rooibos i julekalenderen.

Giv dig selv en dejlig te julekalender eller glæd en du holder af. Denne julekalender med te er pakket i hånden, og er ekstra hyggelig at forsøde december med.

Bestil Den store Te julekalender her!

te julekalender, julekalender med te, julekalender med te 2022, julekalender med the, the julekalender, tea julekalender, julekalender med tea, julekalender 2022, voksen julekalender, voksen julekalender

Tea & Taste julekalender

Pakkekalender til voksne med 24 kalendergaver fra Teacups sortiment.

Du får 24 små pakker, som er individuelt pakket ind. Det kan være både te, samt øvrige varer fra Teacups sortiment, så her er der plads til lækre overraskelser. Det kan være slik, chokolade, delikatesser, kaffe m.m.

Her får man en rigtig hyggelig julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december.

Bestil Te & Taste julekalender her!

↓↓↓

På udkig efter en Te julekalender fra en anden leverandør?

Te julekalender, te julekalender 2019, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2019

Julekalender med økologisk te fra The English Tea shop

Adventskalender med 25 æsker økologisk te. Hver tepakke vejer 48 gram og der er 12 forskellige smagsvarianter. Bag hver låge i tekalenderen gemmer der sig pyramideposer med økologisk te i julede smage såsom granatæble, hibiscus og ingefær med tranebær.

I alt får du tolv forskellig tesmage, og her står sort, rød, grøn og hvid te i kø med roobois og urtete, der alle passer rigtig godt på en kold decemberdag!

Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil.
Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Køb Økologisk te julekalender her

Carstensens te julekalender, te julekalender, te adventskalender, julekalender med tea, julekalender med te, julekalender med the, the julekalender, tea adventskalender, tea julekalender, julekalender til voksne, voksen julekalender,

Carstensens Te Julekalender for 2 personer

En perfekt og smagfuld julekalender med te til 2 personer. Bag hver af de 24 låger er der to tebreve, perfekt til at nyde en kop til med en du holder af.

Hver dag byder på en nye smage, f.eks sorte, grønne, hvide, rooibos, urte teer og krydrede teer, frugtige teer, friske teer, sødlige teer, kendte teer, økologiske teer og meget meget mere.

Te julekalenderen har et flot design, som sammenkobler den gamle tebutik – Carstensens Tehandel med en skøn og moderne julekalender, som de har skabt.

Designet er er en flot rød julekalender der kan åbnes op. På den ene siden af den åbnede kalender, finder du en lille historie om teen og et fint billede fra Carstensens Tehandel. På den anden side finder du 24 små låger, med gule tal på, hvor du bag hver låge finder din te.

Køb Carstensens The julekalender her

24 days of te julekalender, julekalender med tea, julekalender med te, julekalender med the, the julekalender, tea adventskalender, julekalender til voksne, voksen julekalender, teacup, te jul, jule te, hyggelig julekalender, 24 days of tea kalender

Teministeriet – Dele julekalender med luksus te

Julekalenderen har et flot og minimalistisk design der nemt kan bidrage til julestemningen derhjemme. Julekalenderen har 24 låger, med løst te, nok til to kopper i hver. Så enten kan du selv nyde 2 kopper te om dagen eller nyde en kop te med en du holder af.

Jule kalenderen er lavet af økologiske og bionedbrydelige materialer, som kan genbruges og genanvendes.

Teministeriet er gået i tænkeboksen og har i år udviklen en ny julekalender med fokus på 5 R’er; Rethink, Reduce, Reuse, Recycle, Recover.

Køb 24 days of tea julekalenderen her

Derfor skal du købe en te julekalender:

Te er en aromatisk drik, der fremstilles ved at hælde kogende vand over tebuskens blade. Te findes i et utal af smagsvarianter og variationer. Men ikke nok med det, det er også rigtig sundt at drikke te.

Te er en naturlig drik og en fransk undersøgelse viser, at folk der drikker te hver dag, har et bedre helbred end andre. De lever tilmed længere.

Studiet er gennemført blandt 130.000 franske kvinder mellem 18-95 år ved Paris Preventive Medicine Center. Resultaterne viser, at hvis man drikker én til fire kopper te om dagen, så kan man minimere risikoen for at dø af det, som forskerne kalder, ’sygdomme der ikke er relateret til hjertekar-systemet’ med 24 procent.

(kilde: avisen.dk)

Mangler du inspiration til alle julekalendere?

te julekalender, julekalender med tea, julekalender med te, julekalender med the, the julekalender, tea julekalender, julekalender til voksne, voksen julekalender, teacup, te jul, jule te
julekalender med tea, tea julekalender 2018, Te julekalender, te julekalender 2019, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, te voksen julekalender, voksen julekalender 2018

Lukket for kommentarer.