9 Julekalendere med Playmobil

Julekalendere med Playmobil: Det populære legetøjsmærke Playmobil har designet en lang række flotte kalendere til børn med flere forskellige temaer. Hver julekalender er en gaveregn som kan indgå i barnets lege længe efter julen er overstået!

Playmobils julekalendere er et fedt koncept, der gør julemåneden meget meget sjovere. Med en julekalender fra Playmobil fås et nyt stykke playmobil-legetøj bag lågen hver dag, bringer julekalenderen spænding til de små i julemåneden, og gør det dermed lidt sjovere at vente på juleaften. Julekalenderne findes i forskellige temaer, så der både er noget for drengene og pigerne.

 

Playmobil Julekalender – Top Agents

En flot julekalender fra Playmobil, hvor hver låge gemmer på en lille gave, som langsomt men sikkert samler et top agent sæt. Når D. 24 december rammes, så er hele sættet samlet, og agent 007 eller en leg med Dr. Evil kan begynde.

Køb Playmobil julekalenderen her

 

Playmobil Julekalender – Julemandens værksted

En stor og flot julekalender fra Playmobil. Med denne Playmobil kalender får du en lille gave fra playmobil hver dag indtil juleaften.Denne julekalender er helt perfekt til en rigtig Playmobil fan, som langt fra ville have et problem med at få nogle ekstra Playmobil gaver i december.

På kalenderen kan man se julemandens elever, som har travl med at få alle gaverne klar til juleaften.

Køb playmobil julekalenderen her

 

playmobil julekalender, julekalender playmobil, julekalendere med playmobil

Playmobil Julekalender – Hestefarmen

En eventyrlig julekalender fra playmobil med temaet hestefarm. Bag hver låge gemmer sig en lille gave, som til jul kan sammensætte din egen personlige hestefarm, med heste, foder, udstyr og meget mere.

Køb julekalendere med playmobil her

 

julekalender-jul-paa-gaarden-playmobil-christmas-box-p

Playmobil Julekalender – Jul på gården 1.2.3

En Playmobil julekalender for de mindste med bondegårds tema. Julemanden gør sin kane og sine rensdyr klar til turen. Han vil forkæle dyrene på 1.2.3 gård med sjove gaver! Julekalenderen indeholder flere forskellige dyr, en julemand og forskellige andre elementer til en bondegård

 Pris: 189 kr – Gå til shop

 

hemmelig-pirat-skatteoe-playmobil-pirates-julekalender-box-p

Julekalender fra playmobil – Hemmelig pirat skatteø

En super sej playmobil pirat julekalender med masser af tilbehør til en rigtig pirat. I kalenderen fås blandt andet en skattekiste, en pirat playmobil figur og GULD. Super fed julekalender til drenge og piger med god fantasi.

 Pris: 189 kr – Gå til shop

playmobil-9008-playmobil-julekalender-royalt-skoejteloeb-1-p

Playmobil julekalender – Royalt skøjteløb

På en solrig vinterdag beslutter den kongelige familie at løbe på skøjter i parken bag slottet. Alle parkens dyr kommer nysgerrigt hen for at kigge. Familien nyder det i fulde drag! Royalt Skøjteløb er en royal julekalender fra Playmobil, som kan skabe mange fantasifulde eventyr med. 

 Pris: 199 kr – Gå til shop

julekalender-politiaktion-juveltyv-playmobil-christmas-box-p

Julekalender – Politiaktion juveltyv

Tyven er brudt ind i en juvelerbutik Han forsøger at knække pengeskabet, der er fuldt af smykker og guld (der også kan bruges som sparegris). Vil politimanden på motorcyklen være hurtig nok til at pågribe tyveknægten? Politiaktion juveltyv er en sej julekalender med aktion og spænding.

 Pris: 199 kr – Gå til shop

nhl-julekalender-playmobil-christmas-box-p

Playmobil NHL Julekalender

Ræs rundt på den frosne sø, og skyd på mål med PLAYMOBIL NHL julekalender. ‘Rivaler på søen’! Denne adventskalender indeholder 24 overraskelser til dagene op til jul. Når alle dele er pakket ud, så stil spillerne op på isen og lad kampen begynde!

Pris: 229 kr – Gå til shop

 

Du kan også købe:

De mange julekalendere med Playmobil kan kombineres med hinanden, det øvrige sortiment fra Playmobil, eller med denne skønne store playmobil julemand.

gigantisk-playmobil-julemand

Kæmpe Playmobil julemand – 65cm høj

Pris: 499 kr – Gå til shop

 

Find flere legetøjs julekalendere her

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: