Alle julegaver ideerJulegaver til drengeJulegaver til pigerJulekalenderLegetøjTil Børn

8+ Julekalendere med Playmobil

Julekalendere med Playmobil:

Det populære legetøjsmærke Playmobil har designet en lang række flotte kalendere til børn med flere forskellige temaer.

Hver julekalender er en gaveregn som kan indgå i barnets lege længe efter julen er overstået!

I denne artikel dykker vi ned i en verden af Playmobil julekalendere, der hver især gemmer på en overraskelse bag hver låge. Uanset om du er på udkig efter en kalender med prinsesser, pirater, bondegård eller juleværksteder, har Playmobil sørget for, at der er en kalender, der passer til enhver interesse.

Med en julekalender fra Playmobil får barnet et nyt stykke playmobil-legetøj i julekalenderen hver dag, bringer spænding til de små i julemåneden, og gør det dermed lidt sjovere at vente på juleaften.

Note: Artiklen om Julekalendere med Playmobil er sidst opdateret D. 15/08 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også: 50+ Julekalender til børn (Piger & drenge)

Playmobil julekalender 2023

Julekalenderne fra Playmobil findes i forskellige temaer, så der både er noget for drengene og pigerne.

Playmobil Julekalender, Julekalender Politi Museumstyveri 2023, Playmobil museumstyveri 2023, Playmobil julekalender 2023, Playmobil adventskalender, adventkalender for børn, adventskalender til drenge, julekalender til børn, julekalender til drenge, julekalender til drenge 2023

Julekalender fra Playmobil 2023 – Politi Museumstyveri

Denne Playmobil julekalender med politi- og museumstema bringer spænding og detektivarbejde ind i julemåneden.

Hver dag bliver en ny chance for at afdække ledetråde, finde spor og løse gåderne for at afsløre tyven og redde de værdifulde udstillingsgenstande i julekalenderen fra 2023.

Med Playmobil julekalenderen “Politi Museumstyveri” kan børnene blive en del af en autentisk detektivhistorie, der udvikler deres problemløsningsevner og kreativitet, samtidig med at den bygger op til juleaften. Denne kalender bringer ikke kun glæde og spænding til højtiden, men også en sjov og lærerig måde at styrke børns fantasi og evne til at samarbejde.

I julekalenderen finder du blandt andet PLAYMOBIL-figurer, motorcykel, håndjern og søgerobot som kan indgå i julelegen eller tilføjes til den eksisterende samling.

Køb Playmobil politi Museumstyveri julekalender her

Playmobil Julekalender, Julekalender Heste 2023, Playmobil Heste 2023, Playmobil julekalender 2023, Playmobil adventskalender, advent kalender for børn, Julekalender Heste Kanetur ved juletid, julekalender til børn, julekalender til drenge, julekalender til piger 2023

Playmobil Julekalender Heste: Kanetur ved juletid

Denne Playmobil julekalender med hestetema inviterer børnene til at opleve den magiske stemning ved en kanetur ved juletid. Bag hver låge gemmer der sig en ny del af den idylliske vinterverden, hvor heste og ryttere udforsker den sneklædte natur og nyder den friske luft.

Julekalenderen “Heste Kanetur ved Juletid” giver en skøn mulighed for at kombinere leg og fantasi med julestemning.

“Playmobil Heste Kanetur ved Juletid” julekalenderen er det ideelle valg, hvis du ønsker at give dit barn en unik og fornøjelig juleoplevelse. Det er en gave, der skaber minder og spreder juleglæde i hele december måned.

Køb Heste julekalender her

Playmobil Novelmore Julekalender, Julekalender novelmore2023, Playmobil Novelmore 2023, Playmobil julekalender 2023, Playmobil adventskalender, advent kalender for børn, Julekalender Novelmore Kamp i sneen, julekalender til børn, julekalender til drenge,

Julekalender Playmobil Novelmore – Kamp i sneen

Kamp i Sneen julekalenderen fra Novelmore Playmobil er et eventyr, der inviterer børnene ind i en magisk verden af riddere, krigere og eventyrlige væsener. Børnene kan bruge deres fantasi til at skabe kampscener, opbygge landskaber og udforske den storslåede verden, der åbenbarer sig bag hver låge.

Med denne julekalender kan børnene opleve spænding og eventyr hver dag i december. De kan tage del i en episk kamp om herredømmet i sneen, opbygge deres eget rige og skabe deres helt egne fortællinger.

Bag lågerne i denne julekalender gemmer der sig 24 spændende Novelmore-overraskelser såsom Prins Arwynn, Lord Bayron og hans søn Brody samt en funktionsdygtig katapult med lava-ammunition, en kane, en snemand med rustning og mere spændende riddertilbehør.

Køb Novelmore Julekalender her

Playmobil Julekalender, Julekalender julefest 2023, Playmobil 2023, Playmobil julekalender 2023, Playmobil adventskalender, advent kalender for børn, Julekalender Julefest under regnbuen, julekalender til børn, til piger 2023, pige julekalender

Playmobil julekalender Julefest under regnbuen

“Julefest under Regnbuen” julekalenderen fra Playmobilinviterer børnene ind i en verden af festligheder, hvor de kan deltage i en livlig julefest med glade figurer, dans, musik og meget mere. Bag hver låge gemmer der sig en ny detalje, der bidrager til at opbygge festligheden og skabe en mindeværdig julestemning.

Med denne julekalender kan børnene opleve glæden ved at fejre jul på en helt ny måde. De kan skabe deres eget juleunivers med figurer, dekorationer og tilbehør, og dermed give liv til en festlig julefest under regnbuen.

Med PLAYMOBIL-julekalenderen Julefest under regnbuen bliver juletiden ganske enkelt magisk! På 24 dage opstår der en magisk balsceneri, hvor begge prinsesser har en berusende fest i sammen med deres prinser, det gyldne Pegasusføl og flere nuttede dyr.

Køb Julekalenderen 2023

Playmobil Julekalender Julebagning 2022, Playmobil julebagning 2022, Playmobil julekalender 2022, Playmobil adventskalender, adventkalender for børn, adventskalender til drenge, julekalender til børn, julekalender til drenge, julekalender til piger 2022

Playmobil Julekalender Julebagning 2023

Jul og julebag er den perfekte kombination – også i Playmobils verden. Måske kigger julemanden forbi og hjælper dig med at bage dine julesmåkager

Playmobil Julekalender Julebagning 2023 giver mulighed for uendelig fantasifuld leg op til og efter jul. Adventskalenderen består af en julekalender med 24 overraskelser og rigtige småkage udstikkere til stor bagehygge derhjemme. Udover tre PLAYMOBIL-figurer indeholder sættet også en julemand med sæk og gaver, en ponyslæde, et tekøkken med to ovne og masser af bageredskaber samt en snemand.

Køb Playmobil julebagning julekalender her

DOC Julekalender 2022, Julekalendere med playmobil, julekalender 2022 playmobil, Årets Julekalender, legetøjs julekalender, DOC Playmobil Julekalender 2022

DOC Playmobil Julekalender 2022

Tag med de 4 DUCK ON CALL-helte på deres togtur og eventyr i Playmovilles julelandskab.

Bag hver låge i julekalenderen gemmer sig en overraskelse, der garanterer de små fans af den nye animerede serie 24 dage med unik sjov indtil den store ferie. Kør med toget gennem Playmoville og hjælp Polly med at jagte en juveltyv, Freddy slukke ilden eller Mikey med at ordne Queen Mayor efter hendes fald, mens han skøjtede. Dette hold er simpelthen quacktastic! Sættet indeholder en julekalender med 24 overraskelser og de fire DUCK ON CALL-helte Ducklas, Polly Police, Freddy Fire og Mikey Medic samt den mystiske Mr. Hans og Queen Mayor. På brandbilen er en bevægelig brandkanon. Toget har motor og tre vogne, der kan forbindes via koblinger.

Køb DOC Playmobil julekalender 2022 her

Adventures of Ayuma Julekalender 2022, Julekalendere med playmobil, julekalender 2022 playmobil, Adventures of Ayuma Julekalender, legetøjs julekalender, julekalender med legetøj

Adventures of Ayuma Julekalender 2022

Vintertid er magisk og kommer i Ayuma! Feerne går på akademiet at lærer at tage sig af sjæledyrene og deres babyer.

Med kærlige karakterer og magiske dyr tager Adventures of Ayuma adventskalender fra PLAYMOBIL dig med på en magisk fejul. Legetøjs julekalenderen to Ayuma fe figurer, tre sjæledyr fawn, doe og skunk, en baby dinosaur, en pelikan, baby vaskebjørne, en dam med sneplatform og vandfald, slæder, krystaller og mange flere magiske ekstramateriale. Lygten lyser efter i mørket. Dåens gevirer kan dekoreres med krystaller.

Køb Ayuma julekalender her

Playmobil Julekalender 2021, Politi Dykningsmission Playmobil, Julekalender til børn 2021, 2022 playmobil julekalender, julekalender med playmobil,

Politi Dykningsmission Playmobil Julekalender

Playmobil julekalender nyheden fra sidste år er et fantastisk undervands eventyr. Tag eventyret med i bad eller leg på børneværelset, kun fantasien sætter grænser for Politi Dykningsmission julekalenderen. Julekalenderen er lavet i samarbejde med Tinti.

Køb Julekalenderen med Playmobil Dykningsmission her

Playmobil julekalendere til piger, Julekalender til piger 2021, 2022 julekalender til piger, Magiske havfruer Julekalender 2021, Magiske havfruer Playmobil Julekalender

Magiske Havfruer Playmobil Julekalender

Playmobil julekalender er et undervands eventyr med havfruer, delfiner og søheste. Hver dag fra 1. december og frem til juleaften når du et nyt eventyrligt stykke Playmobil, som passer ind i temaet Magiske Havfruer. Julekalenderen er lavet i samarbejde med Tinti.

Køb Julekalenderen med Playmobil Magiske Havfruer her

Playmobil 123, playmobil julekalender, playmobil aqua julekalender, julekalender med playmobil, adventskalender med playmobil, playmobil adventskalender, playmobil aqua 123 julekalender 2022, playmobil 2022 julekalender, julekalender til børn, julekalender til små børn

Playmobil Aqua 1.2.3 Julekalender 2023

Kombiner nedtællingen til jul og juleforberedelserne med ekstra meget sjov leg i badet med året Playmobil Aqua 1.2.3 julekalender med Bathtime Fun fra 2023.

Playmobil julekalenderen har 24 låger, som er fyldt sjovt vandlegetøj, som landingsnet, fangstbakke, forskellige både og masser af dyr, f.eks pingviner, havskildpadder, hajer og fisk. Med sugekopper kan du sætte opsamlingsbakken op på kanten af badet og skabe fantasifuld leg med julekalenderens farverige indhold, som er med til at fremmer finmotorik, kreativitet og kognitiv forståelse af relationer

Køb Playmobil 1.2.3 julekalenderen 2023 her

Wiltopia Julekalender 2022, Julekalendere med playmobil, julekalender 2022 playmobil, Årets Julekalender, legetøjs julekalender, Wiltopia Playmobil Julekalender 2022, Playmobil dyr, dyr playmobil

Wiltopia Julekalender

Tag på en dyrerejse rundt i verden og find ud af det! Julekalenderen til at fylde og designe selv med klistermærke ark (f.eks navn på barnet). Efter 24 dage er dyrepanoramaet komplet!

Tag med forskeren i PLAYMOBIL Wiltopia DIY-julekalenderen på en spændende dyretur jorden rundt. Hver dag kan et af 23 dyr fra forskellige dele af verden og deres fascinerende habitat blive opdaget og udforsket. De enkelte kasser i DIY-julekalenderen udfyldes individuelt. Hvis kassen vendes efter åbning, skabes et fantastisk dyrepanorama med levestederne for de inkluderede dyr i adventsperioden. For endnu mere kreative designidéer medfølger et klistermærkeark med bogstaver og dyrebilleder, som kan bruges til at dekorere de enkelte æsker efter ønske. Wiltopia-serien fra PLAYMOBIL står for at vokse op i en verden, der værdsætter og beskytter dyr og natur.

Køb Wiltopia julekalenderen her

2022 julekalender med playmobil, julekalender med Asterix playmobil 2023, playmobil julekalender, julekalender playmobil Asterix, legetøjs julekalender, playmobil julekalender til drenge, playmobil julekalender til drenge, drenge julekalender playmobil, pige julekalender playmobil, julekalender piger, julekalender drenge, adventskalender til børn, årets julekalender 2022

Asterix Julekalender 2023

Med 24 små låger starter en spændende nedtælling til juleaften. Med den medfølgende vægt bliver piratskibet flydende. En fisk kan fastgøres til fiskekrogen. Jollen flyder og kan transportere to figurer. Med Asterix og 5 andre kendte karakterer fra tegneserien.

Asterix Julekalender er den perfekte overraskelse for unge og gamle Asterix-fans. Om bord på piratskibet er piratkaptajnen og hans besætning. Den kærligt designede Asterix julekalender inviterer alle PLAYMOBIL-venner ind i de ukuelige gallers spændende verden. Legetøjs julekalenderen indeholder 24 overraskelser baseret på de populære tegneseriefigurer med Asterix og Antiklimaks, fem pirater, et piratskib med kragerede, en robåd, fiskestang, fisk, talrige tilbehør og mange andre spændende ekstramateriale.

Køb Playmobil Asterix julekalender her

playmobil julekalender, julekalender med playmobil, julekalender til drenge, playmobil julekalender til drenge, playmobil julekalender 2019, 2019 playmobil julekalender, julekalender til børn, børne julekalender, legetøjsjulekalender

Playmobil Julekalender – Jul i legetøjsbutikken

De populære PLAYMOBIL®-julekalendere har i mange år gjort ventetiden før jul lidt sjovere.

Playmobils detaljerede indhold gør de 24 dage til en stor fest og en helt speciel oplevelse. I julekalenderen Jul i legetøjsbutikken er julemanden på besøg i legetøjsbutikken og tager imod børnenes ønskesedler.

Ved kassen hjælper den venlige salgsmedarbejder med at finde den passende overraskelse til jul. Med et besøg i den fortryllende legetøjsbutik med mange gaver, julemanden og en snemand sørger PLAYMOBIL®-julekalenderen for masser af sjov inden juleaften.

Køb playmobil julekalenderen her

Tilbage til fremtiden playmobil, Julekalender Tilbage til fremtiden playmobil, Julekalender med Playmobil, Julekalender til drenge 2021, 2022 julekalender til drenge, TIlbage til fremtiden julekalender fra Playmobil

Tilbage til Fremtiden Playmobil julekalender

Den første Tilbage til fremtiden Playmobil julekalender, som også indeholder legetøj med fokus på den første film i serien. Med figurerne fra årene 1955 og 1985 samt mange flere detaljer, så du kan opstille de ikoniske scener fra kultfilmen. Inkl. dramet ved Rådhuset med Hill Valleys tårnur.

Køb playmobil tilbage til fremtiden julekalenderen her

Tilbage til fremtiden playmobil 2021, Julekalender Tilbage til fremtiden playmobil, Julekalender med Playmobil, Julekalender til drenge 2021, 2022 julekalender til drenge, TIlbage til fremtiden julekalender fra Playmobil

Tilbage til Fremtiden Julekalender

Dette er den anden Playmobil julekalender i Back to the future serien (Tilbage til fremtiden). Denne Playmobil julekalender indeholder elementer fra Back to the Future 3 filmen med masser af sjovt tilbagehør fra det vilde vesten, blandt andet en hest og en cowboy.

Køb playmobil tilbage til fremtiden julekalenderen her

2022 julekalender med playmobil, julekalender med playmobil 2023, playmobil julekalender, julekalender playmobil, legetøjs julekalender, playmobil julekalender til drenge, playmobil julekalender til drenge, drenge julekalender playmobil, pige julekalender playmobil, julekalender piger, julekalender drenge, adventskalender til børn, årets julekalender 2022
playmobil julekalender, julekalender playmobil, playmobil juleklaender til drenge, playmobil julekalender til drenge, drenge julekalender playmobil, pige julekalender playmobil, julekalender piger, julekalender drenge

Køb en Playmobil julekalender

Playmobil julekalendere er en fantastisk måde at sprede julestemning og skabe uforglemmelige øjeblikke for både børn og barnlige sjæle.

Med en Playmobil julekalender kan du åbne en ny lille gave hver dag i december og samtidig bygge et helt nyt univers op. Fra magiske vinterlandskaber til spændende byscener og eventyrlige temaer – Playmobil har skabt en række julekalendere, der ikke kun tilføjer en ekstra dimension til juleforberedelserne, men også giver mulighed for kreativ leg og fantasiudfoldelse.

Så hvis du vil give en gave, der spreder glæde og spænding hver dag op til jul, så lad os tage dig med på en rejse gennem nogle af de mest fantastiske Playmobil julekalendere. Lad os inspirere dig til at skabe en uforglemmelig juleoplevelse fyldt med leg, fantasi og eventyr!

Hvad er Playmobil og hvordan blev virksomheden til?

Playmobil blev opfundet af tyskeren Hans Beck (1929 – 2009), der betegnes som ”Playmobils far”. Hans Beck Var uddannet møbelsnedker

Hans Beck udviklede de første playmobilfigurer og koncepter fra 1971 til 1974.

Oliekrisen i 1973 gjorde at produktion af playmobil kunne betale sig, pga. af lave mængder plastic det krævede. I 1974 købte et hollandsk firma et helt års produktion fra firmaet og i 1975 eksporterede man Playmobil til store udenlandske markeder.

Playmobil er blevet sammenlignet med lego og gennem årene har de to produkter også konkurreret intenst med hinanden.

Signatur Playmobil manden er en 7,5 cm høj, hvilket er en 1:24 skala menneskelig figur med et smilende ansigt. En lang række tilbehør, bygninger og køretøjer samt utallige dyr er også en del af Playmobil -serien.

Playmobils omsætning i 2008 var $ 589 millioner.

Playmobil arbejder på at blive mere miljøvenlige

Playmobil arbejder seriøst og fokuseret med at få en mere klimavenlig produktion.
De ønsker blandt andet at minimere deres miljøpåvirkninger og forpligter sig i høj grad til en ansvarlig håndtering af de ressourcer, som er nødvendige for produktionsprocessen. 

Medarbejdere hos Playmobil får uddannelse i forhold til miljøpåvirkninger og ansvarsbevidst omgang med energi i forhold til deres arbejde. Playmobil inkluderer deres leverandører og underleverandører i deres miljøstyringskoncept, så de også håndterer de fornødne ressourcer med omtanke og udnytter potentialet til besparelse og genbrug.

2021 julekalender med playmobil, julekalener med playmobil 2022, playmobil julekalender, julekalender playmobil, playmobil juleklaender til drenge, playmobil julekalender til drenge, drenge julekalender playmobil, pige julekalender playmobil, julekalender piger, julekalender drenge

Udgået julekalendere med Playmobil

playmobil julekalender, julekalender med playmobil, julekalender til drenge, playmobil julekalender til drenge, playmobil julekalender 2019, 2019 playmobil julekalender, julekalender til børn, børne julekalender, legetøjsjulekalender

Kampen om den magiske sten

Playmobil kommer år efter år med spændende julekalendere med playmobil indhold, som gør ventetiden til jul lidt sjovere.

Kampen om den magiske sten giver 24 dage med spændende overraskelser hver dag.

Bag lågerne i denne Playmobil julekalenderen gemmer på spændende ridderfigurer og masser af tilbehør. Med nye og spændende ridderhistorier starter PLAYMOBIL-julekalenderen nedtællingen til juleaften og sørger for en eventyrlig tid før jul.

Køb playmobil julekalenderen her (Udgået)

NHL playmobil julekalender, playmobil julekalender, julekalender med playmobil, julekalendere til børn, børne julekalender, julekalender 2020

Julekalender NHL Road to Stanley

Det er tid til face off på isen! NHL Adventskalender – Vejen til Stanley Cup indeholder 24 overraskelsesartikler for hver dag frem til jul.

Køb NHL Road to Stanley julekalenderen her (Udgået)

playmobil julekalender, julekalender playmobil, playmobil juleklaender til drenge, playmobil julekalender til drenge, drenge julekalender playmobil, pige julekalender playmobil, julekalender piger, julekalender drenge
Play mobil Julekalender På bondegården

Julekalenderen På bondegården tager dig med ud på landet: Sammen med bonden tager børnene sig af de søde bondegårdsdyr og kører frisk foder hen til dem med traktoren. Høns, kaniner, grise med smågrise og de fløjlsbløde køer glæder sig over opmærksomheden. PLAYMOBIL®-julekalenderen inviterer til et spændende besøg på bondegården med masser af kreativ og sjov leg inden juleaften og derefter. Med deres detaljerede indhold gør de 24 dage til en stor fest og en helt speciel oplevelse.

Køb Julekalenderen på Bondegården her

Playmobil julekalender, julekalender til børn, børn julekalender, legetøjsjulekalendere til børn, legetøjsjulekalender til børn, Playmobil advents julekalender,
Kongelig picnic i parken

I julekalenderen finder du 24 kreative PLAYMOBIL-figurer og dele med emnet Kongelig picnic. I kalenderen gemmer der sig en masse prinsesse.

Køb den her (udgået)

Playmobil Julekalender 2021, Novelmore Playmobil, Julekalender til børn 2021, 2022 playmobil julekalender, julekalender med playmobil,

Playmobil Novelmore Julekalender

I Novelmore Julekalenderen fra sidste år kan du skabe nye fantastiske eventyr fra Novelmore´s eventyrlige verden.

Bag hver låge gemmer er sig spændende nyt legetøj fra Playmobil, blandt andet tre riddere og en drage. Brug Julekalenderens baggrund til at sætte scene for din leg.

Denne Playmobil Adventskalender for børn fra 5-10 år.

Køb Novelmore Julekalender her (udgået)