8+ Julekalendere med Playmobil

Julekalendere med Playmobil:

Det populære legetøjsmærke Playmobil har designet en lang række flotte kalendere til børn med flere forskellige temaer. Hver julekalender er en gaveregn som kan indgå i barnets lege længe efter julen er overstået!

Playmobils julekalendere er et fedt koncept, der gør julemåneden meget meget sjovere.

Med en julekalender fra Playmobil får barnet et nyt stykke playmobil-legetøj i julekalenderen hver dag, bringer spænding til de små i julemåneden, og gør det dermed lidt sjovere at vente på juleaften.

Note: Artiklen om Julekalendere med Playmobil er sidst opdateret D. 06/08 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også: 50+ Julekalender til børn (Piger & drenge)

Julekalenderne fra Playmobil findes i forskellige temaer, så der både er noget for drengene og pigerne.

Playmobil Julekalender 2021, Politi Dykningsmission Playmobil, Julekalender til børn 2021, 2022 playmobil julekalender, julekalender med playmobil,

Politi Dykningsmission Playmobil Julekalender 2021

Playmobil julekalender nyheden fra 2021 er at fantastisk undervands eventyr. Tag eventyret med i bad eller leg på børneværelset, kun fantasien sætter grænser for Politi Dykningsmission julekalenderen 2021. Julekalenderen er lavet i samarbejde med Tinti.

Køb Julekalenderen med Playmobil for 2021 her

Playmobil julekalendere til piger, Julekalender til piger 2021, 2022 julekalender til piger, Magiske havfruer Julekalender 2021, Magiske havfruer Playmobil Julekalender
Magiske Havfruer Playmobil Julekalender 2021

Året Playmobil julekalender er et undervands eventyr med havfruer, delfiner og søheste. Hver dag fra 1 december og frem til juleaften når du et nyt eventyrligt stykke Playmobil, som passer ind i temaet Magiske Havfruer. Julekalenderen er lavet i samarbejde med Tinti.

Køb Julekalenderen med Playmobil for 2021 her

Playmobil Julekalender 2021, Novelmore Playmobil, Julekalender til børn 2021, 2022 playmobil julekalender, julekalender med playmobil,

Novelmore Playmobil Julekalender 2021

I Novelmore Playmobil Julekalenderen fra 2021 kan du skabe nye fantastiske eventyr fra Novelmore´s eventyrlige verden.

Bag hver låge gemmer er sig spændende nyt legetøj fra Playmobil, blandt andet tre riddere og en drage. Brug Julekalenderens baggrund til at sætte scene for din leg.

Denne Playmobil Adventskalender for børn fra 5-10 år.

Køb Julekalenderen med Playmobil for 2021 her

playmobil julekalender, julekalender med playmobil, julekalender til drenge, playmobil julekalender til drenge, playmobil julekalender 2019, 2019 playmobil julekalender, julekalender til børn, børne julekalender, legetøjsjulekalender
Playmobil julekalender -Kampen om den magiske sten

Playmobil kommer år efter år med spændende julekalendere med playmobil indhold, som gør ventetiden til jul lidt sjovere.

Nyheden i år er denne Julekalender -Kampen om den magiske sten som giver 24 dage med spændende overraskelser hver dag.

Bag lågerne i denne Playmobil julekalenderen gemmer på spændende ridderfigurer og masser af tilbehør. Med nye og spændende ridderhistorier starter PLAYMOBIL-julekalenderen nedtællingen til juleaften og sørger for en eventyrlig tid før jul.

Køb playmobil julekalenderen her

NHL playmobil julekalender, playmobil julekalender, julekalender med playmobil, julekalendere til børn, børne julekalender, julekalender 2020

Julekalender NHL Road to Stanley

Det er tid til face off på isen! NHL Adventskalender – Vejen til Stanley Cup indeholder 24 overraskelsesartikler for hver dag frem til jul.

Køb NHL Road to Stanley julekalenderen her

playmobil julekalender, julekalender playmobil, playmobil juleklaender til drenge, playmobil julekalender til drenge, drenge julekalender playmobil, pige julekalender playmobil, julekalender piger, julekalender drenge
Play mobil Julekalender På bondegården

Julekalenderen På bondegården tager dig med ud på landet: Sammen med bonden tager børnene sig af de søde bondegårdsdyr og kører frisk foder hen til dem med traktoren. Høns, kaniner, grise med smågrise og de fløjlsbløde køer glæder sig over opmærksomheden. PLAYMOBIL®-julekalenderen inviterer til et spændende besøg på bondegården med masser af kreativ og sjov leg inden juleaften og derefter. Med deres detaljerede indhold gør de 24 dage til en stor fest og en helt speciel oplevelse.

Køb Julekalenderen på Bondegården her

Playmobil julekalender, julekalender til børn, børn julekalender, legetøjsjulekalendere til børn, legetøjsjulekalender til børn, Playmobil advents julekalender,
Playmobil julekalender – Kongelig picnic i parken

PLAYMOBIL-julekalenderen gør ventetiden op tiljuleaften lidt sjovere.

I julekalenderen finder du 24 kreative PLAYMOBIL-figurer og dele med emnet Kongelig picnic. I Playmobil kalenderen gemmer der sig en masse prinsesse playmobil.

Køb Playmobil julekalender her

playmobil julekalender, julekalender med playmobil, Playmobil Skattejagt julekalender, Skattejagt i Piratbugten julekalender,
Playmobil Julekalender Skattejagt i Piratbugten

24 kreative PLAYMOBIL-figurer og -dele omkring emnet Piratbugt gemmer sig bag lågerne på denne Playmobil julekalender. Op til juleaften opstår der et lille piratunivers med piratkaptajn, kanon, ekstra båd, skelet, skattekort, sabel, gevær og selvfølgelig en værdifuld skat. Der er også en kæmpestor blæksprutte, der kan skifte farve, hvilket er super sejt. Få tiden til juleaften til at flyve afsted med denne julekalender til piger og drenge.

Køb Playmobil Skattejagt i Piratbugten julekalender her

playmobil julekalender, julekalender med playmobil, julekalender til drenge, playmobil julekalender til drenge, playmobil julekalender 2019, 2019 playmobil julekalender, julekalender til børn, børne julekalender, legetøjsjulekalender
Playmobil Julekalender – Jul i legetøjsbutikken

De populære PLAYMOBIL®-julekalendere har i mange år gjort ventetiden før jul lidt sjovere.

Playmobils detaljerede indhold gør de 24 dage til en stor fest og en helt speciel oplevelse. I julekalenderen Jul i legetøjsbutikken er julemanden på besøg i legetøjsbutikken og tager imod børnenes ønskesedler.

Ved kassen hjælper den venlige salgsmedarbejder med at finde den passende overraskelse til jul. Med et besøg i den fortryllende legetøjsbutik med mange gaver, julemanden og en snemand sørger PLAYMOBIL®-julekalenderen for masser af sjov inden juleaften.

Køb playmobil julekalenderen her

Tilbage til fremtiden playmobil 2021, Julekalender Tilbage til fremtiden playmobil, Julekalender med Playmobil, Julekalender til drenge 2021, 2022 julekalender til drenge, TIlbage til fremtiden julekalender fra Playmobil
Tilbage til Fremtiden Julekalender 2021

Dette er den anden Playmobil julekalender i Back to the future serien (Tilbage til fremtiden). Denne Playmobil julekalender indeholder elementer fra Back to the Future 3 filmen med masser af sjovt tilbagehør fra det vilde vesten, blandt andet en hest og en cowboy.

Køb playmobil tilbage til fremtiden julekalenderen her

Tilbage til fremtiden playmobil, Julekalender Tilbage til fremtiden playmobil, Julekalender med Playmobil, Julekalender til drenge 2021, 2022 julekalender til drenge, TIlbage til fremtiden julekalender fra Playmobil
Tilbage til Fremtiden Playmobil julekalender

Den første Tilbage til fremtiden Playmobil julekalender, som også indeholder legetøj med fokus på den første film i serien. Med figurerne fra årene 1955 og 1985 samt mange flere detaljer, så du kan opstille de ikoniske scener fra kultfilmen. Inkl. dramet ved Rådhuset med Hill Valleys tårnur.

Køb playmobil tilbage til fremtiden julekalenderen her

Hvad er Playmobil og hvordan blev virksomheden til?

Playmobil blev opfundet af tyskeren Hans Beck (1929 – 2009), der betegnes som ”Playmobils far”. Hans Beck Var uddannet møbelsnedker

Hans Beck udviklede de første playmobilfigurer og koncepter fra 1971 til 1974.

Oliekrisen i 1973 gjorde at produktion af playmobil kunne betale sig, pga. af lave mængder plastic det krævede. I 1974 købte et hollandsk firma et helt års produktion fra firmaet og i 1975 eksporterede man Playmobil til store udenlandske markeder.

Playmobil er blevet sammenlignet med lego og gennem årene har de to produkter også konkurreret intenst med hinanden.

Signatur Playmobil manden er en 7,5 cm høj, hvilket er en 1:24 skala menneskelig figur med et smilende ansigt. En lang række tilbehør, bygninger og køretøjer samt utallige dyr er også en del af Playmobil -serien.

Playmobils omsætning i 2008 var $ 589 millioner.

playmobil julekalender, julekalender playmobil, playmobil juleklaender til drenge, playmobil julekalender til drenge, drenge julekalender playmobil, pige julekalender playmobil, julekalender piger, julekalender drenge
Playmobil arbejder på at blive mere miljøvenlige

Playmobil arbejder seriøst og fokuseret med at få en mere klimavenlig produktion.
De ønsker blandt andet at minimere deres miljøpåvirkninger og forpligter sig i høj grad til en ansvarlig håndtering af de ressourcer, som er nødvendige for produktionsprocessen. 

Medarbejdere hos Playmobil får uddannelse i forhold til miljøpåvirkninger og ansvarsbevidst omgang med energi i forhold til deres arbejde. Playmobil inkluderer deres leverandører og underleverandører i deres miljøstyringskoncept, så de også håndterer de fornødne ressourcer med omtanke og udnytter potentialet til besparelse og genbrug.

%d bloggers like this: