50+ Julekalender til børn (Piger & drenge)

Vil du gerne finde den perfekte julekalender til børn (børnene), så er du landet det helt rigtige sted.

Vi har finkæmmet internettet for julekalendere til piger og drenge og fundet 50+ julekalendere.For at gøre det nemt og overskueligt at finde den helt rigtige julekalender, har vi inddelt dele af listen i kategorierne:

 

LEGO City julekalender 2017

Udbyg dine eksisterende sæt, eller start på nye med de forskellige overraskelser, der venter dig i LEGO City julekalenderen! Er det et transportmiddel eller måske en helt ny minifigur? Måske endda julemanden? Den eneste måde at finde ud af det på er ved at åbne lågerne, én dag ad gangen!

Julekalenderen indeholder: 6 minifigurer: barn på snowboard, bedstemor, to kystvagtansatte, jungleeventyrer og julemanden. 24 forskellige modeller, bl.a. bygninger, transportmidler, juleting og minifigurer. Åbn hver låge for at se dagens overraskelse. Saml alle minifigurerne, og tilføj dem til din samling eller dine sæt. Antal elementer 248. En sej LEGO julekalender 2017 til piger og drenge!

Køb LEGO city julekalenderen her

 

LEGO Star Wars julekalender 2017

Gør dig klar til julesjov med LEGO Star Wars julekalenderen. Bag lågerne ligger en galakse fyldt med Star Wars minifigurer, rumskibe, fartøjer og meget mere og venter på dig! Når du har samlet alle gaverne, kan du folde legemåtten ud og udspille dine egne episke eventyr på ørkenplaneten Jakku, Starkiller Base og i det ydre rum.

Med denne kalender bliver det jul, før du kan nå at sige Unkars bølle! Åbn en låge hver dag, og se de 24 forskellige gaver fra LEGO Star Wars temaet. Julekalenderen indeholder: 7 minifigurer og en sjov figur med juletema. Fartøjer: The Ghost, The Phantom, stormtrooper-transporter, Reys speeder, Millennium Falcon, snowspeeder, Kylo Rens Command Shuttle, Y-wing, TIE Striker, hovertank, AT-ST, blasterkanon, sneslynge og kælk med boostere! Våben: 3 blasterpistoler og 2 blastere. Tilbehør: skruenøgle og brækjern. Udfoldelig legemåtte med motiver fra Jakku, Starkiller Base og detydre rum. Antal elementer 309. En sej LEGO julekalender 2017 med Star Wars tema!

Køb LEGO Star Wars julekalender her

julekalender-2015-lego-star-wars-box-p

Lego Star wars julekalender

Star Wars og Lego er den perfekte kombination! En julekalender med Lego Star Wars er noget der kan skabe mange timers leg og hygge blandt store og små drenge. Julekalenderen med 24 fede LEGO Star Wars gaver. Kombinere den med Lego Star Wars julekalenderen 2017 eller elementer fra det øvrige Lego Star Wars sortiment.

Køb LEGO julekalender her

75146_fLego Star wars julekalender

Mærk Kraften i juletiden med LEGO Star Wars julekalenderen – Der findes hele 2 forskellige LEGO Star Wars julekalendere til drenge! Julekalenderen med 24 gaver, bl.a. minifigurer, rumskibe, køretøjer og andre samleobjekter fra temaet.

Køb julekalenderen her

lego-city-julekalender-2016

Lego City julekalender 2008

Lego lader børn skabe deres helt eget eventyr, og denne gang er det et juleeventyr der skal skabes. Med Lego City julekalenderen får barnet en ny Lego figur hver dag, helt frem til jul.

Køb LEGo julekalenderen her

 

Lego Friends julekalelender, julekalender med lego, lego julekalender

LEGO Friends julekalender 2017

Tæl ned til jul med årets LEGO Friends julekalender, hvor en ny låge åbnes hver dag fra 1. december til jul! Byg en julefest til LEGO Friends vennernes kæledyr – der er et nyt element at bygge hver dag. Find først Stephanie og hendes snescooter i julekalenderen, og se så, hvilke andre juleoverraskelser hun kan samle undervejs! Antal elementer i julekalenderen: 217. En skøn LEGO julekalender 2017 til piger!

Køb 2017 LEGO Friends julekalenderen

Playmobil Julekalender – Top Agents

En flot julekalender fra Playmobil, hvor hver låge gemmer på en lille gave, som langsomt men sikkert samler et top agent sæt. Når D. 24 december rammes, så er hele sættet samlet, og agent 007 eller en leg med Dr. Evil kan begynde.

Køb Playmobil julekalenderen her

 

Playmobil Julekalender – Julemandens værksted

En stor og flot julekalender fra Playmobil. Med denne Playmobil kalender får du en lille gave fra playmobil hver dag indtil juleaften.Denne julekalender er helt perfekt til en rigtig Playmobil fan, som langt fra ville have et problem med at få nogle ekstra Playmobil gaver i december.

På kalenderen kan man se julemandens elever, som har travl med at få alle gaverne klar til juleaften.

Køb playmobil julekalenderen her

 

playmobil julekalender, julekalender playmobil, julekalendere med playmobil

Playmobil Julekalender – Hestefarmen

En eventyrlig julekalender fra playmobil med temaet hestefarm. Bag hver låge gemmer sig en lille gave, som til jul kan sammensætte din egen personlige hestefarm, med heste, foder, udstyr og meget mere.

Køb julekalendere med playmobil her

 

julekalender-jul-paa-gaarden-playmobil-christmas-box-p

Playmobil Julekalender – Jul på gården 1.2.3

En Playmobil julekalender for de mindste med bondegårds tema. Julemanden gør sin kane og sine rensdyr klar til turen. Han vil forkæle dyrene på 1.2.3 gård med sjove gaver! Julekalenderen indeholder flere forskellige dyr, en julemand og forskellige andre elementer til en bondegård

 Pris: 189 kr – Gå til shop

 

hemmelig-pirat-skatteoe-playmobil-pirates-julekalender-box-p

Julekalender fra playmobil – Hemmelig pirat skatteø

En super sej playmobil pirat julekalender med masser af tilbehør til en rigtig pirat. I kalenderen fås blandt andet en skattekiste, en pirat playmobil figur og GULD. Super fed julekalender til drenge og piger med god fantasi.

 Pris: 189 kr – Gå til shop

playmobil-9008-playmobil-julekalender-royalt-skoejteloeb-1-p

Playmobil julekalender – Royalt skøjteløb

På en solrig vinterdag beslutter den kongelige familie at løbe på skøjter i parken bag slottet. Alle parkens dyr kommer nysgerrigt hen for at kigge. Familien nyder det i fulde drag! Royalt Skøjteløb er en royal julekalender fra Playmobil, som kan skabe mange fantasifulde eventyr med. 

 Pris: 199 kr – Gå til shop

 

julekalender-politiaktion-juveltyv-playmobil-christmas-box-p

Julekalender – Politiaktion juveltyv

Tyven er brudt ind i en juvelerbutik Han forsøger at knække pengeskabet, der er fuldt af smykker og guld (der også kan bruges som sparegris). Vil politimanden på motorcyklen være hurtig nok til at pågribe tyveknægten? Politiaktion juveltyv er en sej julekalender med aktion og spænding.

 Pris: 199 kr – Gå til shop

 

nhl-julekalender-playmobil-christmas-box-p

Playmobil NHL Julekalender

Ræs rundt på den frosne sø, og skyd på mål med PLAYMOBIL NHL julekalender. ‘Rivaler på søen’! Denne adventskalender indeholder 24 overraskelser til dagene op til jul. Når alle dele er pakket ud, så stil spillerne op på isen og lad kampen begynde!

Pris: 229 kr – Gå til shop

 

Hama Midi Julekalender 

Hama perlerne er en stor succes blandt store og små. Julekalenderen med Hama midi perlerne giver et nyt mønster hver af de 24 dage i julen, så der altid er noget nyt at prøve af. På kalenderlågen er der et mønster på et julemotiv, som du kan bruge dagen på at lave. Brug de færdiglavet perle plader til at pyntet op til jul. I æsken bag kalenderen finder du udstyret, som du skal bruge til de enkelte motiver. Her er der to poser med blandede perler, så du har nok til alle dine julemotiver. Der er ca 5000 perler. Der er også et strygeark til at stryge din færdige motiver under og en vejledning med gode råd om, hvordan du får det bedste resultat fra dine Hama perler. I æsken er også 5 små perleplader i geometriske former. Du finder firkant 220, rund 222, sekskant 223, hjerte 236 og stjerne 270. Der er også 6 perlefødder, som du kan bruge til at støtte dine færdige plader, så de kan stå og pynte i hele huset.

Hama Midi Julekalender med 24 låger er en æske, som har alt, hvad du har brug for til at lave de 24 motiver. Der er perler, stiftplade, motivark, vejledning og strygepapir. Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver. Dermed er æsken også et godt startprodukt til dig, der vil se, om perleplader er noget for dig og din familie. Hama Midi Gaveæske 3037 Julekalender med 24 låger er også en perfekt gave til både børn og voksne, fordi du ikke behøver vide, om modtageren allerede har de ting, der skal bruges.

Køb Hama julekalenderen her

 

pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender til penge, pakkekalender 2015, nemme pakkekalender, online pakkekalender, pakkekalender til børn, pakkekalender til små børn, pakkekalender til piger 3 år, pakkekalender til piger 4 år, pakkekalender til piger 5 år

Indholdsrige pakkekalendere fra Pakkekalender.dk

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt klargjort med 24 fine gaver i præcist til dit barn. Pakkekalenderen har endda gjort det så nemt, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

Se pakkekalender.dk her
Julekalender med Frost, frost julekalender, disney frost julekalender, Julekalender med Frost disney, julekalender med elsa og anna, julekalender med olufDisney Frost julekalender til piger

Denne julekalender med Frost vil med sikkerhed få 99% af alle piger til at viiiine af glæde igennem hele december måned. Frost julekalender der indeholder 24 fantastiske overraskelser, med blandt andet små figurer af Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og rensdyret Sven. Hver dag op til jule samles flere og flere dele af et fantastisk frost juleeventyr, som kan leges med længe efter jul. Julekalenderen selv er designet som den perfekte scene til enhver Frost leg. Glæd din lille pige med denne skønne Frost julekalender og skab smil hver dag frem til jul!

Køb Frost julekalender her

Læs også: Frost julekalender til piger – 2017

 

Frost julekalender, Frozen julekalender, julekalender med frost, julekalender med Frost, Frozen julekalender, Julekalender med Frozen, Frozen julekalender 2017, julekalender til piger, julekalender til piger 2017

Frost julekalender 2017

En nyhed i 2017 er denne flotte Frost julekalender med 24 skønne gaver med Frost motiver. Julekalenderen indeholder forskellige ting til skolebrug som f.eks blyantspidser. Derudover indeholder julekalenderen med Frost 3D figurer, armbånd, nøgleringe, knapper og meget andet. På forsiden af julekalenderen er der et motiv af Elso og Oluf, samt isslottet og snefnug i forskellige størrelser.

Pris: 223,96 kr – Gå til shop

 

Frost Julekalender med smykker

Endnu en Frost julekalender nyhed i 2017 er denne flot designet julekalender med 24 skønne gaver med temaet smykker. I julekalenderen er der blandt andet fingerringe, armbånd, halskæder og klistermærke øreringe, alle med motiver af Frost figurerne. På forsiden af julekalenderen er der et motiv af alle de elskede Frost karakterer; Anna, Elsa, Olaf, Kristoffer og Svend.

Pris: 149 kr – Gå til shop

 

Julekalender med Frost – Nyhed 2017

Denne flotte julekalender med Frost indeholder brugbare gaver til skole og hjemlig hygge. Bag hver låge gemmer der sig en gave, som f.eks. kan være en nøglering, viskelæder, blyantspidser eller lille tape holder. På forsiden af julekalenderen er der et motiv af alle de elskede Frost karakterer; Anna, Elsa, Olaf, Kristoffer og Svend samt teksten Merry Christmas (glædelig jul på engelsk)

Pris: 119,95 kr – Gå til shop

 

Piger_3_6-p

Pakkekalender fra Nemmegaver.dk

På Nemmegaver.dk finder du en færdiglavet pakkekalender til ungerne. Pakkekalenderen er med fri fragt.

Køb pakkekalenderen her

 

play doh julekalender, Play-doh julekalender, julekalender til børn, julekalender med play doh, julekalender med modelleer, playdoh julekalender, play doh pakkekalender, pakkekalender med play doh

Play Doh Julekalender

En Play-Doh julekalender giver mulighed for at slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit spil igennem december. Julekalenderen indeholder 24 forskellige farvestrålende Play-Doh overraskelser, som kan være med til at gøre julen i år meget sjovere! Åbn en ny låge i kalenderen hver dag frem til juleaften og se, hvad dagens overraskelse er! Julekalenderen indeholder blandt PLAY-DOH, støbeform, modelleer, og udstikkere som kan skabe fantasifulde kreationer!

Julekalenderen med Play Doh er for børn fra alderen 3 år og op efter.

Køb Play-Doh julekalender her

 

Rasmus Klump Julekalender 2017

Rasmus Klump pakkekalender inklusiv 24 små folieposer med forskelligt legetøjs og børne- indhold. Masser af sjov, ballade og overraskelser mens du og barnet tæller dagene frem til juleaften.

Køb Rasmus Klum Julekalender her

 

Bog & ide – Pixi julekalender

På Bog & ides hjemmeside kan du købe en PIXI-julekalender. Årets julekalender er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen!

Se PIXI julekalenderen her

Har du givet en pixi kalender, hvorfor så ikke give en pixi bogs hylde i julegave? Se den her!

 

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene. Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne julekalender.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

 

Trolls julekalender 2017

Flot julekalender med 24 gaver som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset som slap bands, blyant spidsere, armbånd, nøgleringe, barrettes, knapper, 3D figurer og meget andet. Julekalenderen fungere samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Køb Trolls julekalenderen her

 

My Little Pony julekalender 2017

Flot My Little Pony pakkekalender til piger! Julekalenderen indeholde 24 små og sjove overraskelser til piger! Med denne My Little Pony julekalender kan du tælle dagene ned til juleaften. Bag ved hver låge er forskellige smykker og tilbehør.

Køb My Little Pony julekalenderen her

Brio-julekalender-drenge

Brio julekalender

Julekalenderen fra Brio er velegnet til børn over 3 år. Brio Julekalenderen er designet som en togstation, hvor vinduer og døre en en nummeret låge. Julekalenderen kan foldes ud og åbnes til så det ligner en station, og hvad dag i ugerne op til jul vil togstationen blive sat sammen stykke for stykke og til jul vil det danne en helhed med tog, spor, figurer og eksklusivt juleindhold. Alle 24 gaver er lavet eller har detaljer i træ.

Køb Brio Julekalender her

 

Brio Julekalender 2017

Flot kvalitets julekalender fra Brio med 24 spændende legeting baseret i New York.
Indeholder julemand, julegaver, skilte, hegn og et tæppe til hesten, juletræ og tilbehør til en god og fortryllende jul. Perfekt julekalender til de mindste. Alt tilbehør i julekalenderen passer sammen med det øvrige sortiment fra Brio.

Køb Brio julekalenderen her

 

Paw Patrol Julekalender

Super sej Paw Patrol julekalender med 24 spændende overraskelser, som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalderen indeholder 17 figurer, samt 7 stk. andet tilbehør.

Køb julekalenderen her

 

Byggemand Bob julekalender 2017

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere for de mindste drenge med denne flotte Byggemand Bob julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul. Julekalenderen indeholder brugbare gaver som f.eks nøglering, blyantspidser, klistermærker og meget meget mere.

Køb Byggemand Bob julekalenderen her

 

Disney Cars julekalender 2017

Årets Cars julekalender med 24 gaver, som vil gøre hver dag frem til jul til en fest for enhver Cars fan. Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset som blyant, blyantspidser og viskelæder. Derudover indeholder Cars julekalenderen seje ting som f.eks armbånd, snørebånd til skoene, figurer fra serien og meget meget mere.  Julekalenderen fungere samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Køb Cars julekalender her

 

Cars 3 julekalender 2017

Med denne seje Disney Pixar Cars 3 julekalender kan du tælle dagene ned til juleaften sammen med alle dine bedste venner fra Biler filmen. Bag ved hver låge er forskellige overraskelser fra filmen. Kalenderen kommer med 5 mini metal biler og masse af ikonisk tilbehør.

Køb Cars 3 julekalender her

 

Brandmand Sam julekalender 2017

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne super deje Brandmand Sam julekalender fra 2017 som er fyldt med sjove små gaver hver dag op til jul. Som en ekstra ting får du et gratis tre på stribe spil på bagsiden af julekalenderen med Brandman Sam på.

Køb Brandman Sam julekalenderen her

 

Spider-Man julekalender 2017

En flot julekalender som kun er en ægte superhelte fan værdi. Julekalenderen indeholder 24 gaver, som f.eks armbånd, snørebånd til skoene, spidermanfigure, tape, nøglering, armbånd, og meget meget mere. .  Julekalenderen fungere samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Køb Spiderman julekalender her

 

Star Wars julekalender 2017

En sej Star Wars julekalender med 24 gaver indeni, som er med til at gøre ventetiden til juleaften lidt sjovere for ham (eller hende). Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset som Blyant spidsere. Der udover indeholde julekalenderen nøgleringe, figure fra Star Wars, seje armbånd og snørebånd til skoene.  Julekalenderens kasse fungere samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Køb 2017 Star Wars julekalender her

Minions – Grusomme Mig Julekalender

Tæl ned til juleaften med en sjov advents kalender fra Minions – Grusomme mig. Kom i julehumør med de søde Minions og deres jule-tilbehør. Hver dag kan du åbne en låge og bygge en lille ting hver dag.

Køb Minions julekalender her

 

Minions julekalender 2017

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Minions julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul. Julekalenderen 2017 indeholde gaver som f.eks blyantsspidser, nøgleringe, viskelæder, og mange andre brugbare ting, som barnet kan bruge i skolen eller derhjemme. På forsiden af julekalenderen ses 3 sjove minions samt teksten Merry Christmas (glædelig jul på engelsk)

Køb Minions julekalender her

 

Ramasjang Julekalender 2017 + Sofus Bamse

Ramasjang er rigtige mange børns favorit tv-kanal, og igennem årene er et fantastisk univers blevet skabt i Ramasjang. Ramasjang pakkekalender inklusiv 24 små folieposer med forskelligt legetøjs indhold. Der vil være masser af sjov ballade og overraskelser mens du tæller dagene indtil juleaften. Samtidig får du Ramasjangs fantastiske rejse bamse Sofus med som en ekstra dejlig overraskelse til f.eks. juleaftens morgen eller måske som en ekstra adventsgave.

Køn Ramasjang julekalenderen 2017 her

 

%d bloggers like this: