Alle julegaver ideerJulekalender

Kreative julekalendere fra Rito

Er du en kreativ type eller kender du en som er?

Så har vi samlet de bedste og mest kreative julekalendere fra Rito.dk her.

En kreativ julekalender er en en dejlig julekalender at komme igennem december måned med. Kreative projekter er for mange et frirum, hvor de kan slippe stressen og lade fantasien tage over.

Læs også >> Strikke julekalender til december hygge

Note: Artiklen om kreative julekalendere er sidst opdateret D. 5/10 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Kreative julekalendere fra Rito

strikke julekalender, julekalender med strik, julekalender med garn, krea julekalender, kreativ julekalender, julekalender til de kreative, julekalender med strik, julekalender med garn, julekalender til de kreative, julekalender til mormor, julekalender til farmor, julekalender til kvinder, adventskalender med strik, strik adventskalender

Strikke adventskalender 2022

Kender du en som elsker at strikke eller elsker du selv at strikke, så er dette den kreative strikke julekalender for dig i 2022.

Rito har fået vores dygtige opskriftsudviklere til at komme med både produktinputs samt designe selve strikkeopskrifterne, der resulterer i smukke kreationer, perfekte til det kølige december vejr. Julekalenderen er sjov for både nybegynderen og den mere erfarne strikker.

Julekalenderen er perfekt som kreativ selvforkælelse eller gave til en, du ved elsker at lave en masse kreative projekter med garn.

Køb strikke julekalenderen her

strikke julekalender, julekalender med garn, julekalender med strik, julekalender med hækle, hækle julekalender, kreativ julekalender, garn julekalender, julekalender til hende, julekalender til kvinder, Kreative julekalendere

Pony Julekalender – Strikke julekalender 2022

Hyggelig kreativ strikke og hækle julekalender fra Pony. Julekalenderen har 24 låger med lækre produkter fra Pony indeni. Ponys julekalender indeholder 24 fine æsker med forskelligt tilbehør til strik, hækling og broderi.

Den perfekte forkælelsesgave til én person, der elsker kreativt håndarbejde derhjemme. Varerne i julekalenderen er af høj værdi, sammenlignet med normal pris for varen og dermed er dette en garn julekalender, som virkelig giver værdi for pengene.

Køb Pony strikke julekalender med garn her

kreative julekalender, kreativ julekalendere til kvinder, julekalender til de kreative, broderet julekalender, sy julekalender, garn og strik julekalender, brodderi julekalender 2022, sy julekalender 2022,

Prym Julekalender 2022

Få gang i dine sy drømme med denne kreative julekalender fra Prym. Julekalenderen er et skønt blikfang, fyldt med særligt udvalgt sytilbehør fra Pryms brede vifte af kvalitetsudstyr, der kan få dine syprojekter til at tage fart.

Prym julekalenderen 2022 er et sandt must til dig, der elsker syning og kreativ julehygge.

Bæredygtighed er vigtigt for Prym. Derfor har de også gået skridtet videre og sørget for, at julekalenderens emballage er kompostvenlig. Når du er færdig med julekalenderen, kan du altså trække produktholderne ud, fylde de 24 rum med pottejord og plante blomster i rummene. På den måde kan du slutte julen af med at give dig selv en kærlig blomsterhilsen, der titter frem til foråret.

Du kan bruge dine egne frø, eller plante de medfølgende “Red bierne” blomsterfrø, som Prym har lagt i julekalenderen.

Køb den kreative julekalender 2022 her

Hama midi julekalender, julekalender med perler, kreativ julekalender, Hama midi gigant julekalender, julekalender til hende, sjov julekalender, julekalender 2020, julekalender 2021

Hama Midi Gigant Julekalender

Hama perler julekalenderen er en æske, som har alt, hvad du eller dit barn har brug for til at lave de 24 motiver. Indeholder: Ca. 5.000 perler, 5 små stiftplader: Firkantet nr. 220, hjerte nr. 236, stjerne nr. 270, mus nr. 312 og pingvin nr. 325.

Julekalenderen er med 24 motiver, vejledning og strygepapir. Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver (såfremt du har et strygejern). Dermed er æsken også et godt startprodukt til barnet, der gerne vil i gang med at lave perler.

Køb julekalenderen med Hama perler her

Julekalender 2021 Syning, sy julekalender, julekalender med sy, kreativ julekalender, gør set selv julekalender, julekalender med kreativ indhold, julekalender til voksne

Sy Julekalender 2022

Kender du en som elsker at sy  eller elsker du selv at sy, så er dette den kreative strikke julekalender for dig i 2022.

Julekalenderen er fyldt med materialer og tilbehør inden for syning og brodering. Hver låge byder dermed på kvalitetsprodukter, enhver sy- og broderientusiast vil elske.

Syning/broderi julekalenderen har et sødt design, der helt sikkert vil pynte blandt dine hobbyartikler Julekalenderen har et elegant design i størrelsen 45 x 35 x 5 cm. Den indeholder 24 tætpakkede lyseblå papæsker. Hver æskes indhold indbyder til spændende gør det selv projekter.

Julekalenderen er perfekt som kreativ selvforkælelse eller gave til en, du ved elsker at sy kreative projekter.

Køb den kreative julekalender med sy og broderi her

↓↓↓

Fandt du ikke den rigtige julekalender til voksne? – Måske finder du den her.

Essie julekalender, Essie neglelak julekalender, neglelak julekalender, julekalender med neglelak Essie, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender, adventskalender til kvinder,

Essie Julekalender 2022

Gør det til et farverigt eventyr at tælle ned til juleaften med neglelak julekalenderen fra Essie express train. Indeni gemmer der sig 24 kosmetikoverraskelser til smukkere, der vil gøre hver dag smukkere, blandt andet finder du 6 stk neglelak, 12 stk mini neglelak, 1 stk neglelakfjerner samt en unik Essie Gel Couture neglelak plus meget mere.

Køb Essie neglelak julekalender her

Bathbomb julekalender, julekalender med Bath bomb, julekalender med badebomber, badebomber til børn, julekalendere 2021, voksen julekalender 2021, makeup julekalender, sminke julekalender

Inkee Badebombe Julekalender 2022

Bath &Beauty Inkee Badebombe julekalenderen for 2022 er fyldt med 24 små overraskelser.

Gemt bag lågerne finder du farverige badebomber, hårelastikker, et lækker hårbånd med små øre, rejse hårbørste og meget mere.

Bade bombe julekalenderen kan bruges af både børn og voksne som elsker at tage et lækkert bad.

Køb Julekalender med badebomber her

strikke julekalender, garn julekalender, julekalender med strik, juleklaender med garn, kreative julekalndere, kreativ julekalender, julekalender til de kreative

Permin Broderikit Aida Julekalender med Julemand

Størrelse: 35x57cm. Materiale: DMC Mouliné. Type: Aida 5,4 trådet

Køb julekalenderen med garn her

Julekalender med gin, gin julekalender, gin and tonic julekalender, gin tonic julekalender, alkohol julekalender, julekalender til voksne, That Boutique-Y, alkohol julekalender, voksen julekalender, julekalender til voksne

Gin julekalender fra TBGC med 24 slags gin

Imponerende gin julekalender med 24 unikke gin i 3 cl flasker – hele 24 forskellige smagsvarianter er i julekalenderen.

That Boutique-Y Gin Company har teamet op med et par store navne herunder Hernö og Kyrö – og laver selv helt særlige gin med et twist. De er ikke blege for at lave anderledes gin. Julekalenderen indeholder blandt andet Moonshot Gin, Smoked Rosemary Gin, Chocolate Cherry Gin, ged Perry’s Tot Gin – New York Distilling Company og Dead King Gin.

Køb Gin julekalenderen fra TBGC her

musli julekalender, julekalender med musli, julekalender til kvinder, julekalender til piger, julekalender til kæresten,

MyMuesli Økologisk Grød julekalender

Grød julekalenderen fra MyMuesli lader dig tælle ned til jul med økologisk havregrød i mange anderledes og gode smage.

Her blandes julede varianter, som har fået smag af ristede mandler, kanel og æble, med luksuriøst cremede grødsorter, som smager af chokolade, vaniljeboller og blåbærcheesecake, bare for at nævne nogle af de mange smage. Grøden leveres i smarte portionsbægre. Med grød julekalenderen fra MyMuesli får du en god start på dagen, hver dag frem til jul!

Grødkalenderen fra MyMuesli er en perfekt adventsgave til alle, som fortjener en lidt bedre og hyggeligere start på december!

Køb Grød julekalenderen her