Alle julegaver ideerJulegave ideerMandelgaverTil BørnTilbehør til Jul

20+ mandelgaver til børn og voksne

Julen er børnenes fest, og oftest er mandelgaven ligeså børnenes.

Hvis du skal holde juleaften eller julefrokost med børn eller børnebørnene bør årets mandelgave også være børnevenlig.

Vi har samlet en liste med 20+ mandelgaver til børn (og voksne). På den made er du sikret smil fra store og små når mandelgaven er blevet vundet!

Læs også: 60+ gaver til pakkelegen fra 19 kr til 139 kr.

3 oplagte ideer til en god mandelgave er:

Note: Artiklen mandelgaver til børn og voksne er sidst opdateret D. 25/9 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

20+ mandelgaver til børn og voksne

mandelgave 2023, mandelgave 2022, mandelgaver til børn, mandelgaver 2022 mandelgaven alle kan bruge, find den bedste mandelgave, mandelgave til børn, guide til mandelgave, sjove mandelgaver, hemmelige mandelgaver, gaver til efter mandlen, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven

Indpakket hemmelig mandelgave til 100 kr

Hvorfor stresser over at købe mandelgaven når du kan få andre til det. Mostersskur har pakket den ind for dig så du selv kan være med i kampen om mandelgaven, da du heller ikke selv ved hvad der er i. De udvælger en række forskellige ting, som kan være alt fra noget du kan bruge i køkkenet, på kontoret, i stuen, på badeværelset, til fest og meget mere.

Pris. 100 kr. – Køb mandelgaven til 100 kr her

Skrabelods verdenskort, verdenskort skrabelod, skrabelod verdenskort, verdenskort med skrabe effekt, skrab de lande du har besøgt

Skrabelods verdenskort

Rejser du med dine børn eller børnebørn? Hvorfor så ikke lade årets mandelgave være en måde at mindes jeres rejser på.

Skrabelods verdenskortet er en mandelgave alle kan få glæde af, og en gave som hurtigt bliver lavet meget personligt, når vinderen skraber de lande hun/han har besøgt i verden, eller skraber de lande hun/han ønsker at besøge i fremtiden.

Pris: 169 kr – Køb skrabelods verdenskortet her

KitchPro Chips- og Dip skål

Alle mandelgave vindere elskere chips, gør de ikke? Gør mandelgave vinderen ekstra glad med denne skål, hvor man kan servere chips og dip sammen i denne smarte skål, som er to skåle i en!

Skålen er fra Kitchenpro og kan bruges til alt fra salt chips med dilddip til nachos med guacamole. Tåler opvaskemaskinen.

Pris: 149 kr – Køb KitchPro Chips- og Dip skål her

Enhjørning slikautomak, Enhjørning med slik, jelly beans slikautomat, Jelle beans slik, Jelly belly slik

Pooping Unicorn Slikautomat

En skide sjove mandelgave: Pooping Unicorn, som efterlader sig små bjerge af slik, når du trykker halen ned – måske den sjoveste måde at servere slik på!

Kommer med 20 gram slikbønner, og du kan fylde enhjørningens mave med lækre slikbønner igen og igen!

Pris: 79 kr. – Køb enhjørningen her

Svamphuset

Lad mandelgaven til børn og voksne være unik og anderledes i år – med et svampehus!

Dyrk svampe derhjemme, og smag en delikatesse, som er meget bedre end de der konserverede champignoner, du ellers spiser! Du skal blot tilsætte vand, alt, hvad der ellers skal bruges, medfølger! I Svampehuset trives svampen mindst lige så godt som i skoven.

Pris: 159 kr – Køb svampehuset her

chokoaldebomber, chokolade kugler med skumfiduser, chokolade til varm chokolade, chokoladekugler til varm kakao, mandelgaver 2020, gave til pakkeleg

Chokoladekugler til varm Chokolade

Lad vinderen af denne gave i pakkeleg nyde en kop luksuriøs varm chokolade med disse chokoladekugler, som smelter i varm mælk!

I chokoladekuglerne gemmer der sig miniskumfiduser, som gør den varme chokolade endnu mere spændende.

Pris: 99 kr – Køb gaven til pakkeleg her

tinkas juleeventyr, tinka juleeventyr, julekalender 2018, julekalender 2017, tinkas juleeventyr 2017, mandelgaver til børn, børne mandelgaver, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver 2018

Tinkas Juleeventyr – TV2 Julekalender

Tv2´s julekalender succes fra 2017 kan nu fås på DVD og genses år efter år.

Om Tinkas Juleeventyr: Nissepigen Tinka skal sammen med de andre ung-nisser den 1. december op til nissekongen og have overrakt nisseamuletten, som markerer, at hun nu er en rigtig nisse. Men noget er helt galt. Tinkas amulet skifter ikke farve, og hun indser, at hun ikke er som de andre nisser. I håbet om at blive som de andre nisser begiver hun sig ud på et sandt juleeventyr.

I menneskeverdenen møder hun ballademageren Lasse, og sammen kaster de sig ud i jagten på at løse gåden om nissernes tabte magi og finde svaret på, hvorfor mennesker og nisser ikke har set hinanden de sidste 100 år.

Pris: 80 kr – Køb Tinkas juleeventyr her

snefald julekalender, julekalender snefald, julekalender 2017, dr juleklaender 2018, dr juleklaender 2017, mandelgaver til børn, børne mandelgaver, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver 2018

Snefald – DR Julekalender

DR´s julekalender succes Snefald fra 2017 kan nu fås på DVD og genses år efter år.

Om Snefald: Selma er 9 år og forældreløs. Hendes højeste ønske er at få en familie, og dette skriver hun i et brev som hun sender til julemanden. Brevet finder vej til nisselandsbyen Snefald, og lidt efter havner Selma der også selv, selvom der normalt ikke er tilgængeligt for mennesker. Men Selma er måske ikke helt som andre mennesker? Der går ikke længe før at det bliver lidt dramatisk i byen Snefald. Julemanden er pludselig væk og andre kræfter tager over. Lykkes det ikke Selma og hendes nye venner at finde julemanden, forsvinder alt det gode han står for, og selve juleaften står på spil.

Pris: 75 kr – Køb Snefald her

børnevenlige gaver til pakkelgen, sjove puslespil, jokepuslespil, hund der skider puslespil, sjove gaver til pakkelegen,

Jokepuslespil – Spralla

Dette sjove Spralla Jokepuslespil er den perfekte mandelgave til børn og voksne! Puslespillet kan købes med forkslelige klassisk illustration, men med en overraskende og humoristisk twist, som f.eks en hund der skider.

Dette puslespil vil med garanti få børnene til at grine. Det er den perfekte måde at kombinere sjov og læring i en gave, der passer perfekt til pakkelegen.

Så overrask børnene med dette sjove Spralla Jokepuslespil og få gang i grin og glæde under pakkelegen.

 Pris: 69 kr. – Køb pomfrit plaster her

malebog, kreativ malebog, Mandelgaver til børn, børne mandelgaver, gode mandelgaver til børn, mandel gaver til barnet, barnets mandelgaver, gode mandelgaver 2021, mandelgaver inspiration 2022, mandelgave inspiration 2021, mandelgave 2021,

Den vidunderlige verden

Malebøger er meget populære for både børn og voksne og mange finder både kreative udfordringer og mental adspredelse, når de sidder og tegner.

 Pris: 129,95 kr. – Køb mandelgaven til børn her

Spralla Syngende og Dansende Kaktus, Mandelgaver til børn, børne mandelgaver, sjove mandelgaver til børn, mandelgave 2023, mandelgaven 2022, mandelgaven 2023, find den bedste mandelgave, mandelgaver, anderledes mandelgaver, dansende kaktus, kaktus som synger og danser

Spralla Syngende og Dansende Kaktus

Den kan synge, danse og efterligne, hvad du siger. Den er blød og lyser i flere farver. Er det en papegøje modificeret af aliens? Nej, det er selvfølgelig en syngende og dansende kaktus, som er perfekt som mandelgaven til børn og voksne i 2023.

 Pris: 219 kr. – Køb mandelgaver til børn her

gigantisk toblerone, gigantisk chokolade, chokolade, mandelgave til voksne, mandelgave til børn, mandelgaver til børn og voksne, chokolade mandelgave, gaver til studerende, gode gaver til studerende

Gigantisk Toblerone chokolade

Chokolade er godt – jo mere chokolade, desto bedre bliver det!

I denne store chokoladeæske får du hele 48 x 35 grams Toblerone-chokolade! Kartonen måler 69 x 35 cm og er udformet som en stor Toblerone. Dette er selvfølgelig perfekt som mandelgaver til børn og helst børn der gerne vil dele.

 Pris: 499 kr. – Køb mandelgaver til børn her

 Chokoladetrøffel i Champagneflaske, gaver til pakkelegen, chokolade til jul, julegaver, mandelgaver til børn, mandelgave 2020, spiselige mandelgave

Chokoladetrøffel i Champagneflaske

Chokoladetrøflerne fra Delafaille er fremstillet af belgisk chokolade og pudrede med et tyndt lag kakao. Leveres i flot gaveindpakning, så du slipper for at pakke mandelgaven 2023 ind.

Pris: 79 kr – Køb chokoladetrøfflerne her

mandelgave 2021, oplevelsesgavekort, gavekorter til julegave, mandelgaver til hele familien, gaver til mandelgaven, oplevelser til børn, oplevelsesgaver til børn

Gavekort til en oplevelser – vinderen bestemmer selv hvilken

Køb et åbent gavekort til en eller flere oplevelser hos Duglemmerdetaldrig. Gavekortet kan bruges til alle 336 oplevelser og til mere end en oplevelse. Du bestemmer beløbet gavekortet skal være på, og mandelgave vinderen bliver med sikkerhed glad for denne gave.

Køb “Gavekort til en oplevelser” her

snebold laver, snabold maskine, pakkegave til pakkeleg, pakkeleg

Snowball Maker

Vi håber på hvid jul, så der kan arrangeres sneboldt kamp. Men det er koldt og røvnederen at lave snebold – så en snowball maker er en perfekt mandelgave til børn.

Pris: 69 kr – Gå til shop

nutella, stor nutella, 3 kg nutella, gaver til studerende, gaver til teenagere
3 kg nutalla

Så hvorfor ikke give et års forbrug af nutalla til den heldige mandelgave vinder. På Coolstuff.dk kan man købe en 3 Kgs krukke med Nutalla. Så burde der være Nutella langt ind i det nye år.

Pris: 329 kr – Bestil 3 Kg Nutella her!

hygge spillet, familie spil, spil man ikke kan vinde, mandelgaver til børn, gaver til børn, mandelgaver 2020, mandelgave 2021

Hyggespillet Quizspil

Hygge spillet Quizspil har 300 sjove og uventede spørgsmål, du kan blive stillet i quizspillet Hyggespillet.

Her er der ingen tabere, men du kan regne med underholdende samtale, hvor du både lærer dig selv og dine modspillere lidt bedre at kende!

Pris: 139 kr – Køb mandelgaven 2023 her

Børnenes H.C. Andersen

H.C. Andersen er en stor del af den danske julesjæl og hans historier er tidsløse. En H.C Andersen eventyr bog er den perfekte mandelgave til både børn og voksne.

Pris: 150 kr – Køb bogen her

popcorn maskine, bøf presser, candyfloss maskine, mini donut maskine, donut maskine, julegaven til den der har alt, julegaver til alle, nemme julegaver, julegaven til dem der ikke ønsker dig noget

Candyfloss maskine

Vinderen af mandelgaven bør få en Candyfloss maskine – og derefter bruge resten af juleferien på at lave candyfloss til alle andre.

Pris: 329 kr – Køb Candyfloss maskinen her

Disneys Juleklassikere 25, mandelgave 2017, mandelgave 2018, mandelgaven 2017, mandelgaven 2018, find dne bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven

Disneys Juleklassikere – Fra alle os til alle jer

Traditionen tro udkommer årets Juleklassikere. Læs alle de klassiske og hyggelige historier fra Andeby med dine yndlingsfigurer og oplev, at julen endelig er kommet. En sjov idé til mandelgave for hele familien

Køb bogen her

jelly belly juleslik, jelly beans juleslik, jelly belly, jelly beans, jelly belly julekalender, jelly beans julekalender, jelly belly adventskalender, jelly beans julekalender

Jelly Belly gaveæske

Jelly Beans bliver også kaldet Jelly Belly kommer oprindelig fra USA, og er elsket af både børn og voksne over hele verden.

Det er lækker slik man aldrig bliver træt af (med mindre man går en med ostesmag). De smagsfyldte Jelly Belly gaveæsker er god mandelgave for både børn og voksne og en mandelgave som også kan deles med de øvrige deltagere, hvis altså der er plads efter risalamanden

Pris fra: 69 kr – Køb Jelly Belly gaveæsken her

Poo Curling Spil, Curling Spil, mandelgave, sjov mandelgave

Poo Curling Spil

Gør curling til et skidesjovt spil med disse skidesøde små lortebunker i stedet for kedelige gamle sten. En sjov mandelgave til børn.

 Pris: 119 kr – Køb spillet her

verden mindste puslespil, lille puslespil, puslespil med små brikker, miniature puslespil, mandelgaver 2020, pakkeleg, mandelgaver til børn, sjove pakkeleg gaver,

Verdens mindste puslespil med 1000 brikker

Ganske vist er det sjovt at lægge puslespil, men det optager meget plads!

Men ikke længere – her er verdens mindste puslespil med 1000 brikker! Hver brik er ca 1 cm, og det færdige puslespil bliver ikke større end 42 x 29 cm.

Vælg mellem flere forskellige motiver med kendte seværdigheder.

 Pris: 109 kr – Køb puslespillet her

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2019, gode mandelgaver til børn

En Lil davinci tegneramme er designet til at fremvise børnenes tegninger på bedst mulig måde. Med denne ramme er det plads til mange tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv! Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 tegninger.

Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Perfekt mandelgave til små kunstnere og deres familie.

 Pris: 329 kr – Køb tegningerammen her

Danmarkskort, danmarkskort plakat, mandelgave ideer, mandelgaver til alle, gaver til studerende, mandelgaver til børn, plakat med danmarkskort

Danmarkskort plakat i blå

Smukt Danmarkskort på denne plakat i blå nuancer som er den perfekte mandelgaver til både børn og voksne. Plakaten findes i to størrelser – 30×40 CM og 50×70 CM. Nem og elegant mandelgave til julen.

Pris: 249 kr. – Bestil Danmarkskortet her

 Hundehvalp Mini 3D-byggesæt , 3D byggesæt, lego hunde, mandelgaver til børn, mandelgaver 2020

Hundehvalp Mini 3D-byggesæt

Ligesom at have en hund kræver dette 3D-byggesæt i form af menneskets bedste ven en stor dosis tålmodighed.

Hver hund består af næsten 1000 små byggeklodser, så derfor er den ikke egnet som mandelgave til små børn.

Pelsen er muligvis mere ru end på de levende udgaver, men disse puslespil hunde har allerede mestret kommandoer som at stå stille, gå og se lige frem.

Pris: 139 kr. – Køb 3D mini byggesættet til hunde her

gave til farmor, gaver til farmor, julegaver til farmor, gaver til bedstemor, julegaver til bedstemor, find gaven til farmor, gaven til farmor, flødebolle kursus, bagekurser

Flødebolle kursus

Fortjener mandelgave vinderen en fed oplevelse? Så giv et flødebolle kursus i mandelgaven.

Kurset indeholder alt hvad du skal bruge i køkkenet, og når du er færdig, får du selvfølgelig lov til at tage dine flødeboller med hjem. Stemningen til kurset er hyggelig, hvorfor det også er en oplevelse, der er perfekt til at glæde vinderen med.

Pris: 299 kr – Køb oplevelsesgaven her

Mandelgaver til børn, børne mandelgaver, gode mandelgaver til børn, mandel gaver til barnet, barnets mandelgaver, gode mandelgaver 2021, mandelgaver inspiration 2022, mandelgave inspiration 2021, mandelgave 2018, gave til mandel 2018, mandel gave til børn, mandelgave 2017, mandelgave 2018, mandelgaven 2017, mandelgaven 2018, find dne bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven

Inspiration: Anderledes måder servere Risalamande og mandelgave legen på til børn:

  • Tilføj mere end en mandel og lad vinderen være den som får FLEST mandler. Den der får flest mandler vinder mandelgaven.
  • Skift mandelen ud, med f.eks en hvid bønne, en kikært, en vingummibamse eller et mynte bolsje. Husk det skal være noget, der ikke smitter af i farven, så risalamanden ikke skifter farve. Brug derfor ikke lakrids, jordbær og lignede, som ødelægger Risalamanden, eller afsløre hvor “mandel” ligger.
  • Portions anret alle skålene, og læg en mandel i alle undtagen i én. Den er IKKE får en mandel, får mandelgaven. Husk at lade deltagerne selv vælge, hvilken skål de vil have.

Læs også >> Trin for Trin guide til nem hjemmelavet marcipangris

Mandelgaver til børn og voksne

Mandelgaverne er en af de sjove og traditionelle indslag ved juletid. Jagten på mandlen, der er skjult i risalamanden, tilføjer en ekstra dimension til julehyggen.

Hvem får mon mandlen i sin portion og bliver belønnet med en mandelgave? 

Hvis du ikke fandt den perfekte mandelgave i vores oversigt, kommer her nogle foreslag til gaver du kan gå på jagt efter, som både børn og voksne vil sætte pris på     

Slik eller chokolade: En pose slik eller chokolade falder altid i god jord både hos de små og hos de store.     

Sjove blyanter eller viskelædere: Blyanter med sjove motiver eller sjove viskelædere i sjove former er en simpel, men elsket mandelgave.     

Høretelefonholder: Et praktisk etui eller holder til høretelefoner kan hjælpe med at organisere ledninger og undgå sammenfiltrede høretelefoner. Der findes mange stilfulde og kompakte designs.

Dekorative magneter: Små, farverige magneter med sjove eller flotte designs til køleskabet er en praktisk og fin mandelgave.     

Nøglering med smart funktion: Moderne nøgleringe med ekstra funktioner som lommelygte, målebånd eller andet kan være en overraskende og brugbar gave.     

Sæbe eller duftlys: Duftende sæber eller små duftlys kan tilføje lidt luksus til hverdagen og er derfor gode bud på mandelgaver.  Uanset om det er til børn eller voksne, er det vigtigste ved mandelgaverne at vælge noget, der bringer glæde og smil frem hos modtageren. Det behøver ikke være dyrt eller stort, bare en sød gestus for at fejre julens glæder sammen.

Skrivebordsplanter: Små planter til skrivebordet eller vindueskarmen er både dekorative og beroligende. Sukkulenter eller små kaktusser er gode valg, da de kræver minimal vedligeholdelse og kan bringe lidt natur ind i hverdagen.