Økologisk sengetøj i voksne størrelser

Når du køber økologisk sengetøj, gør du dig selv, din familie og miljøet en tjeneste.

Sovedyret.dk finder du et stort og lækkert udvalg af moderne økologisk sengetøj, som findes i et stort udvalg af farver, mønstre og stof kvaliteter.

Vi har fundet 9 sæt, som passer perfekt som julegave til hende eller til ham liewood-voksen-sengetoej-creme-herringbone-fit-800x450x100

Liewood økologisk sengetøj – Creme herringbone

Skønt voksen sengetøj fra Liewood i creme med sort sildebens mønster. Sættet er lavet i 100% økologisk bomuld. Virkelig blød og lækker kvalitet. Dynebetrækket lukkes fint med en usynlig lynlås. Her er kun brugt naturlige farver til print og farvning. Sengetøjet leveres i en sød pose som matcher sættet.

Pris: 599 kr – Bestil sengetøjet her!

fit-800x800sx80Müsli – Rosa strib.

Blødt og lækker økologisk voksen sengetøj fra Müsli. Sengetøjs sættet er GOTS certificeret 100% økologisk bomuld Fås også i navy, og i baby og junior str. MÅL:140x200cm.

Pris:479 kr – Bestil sengetøjet her!

night-sky-voksen-sengetoej-fra-fabelab-fit-800x450x100

FABELAB økologisk sengetøj – Night sky

Fabelab voksen sengetøj – Night sky. Sættet et i en fin mørkegrå farve og med stjernehimmel. Utrologt lækkert og blødt sæt, lige til at putte sig i. Dynebetrækket lukkes fint med bindebånd. Sengetøjet er lavet i 100% økologisk bomuld. GOTS certificeret.

Pris:650 kr – Bestil økologisk sengetøj her!

fit-800x450x100

FABELAB VOKSEN sengetøj – Alisan

Smukt og økologisk voksen sengetøj fra danske FABELAB. Farverne er neutrale og meget smukke. Sengetøjet er lavet 100 % økologisk bomuldmed Gots certificet. MÅL:140x200cm Fås i baby og junior str, og i flere farver.

Pris: 486 kr – Bestil sengetøjet her!

kologisk-liewood-voksen-sengetoej-i-lyseroed-weet-rose-fit-800x450x100

Liewood Voksen sengetøj – lyserød (Sweet rose)

Rigtig fint lyserødt sæt sengetøj fra Liewood i en skøn kvalitet.Sengetøjet er lavet i 100% økologisk bomuld. Dynebetrækket er med usynlig lynlås. Medfølgende til dette sæt er der en fin stofpose.

Pris: 599 kr – Bestil sengetøjet her!

liewood-voksen-sengetoej-i-lysegraa-fit-800x450x100

Liewood Voksen sengetøj – lysegrå (Dumpo grey)

Liewood økologisk sengetøj i tidsløst design. Fin lysegrå farve som passer til både kvinder og mænd. Sættet er i 100% økologisk bomuld. Utrolig lækker og blød kvalitet. Liewood har brugt en usynlig lynlås til dynebetrækket. Sættet leveres i en fin stofpose.

Pris: 599 kr – Bestil økologisk sengetøjet her!

kologisk-voksen-sengetoej-fra-liewood-i-moerkegraa-fit-800x450x100

 Liewood økologisk sengetøj – mørkegrå

Mørkegrå voksen sengetøj fra Liewood. Sættet er i en skøn blød kvalitet i 100% økologisk bomuld. Her er gjort noget ud af kvaliteten og detaljerne. Dynebetrækket er bliver lukket med en usynlig lynslås. Pudebetrækket har et stort overlap, så puden ikke falder så nemt ud i løbet af natten. Med til dette skønne sæt følger der en sød lillle stofpose i matchende farver.

Pris: 599 kr – Bestil sengetøjet her!

fit-800x450x100

Ferm Living økologiske sengetøj – Mint dot

Lækkert sengetøj fra Ferm Living i 100% økologisk bomuld med lynlås lukning i dynebetrækket i en flot mint farve. Sengetøjet kan fås både til baby, junior og voksen, så både du og dine børn kan sove dejligt.

Pris: 649 kr – Bestil økologisk sengetøjet her!

fit-800x450x100

Ferm Living sengetøj – Grey Cross

Fint og neutralt økologisk sengetøj fra Ferm Living i grå/beige med cremefarvede krydser. Lukkes med lynlås. Perfekt som julegave til både ham og hende.

Pris: 649 kr – Bestil sengetøjet her!

2 thoughts on “Økologisk sengetøj i voksne størrelser

Comments are closed.

%d bloggers like this: