Black Friday Rabat: 25% hos DetGlemmerDuAldrig

Til Black friday får du hele 25% rabat på oplevelses siden DetGlemmerDuAldrig.dk

Detglemmerdualdrig.dk har et stort udvalg af spændende oplevelser til store og små! Perfekt som en alternativ julegave til teenagere, mor, far, veninden eller en anden du holder af. Opleveserne varierer fra spændende udendørsoplevelser til spa ophold eller brunch.

Hvis du mangler inspiration anbefaler vi følgende oplevelser til julegaven:
oplevelses gaver, gaver med oplevelser, oplevelser til mormor, oplevelser til farmor
Kokkeskole hos Det franske køkken

Kender du en der har fortjent en dejlig aften med godt humør og gastronomiske oplevelser? En person med hang til god mad, men som godt kunne trænge til at få forbedret kokkeevnerne? Med denne oplevelse, slår Bruno Lecanu og Det Franske Hjørne dørene op og inviterer indenfor til en aften med fokus på fransk madlavning, med alt hvad det indebærer inklusiv vin og andre drikkevarer. Kokkeskolen giver dig (eller en heldig gavemodtager) muligheder for at udvide din gastronomiske horisont og hygge dig i godt selskab.

Kokkeskolen sluttes selvfølgelig af med spisning af den fantastiske mad, der er blevet lavet i løbet af aftenen.

Pris uden rabat: Fra 1100 kr – Book oplevelsen her

Bridgewalking-over-lillebælt

Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Prøv en unik oplevelse, der er den første af sin slags i Europa, når du, eller gavemodtageren, får en guidet tur hen over Lillebæltsbroen i 60 meters højde. Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke oplevelse, hvor du mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt. Nyd her udsigten til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen mod dit ansigt – ja selv de små rystelser fra toget og kørebanerne 20 meter under dig giver dig en adrenalinoplevelse, du sent vil glemme.

Pris uden rabat: Fra 179 kr – Book oplevelsen her

dinner in the dark, oplevelses julegave, oplevelsesgave, gaver med oplevelser, julegaven til hende, julegaven til ham

Dinner in the Dark

En utrolig oplevelse, du garanteret aldrig har prøvet før, når du, eller en heldig gavemodtager, skal nyde en 3-retters madoplevelse i total mørke! Når vi ikke kan se noget, skærpes de resterende sanser på en helt anden måde – hvordan påvirker det smagssansen, og får du overhovedet noget på gaflen?

Betjeningen står det synshandicappede personale for, der er vant til at navigere i sådanne omgivelser. De eneste, der kan se noget, er køkkenpersonalet.

Pris uden rabat: 995 kr – Book oplevelsen her

Ferrari, oplevelse Ferrari, oplevelses julegave, oplevelse gae, julegaven til ham
Kør Ferrari på bane

Giv en julegave man aldrig glemmer. Oplevelsesmodtageren får muligheden for at få den helt store fartdrøm opfyldt. Bag rattet i den fede Ferrari 458 Italia, får du lov til at træde speederen i bund og mærke accelerationen fra den kraftfulde V8-motor – man får fire omgange på banen.

Oplevelsen finder sted i professionelle og sikre omgivelser, hos enten FDM Sjællandsringen eller FDM Jyllandsringen.Under kør-selv oplevelsen, ledsages du af en erfaren instruktør, som løbende giver dig gode råd og instrukser, der sikrer den bedst mulige oplevelse.

Pris uden rabat: 849 kr – Book oplevelsen her

oplevelse-klatring-naturen

Klatring i Naturen

En af årets mest populære oplevelsesgaver er klatring i naturen, hvor den heldige gavemodtager får en fed ourdoor oplevelse.

Klatring i Naturen er for alle og kræver ingen erfaring. I skal blot medbringe gåpåmod og det er en sjov og anderledes dag, hvor instruktører er med hele vejen til at hjælpe.

Pris uden rabat: 595 kr – Book oplevelsen her

oplevelses julegaver, julegaver oplevelser, oplevelser til hende, julegaver til konen, julegaven til kæresten, julegaver til kvinder, julegaven til hende, oplevelsesgave spa, oplevelsesgave wellness, templemassage, templemassage oplevelsesgave, templegave oplevelse. spa oplevelse

Tempelmassage

Kombinationen af en lækker fodbehandling og fodmassage efterfulgt af en lang, gennemsyrende massage over hele resten af kroppen får den afslappede stemning og nydelsen til at overraske dig positivt, både mentalt og fysisk.

Under fodbehandlingen bliver du forkælet med et glas bobler og til slut lidt frisk frugt som prikken over i’et. Hvis du, eller en du holder af, trænger til optimal afslapning, er denne oplevelse lige noget for jer!

Pris uden rabat: 999 kr – Book oplevelsen her

julegave sushi, julegave oplevelse, julegave madkursus, julegave sushikursus, sushikursus julegave, kursus i sushi julegave, fede julegaver, julegaven til hende, julegaven til ham, gaver til ham, gaver til hende, kursus i sushi for begyndere, sushi bazooka, bazooka sushi, sushi redskaber, startpakke til sushi, startpakke til at lave sushi,

Sushikursus for begyndere

Detglemmerdualdrig.dk finder du kurset Sushi for begyndere. Den perfekte gave til sushi-elskeren, som endnu ikke selv har lært at lave sushi.

Sushikursuset for begyndere afholdes af den anerkendte sushikok Zoë Escher, og er et kursus for ham eller hende, som ønsker at lære at lave forskellige slags lækker sushi.40571_421587762698_4041900_n

På kurset læres teknikkerne bag forskellige slags sushi, og hvordan det perfekte sushi måltid sammensættes.

På kurset gennemgås blandt andet:

  • De japanske ingredienser, der bruges i god sushi.
  • Hvad man bør kigge efter, når man køber fisk og skalddyr.
  • Hvad man skal være opmærksom på, når man laver sushi af rå fisk.
  • Hvordan forskellige slags råvarer klargøres til sushi.

Pris uden rabat: 605 kr – Book oplevelsen her

Se flere oplevelser her:

Oplevelser til hende

Oplevelser til ham

Oplevelser i Sverige

Adrenalin oplevelser til ham og hende

 

%d bloggers like this: