Alle julegaver ideerTil drengeTil pigerTil unge

Julegaver til festglade unge – Barudstyr

Skal du finde den perfekte julegave til unge mennesker, som lever for weekenden?

Så skal du give dem fedt professionel barudstyr!

I guiden finder du et stort udvalg af sjovt og professionelt barudstyr – Den perfekte gave til unge mennesker, som nyder nattelivet.

Note: Artiklen om Julegaver til festglade unge – Barudstyr er sidst opdateret D. 25/11 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Barsæt_julegave
Den professionelle bartender gave

Skal gaven være flot og stilfuld, så skal du købe et Manhattan Cocktail sæt.

Manhattan sættet indeholder alt en rigtig bartender skal bruge, for at lave flotte professionelle drink til vennerne. Cocktail sættet kommer i en flot træ kasse, så sættet diskret kan pakkes væk i, når det ikke skal bruges.

Køb Manhattan Cocktail sæt her

Cocktailglas_julegave
Cocktailglas i rustfri stål

Et flot supplement til Manhattan Cocktail sættet er cocktailglas. På Barlife.dk findes du et stort sortiment af drinks og cocktail glas.

På siden finder du også de flotte stilrene Cocktailglas i rustfri stål som vil få enhver hjemme bartender til at ligne en konge foran vennerne.

Pris: 59 kr – Køb Cocktailglas i rustfri stål her

Den sjove bartender gave

Skal gaven være lidt mere uformel, og skabe store smil juleaften, så finder du også udstyret hertil.

barustyr gave, barustyr julegave, julegaver til unge, julegaver unge, julegaver til teenagere, julegaver til unge drenge, sjove julegaver, bar julegave, drinksudstyr julegave, julegave barudstyr,
3 delt drinks dispenser

En sjov måde at opbevare flere drinks på en gang, så festen aldrig bliver kedelig. Hver lag har sin egen hane, og løber et lag tørt, kan den 3 delte drinks dispenser nemt skilles ad og så laget kan fyldes, og festen kan fortsætte. I bunden af drinks dispenseren er der mulighed for at placerer is, så beholderen holder sig kølig og drinksne forbliver lækre hele aftenen.

Køb 3 delt drinks dispenser her

barustyr gave, barustyr julegave, julegaver til unge, julegaver unge, julegaver til teenagere, julegaver til unge drenge, sjove julegaver, bar julegave, drinksudstyr julegave, julegave barudstyr,
Et øltårn

En sjov og anderledes måde at serverer øl på, er i et øltårn. Mange klubber og barer tilbyder øl i et øltårn, og med et øltårn i julegave, giver du de unge mulighed for at skabe deres egen fest, f.eks. på en af sommerens festivaller. Øltårnet kan indeholde 3 liter øl, og det er nemt at rengøre efter brug.

Køb et øltårn her

barustyr gave, barustyr julegave, julegaver til unge, julegaver unge, julegaver til teenagere, julegaver til unge drenge, sjove julegaver, bar julegave, drinksudstyr julegave, julegave barudstyr,
Farvet shotglas

Shotglas i forskellige farver er en sjov gave, og gør det nemt i fremtiden, at huske hvis glas der er hvis. De farvet shotglas er lettet at rengøre, og kan stables, så de ikke fylder i hverdagen. Glassene kan købes i både klar og mat udgave og uundværlig barudstyr.

Find de Farvet shotglas her

c02c5b1173f262de2865c7f93042edbc

I fremtiden kan teenageren selv lave shootsglas disse shootsglas forme. En fed gave til teenagere som er gamle nok til at drikke!

Pris: 49 kr – Gå til shop

599672fcd956348680aea483e8160996
Dødens Flaske

Denne keramikflaske med prop får enhver lejlighed til at føles ekstra farlig og spændende!

Hæld din farligste drink i den, eller hæld en blodrød portion saft over i den til middagen.

Pris: 119 kr – Gå til shop

↓↓↓

Find også julegaven til de unge her:

nutella, stor nutella, 3 kg nutella, gaver til studerende, gaver til teenagere
3 kg nutalla som gave til studerende

Når man er ung skal alt mad være lækkert, og nutella er ofte en farvorit morgen, middag og aften.

Så hvorfor ikke give et års forbrug af nutalla til unge teenager? På Coolstuff.dk kan man købe en 3 kgs krukke med Nutalla. Så burde der være Nutella langt ind i det nye år.

Pris: 279 kr – Bestil 3 Kg Nutella her!

Skrabelods verdenskort, verdenskort skrabelod, skrabelod verdenskort, verdenskort med skrabe effekt, skrab de lande du har besøgt
Deluxe skrabelods verdenskort

Deluxe skrabelods verdenskortet fra Coolstuff.dk er sort med guld skrabeeffekt. Kortet er mere detaljeret end original kortet samt i andre farver. Skrabelods verdenskortet har cool infografik nederst på kortet og indeholder fakta om de forskellige lande og farvande. Leveres i et beskyttelsesrør, perfekt til transport. Kortet måler 82,5 cm x 59,4 cm. En af mange skabelods verdenskort som er en fed gave til teenagere.

Pris: 199 kr. – Bestil verdenskortet her

0dda137308ca6bd81b7fb56cb8bb3c4d
Vooni 7-port USB-hub

Syv porte, syv strømafbrydere – en USB-hub. Til dem, der har brug for at få mest muligt ud af sit USB-stik. Overførsel med USB 3.0 (datasprog for “enormt hurtigt”). Perfekt til gamere af alle aldre.

Pris: 279 kr – Gå til shop

skaermbillede-2016-12-18-kl-13-50-01
Retro Coca cola skilt.

Retro gaver er altid fede til teenage værelset, og dette super fede Coca Cola skilt er inden undtagelse. Skiltet viser en tidslinje af 6 Coca Cola flasker frem til den vi kender i dag.

Pris: 99 kr – Gå til shop

ee305186b41c444e58e1b7f24fbd4d08
Vooni CityRocker

I stuen, til grillaftenen, på skovturen. Voonis mobile højtalersystem City Rocker føler sig hjemme overalt og leverer krystalklar lyd lige meget, hvor det er.

Pris: 1295 kr – Køb Vooni Cityrocker her

Gem

Lukket for kommentarer.