Test af julekalendere

14-18 December: Julekalender med skæg olie

Årets julekalendere har været mange. Vi synes dog stadig at året bedste julekalender til mænd har været  julekalenderen med skægolie fra Coolstuff.

I julekalenderen får “wanna be julemænd” og “moderne hulemænd” mulighed for at teste 24 forskellige duftende olier til skægget. Hver dag åbnes en ny låge i julekalenderen og en nye olie med duft kan tilføjes i skægget. Den perfekte julekalender, hvis man er en mand med skæg.

Julekalenderen med skægolie er lavet med 100 % naturlige ingredienser og hver olie er 2 ml stor. Det er det engelske firma The Bearded Man Company som har designet julekalenderen som har et mandigt design i rød og sort. Julekalenderen måler 20 x 15,7 cm i lukket tilstand og 20 x 32 cm i åben tilstand.

Julegavertilalle.dk har fået mulighed for at teste julekalenderen med skæg olie fra Coolshop, og uge for uge vel vi gennemgå hvad dufte der gemmer sig bag lågerne, samt fortælle hvilke er vores favoritter.

Læs også: 8-13 December: Julekalender med skæg olie

Læs også: 1-7 December: Julekalender med skæg olie

#14. December

Vi savner sol og sommer! Heldigvis hjælper dagens skægolie på det savn. Olie nummer 14 er “Fresh cut grass”, som lugter PRÆCIS af det! Nyslået græs i skægget og i gang med “lille fredag”.

 

#15. December

Sølle 9 dage til jul, og låge nr. 15 bliver åbnet. En lækker eksotisk duft gemmer sig bag lågen, en duft med navnet “Rainforrest”. Det er en sød mild duft med blomsterundertoner. Den er blød i skægget og en rigtig “babe magnet”

Vi er helt vild med duften, og derfor er den ugens første favorit.

 

 

#16. December

Vi er 16 dage ind i december. Julenisser og klejner er med sikkerhed ved at hænge dig ud ad halsen. Det er tid til at være MAND igen, og ikke pakkeæsel til julegaverne. Bag låge nr. 16 gemmer sig den meget mandige duft Raceday. En luft af benzin, brændte dæk og mandighed!

 

#17. December

En skægolie er en olie til mænd. Mahogany er træ til mænd. Skægolie nr 17 har den kraftige og dybe af Mahogany.

Perfekt til RIGTIGE mænd med store skæg.

 

#18. December

Mandag morgen og låge nr. 18 åbnes. Bag låge nummer 18 gemmer der sig endnu en citrus skægolie. Dagens duft er Spanish orange.

Om appelsiner er fra Spanske kan vi ikke lugte, men duften af appelsin er tydelig. Olien er nem og fordele, og lugten holder ved i mange timer. Plus den er lækker og frisk til jul.

 

 

Ugens favoritter:

Ugens favoritter er Rainforrest (15 december) og Spanish Orange (18 december).

julekalender med skægolie, julekalender med olie, skæg olie julekalender, julekalender coolstuff, juleklaender til mænd, sjove julekalendere til mænd, den bedste juleklaender til mænd, mande julekalender

Vores anmeldelse af The Bearded Man Company julekalenderen.

Vi er stor fan af anderledes julekalendere, hvor producenter har tænkt ud af boksen for at skabe nok anderledes, som kan skabe glæde til de voksne i december. Julekalender med skægolie er uden tvivl julekalenderne der vil skabe glæde hos fuldskægget mænd. Kalenderen er flot pakket ind og størrelsen er lille og praktisk.

Det kræver små fingre eller en lille kniv og åbne lågerne i julekalenderen, og det er upraktisk. Hver låge åbner tilgengæld pænt, hvilket gør julekalenderen ikke ligner “børne klippe-klistre” efter du har åbnet lågerne.

Hver olie er i en lille glasflaske med navne skilt på. Har man ikke det store “julemandsskæg”, så kan olierne bruges flere gange, hvilket også kan skabe glæde efter jul.

Køb julekalender med skægolie her!

 

Om Testen: Testen af julekalender med skægolie er julegavertilalle.dk ærlige mening om produktet. Vi er ikke blevet betalt for vores mening om julekalenderen, og vi kan stå indenfor alle vores holdninger.

Læs også: 3+ Frække julekalendere til voksne 2017