Alle julegaver ideerPrint-selv Julepynt

GRATIS: Til og fra kort med snefnug

Giv julegaverne den perfekte finish med et flot til og fra kort.

Vi har designet 6 til og fra kort med forskellige farver baggrunde, pyntet med flotte hvide snefnug.

Vi vil gerne sprede den gode julestemning og derfor kan du kvit og frit downloade disse julekort til personligt brug.

Gratis til og fra kort med snefnug

til og fra kort, gratis til og fra kort, jule til og fra kort, gratis julekort, julepynt, gratis julepynt, print selv julepynt
Download GRATIS vores til og fra kort med snefnug her

Hvert af de 6 julekort er et unikt og personligt design, så de passer til en hver type af julegave og hver julegave får et personligt twist.

Designet har et moderne look, og er perfekt til gaver der er pakket ind i enkeltfarvet papir eller genbrugspapir.

Du kan kvit og frit bruge disse til og fra kort med snefnug til personligt brug, f.eks til gaven til mor, far, bedste forældrene eller en god ven.

Læs også >> 30+ gaveideer: Gaver til 2 årige drenge

Derfor laver vi GRATIS juledesigns:

Vi hos julegavertilalle.dk elsker julen og alt hvad der har med julen at gøre. Vi ved AT julen er en stresset og en meget økonomisk dyr periode for rigtig mange danskere. Derfor ønsker vi at sprede den gode jule karma med en lille hjælpende hånd til julen. Vi designer GRATIS julepynt, som du kan pynte dit hjem, dit julebord eller dine julegaver med.

Vi ønsker ikke at tjene penge på vores designs, da vi allerede tjener pengene på vores reklamer på hjemmesiden. Vi ønsker blot at du, som gæst på vores hjemmeside, får endnu mere “med hjem” til jul, og at du som tak vil hjælpe os med at sprede den gode julestemning igennem julen.

Hos Julegaver til alle ønsker vi at sprede den gode (og gratis) julestemning med et stort udvalg af GRATIS julepynt, som du kan downloade og printe ud til julen. Du kan blandt andet printe vores gratis kravlenisser, gratis bordkort, gratis skabeloner til julepynt, gratis til og fra kort til julen, gratis bogmærker og gratis julekort. Alle design er gratis til privat brug (alt andet brug kræver tilladelse)

PÅ FORHÅND TAK FORDI DU SPREDER DEN GODE JULE STEMNING SAMMEN MED OS I ÅR!

Læs også >> 25+ bedste legetøjsjulekalender til børn