Alle julegaver ideerJulekager og konfektTilbehør til Jul

Kagetilbehør med snefnug

Julebag – Kagetilbehør med snefnug

Snefnug er både smukke og elegante til julepynt og til julens bagværk.

Når det kommer til bagværk og pyntning af det, så findes der et stort og meget varieret tilbehør med snefnug som tema. Online har vi fundet frem til de flotteste snefnug.

Snefnug kan både bruges til julebag men også til general vinterbag, da snefnug mest af alt er et symbol på en koldvinter, hvor en god kanalkage, vaniljekranse eller varm kakao kan serveres, for at skabe lidt indre varme.

Note: Artiklen om Kagetilbehør med snefnug er sidst opdateret D. 13/11 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Muffinforme med snefnug

Kagetilbehør med snefnug, snefnug kage, kage med snefnug, kagetilbehør med sne, sne kager, snefnug kager

Muffinsforme lyseblå iskrystaler (50 stk.)

Her får du en pakke med 50 muffinsforme, det er selvfølgelig i juletema, med flotte snefnug. Den krympede folie har en fedt beskyttet finish, lavet af fødevaregodkendte materialer. Fordi udsmykningen er snefnug, som høre vinteren til, så kan de også bruges før og efter julen.

Pris: 24,95 kr. – Køb muffinformene her

Udstikkere med snefnug

udstikker snefnug, snefnug udstikker, Stempel udstikkersæt formet som snefnug, snefnug kagedekoration

Udstikkersæt snefnug

Stempel udstikker sæt formet som snefnug med mange detaljer. Med disse udstikkere kan man lave de smukkeste snefnug i 4 forskellige varianter. Lave perfekte og elegante udstuk af snefnug i f.eks. fondant, marcipan eller lignende til udsmykning af kager og muffins. Sættet indeholder 4 stk udstikkere i størrelsen 40 mm fremstillet af fødevaregodkent plast.

Pris: 79,95 kr. – Køb snefnug udstikkere her

plunger-udstikkersaet-snefnug-s-m-l-3-stk

Plunger udstikkersæt snefnug til fondant eller småkager

Kageudstikkersæt med snefnugene er lavet i plast.

Sættet består af 3 stk udstikkere.: Small (3 cm), medium (5 cm) og large (6,5 cm). Udstikkerne er af plunger-typen (dvs. med et stempel til at trykke de udstukne snefnug ud). Det er utrolig let at bruge og du er næsten garanteret et flot resultat!

Fremstillet af fødevaregodkendt plast, der naturligvis kan tåle maskinopvask. Flot kagetilbehør med snefnug.

Pris: 69,95 kr. – Gå til shop

Kagetilbehør med snefnug, snefnug kage, kage med snefnug, kagetilbehør med sne, sne kager, snefnug kager

Snefnug udstikker med bløde hjørner

Denne kageudstikker er formet som et yndigt jule snefnug. Den har comfort-grip, så det ikke gør ondt i håndfladen, når du skal udstikke. Denne udstikker er perfekt til at lave julecookies med, men den er også så stor, at den kan udstikke f.eks små sandwiches.

Den er fremstillet af rustfrit stål, der tåler maskinopvask og måler Ø10,5 cm.

Pris: 24,95 kr. – Gå til shop

Snefnug udstikker – 6 cm

Denne stjerne formet / snefnug kageudstikker er perfekt til småkager eller udstik i marcipan. Den er fremstillet af hvidblik og måler 6 cm.

Pris: 14,95 kr. – Gå til shop

plunger-udstikkersaet-snefnug-2-stk
Plunger udstikkersæt med snefnug (2 stk.)

Dette udstikkersæt består af 2 kageudstikkere formet som snefnug. Udstikkerne er af plunger-typen (dvs. med et stempel til at trykke de udstukne snefnug ud).

De måler 40 og 50 mm og er fremstillet af fødevaregodkendt plast, der naturligvis kan tåle maskinopvask.

Pris: 79,00 kr. – Gå til shop

Krymmel og kagetilbehør med snefnug

Krymmel med julemotiver, julemotiver på krymmel, julekrymmel, krymmel til jul, krymmel til julekagerne, julekrymmel til konfekten, konfekt med julekrymmel, krymmel med peberkagemænd, krymmel med juletræer, julekrymmel, krymmel til julekager, juleage krymmel, krymmel til kager, juletræs krymmel, snefnug krymmel, krymmel juletræ, krymmel snefnug, krymmel julekonfekt, julekonfekt

Julekrymmel med snefnug

FunCakes Sprinkle Medley Christmas er den perfekte topping til dit hjemmelavede julebag denne jul! Medleyen indeholder hvid, rød og grøn grymmel. Den hvide er formet som snefnug. Indeholder 60 gram.

Pris: 29,95 kr. – Køb julekrymmel her

snefnug kagedekoration, snefnug kagepynt, kagepynt med snefnug, krymmel med snefnug, julekager med snefnug

Sukkerdekoration Hvide snefnug

Sæt med flotte hvide 12 stk fra Funcakes. Snefnug i hvide, ideelle til at dekorere småkager og muffins med, men også fantastiske til jule kager med vinter tema, som f.eks. hvis du skal lave Disney Frost kager.

Pris: 39,95 kr. – Køb Snefnug her

snefnug kagedekoration, snefnug kagepynt, kagepynt med snefnug, krymmel med snefnug, julekager med snefnug

Sukkerdekoration Blå og hvide snefnug

Sæt med flotte hvide og lyseblå 12 stk fra Funcakes. Snefnug i kombineret hvid og blå, ideelle til at dekorere julens kager med, men også fantastiske til kager med vinter tema. Læg dem på toppen af din cupcake, og udseendet vil blive så smukt og enkelt.

Pris: 39,95 kr. – Køb Snefnug her

snefnug kagedekoration, guld krymmel, julepynt til muffins, julemuffins, guld snefnug kagepynt, kagepynt med snefnug, krymmel med snefnug, julekager med snefnug

Sukkerdekoration bronze snefnug

12 stk elegante bronze snefnug ideelle til at dekorere julens kager med, men også fantastiske til kager med vinter tema. Læg dem på toppen af din cupcake, og udseendet vil blive så smukt og enkelt.

Pris: 39,95 kr. – Køb Snefnug her

spiselig-glimmer-solv-5-gram
Spiselig glimmer sølv

Spiseligt sølv glimmer Rainbow Dust. Spiseligt glimmer giver et funklende udseende og et smukt finish til kager, is, desserter, flødeboller, konfekt og andre julebagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt. Indeholder 5 gram.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

spiselig hvid glimmer, glimmer du kan spise, spiselig glimmer, hvid glimmer til kager, julekonfekt, konfekt til jul

Spiselig hvid glimmer

Spiseligt hvid glitter med smuk klitter effekt. Få et funklende udseende og et smukt finish til kager, is, desserter, flødeboller, konfekt og andre bagværk. Dette er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop


Du kan også købe

marcipan-250-g-ikke-farvet
Ufarvet Funcakes Marcipan

Ufarvet marcipan fra Funcakes. Pakken indeholder 250 gram. Dette marcipan er perfekt til at lave farvet marcipan med, ved at blande det med præcis den farve du ønsket.

Pris: 31,95 kr – Gå til shop

krymmel-metallisk-solv-80-gram
Krymmel i metallisk sølv

Sølvfarvet krymmel fra Funcakes. Dette giver et flot finish til julekager, konfekt og meget andet julebag. Sølv krymmel kan f.eks kombineret med hvid og blå snefnug krymmel som topping til konfekt. Indhold 80 gram.

Pris: 39,95 kr. – Gå til shop

engle udstikker, Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikkere med julemotiver, julemotiv småkager, Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikkere med julemotiver, julemotiv småkager

Engel udstikker

En fin udstikker med engel af rustfrit stål på 7 cm i højden og 5,5 cm i bredden.

Englene er en traditionel udstikker til julekager og kan selvfølgelig pyntes med både glasur, krymmel eller pyntegele, præcis som du ønsker det efter alle kunstens regler.

Pris: 14,95 kr. – Udstikker med engel her

Farvet Marcipan, julekonfekt marcipan, julekonfekt med farvet marcipan, farvet marcipan julekonfekt

Funcakes Marcipan i brun

Brun marcipan fra Funcakes. Den brune marcipan er perfekt til at lave juletræer og detaljer på julekonfekten med. Pakken indeholder 250 gram

Pris: 31,95 kr – Gå til shop

marcipan-250-g-gron

Funcakes Marcipan i grøn

Grøn marcipan fra Funcakes. Pakken indeholder 250 gram. Den grønne marcipan er perfekt til at lave julekranse og juletræer med.

Pris: 31,95 kr – Gå til shop

Kagetilbehør med snefnug, snefnug kage, kage med snefnug, kagetilbehør med sne, sne kager, snefnug kager

One thought on “Kagetilbehør med snefnug

Lukket for kommentarer.