Kagetilbehør med snefnug

Kagetilbehør med snefnug: Snefnug er både smukke og elegante til julepynt og til julens bagværk.

Når det kommer til bagværk og pyntning af det, så findes der et stort og meget varieret tilbehør med snefnug som tema. På Bagetid.dk har vi fundet frem til de flotteste snefnug.

Udstikkere

plunger-udstikkersaet-snefnug-s-m-l-3-stk

Plunger udstikkersæt snefnug til fondant eller småkager

Kageudstikkersæt med snefnugene er lavet  i plast. Sættet består af 3 stk udstikkere.: Small (3 cm), medium (5 cm) og large (6,5 cm). Udstikkerne er af plunger-typen (dvs. med et stempel til at trykke de udstukne snefnug ud). Det er utrolig let at bruge og du er næsten garanteret et flot resultat! Fremstillet af fødevaregodkendt plast, der naturligvis kan tåle maskinopvask. Flot kagetilbehør med snefnug.

Pris: 106,95 kr. – Gå til shop

snefnug-udstikker-7-cm

Snefnug udstikker med bløde hjørner

Denne kageudstikker er formet som et snefnug og har modsat den anden bløde hjørner. Denne udstikker er perfekt til at lave julecookies med. Den er fremstillet af rustfrit stål, der tåler maskinopvask og måler ca. 7 cm.

Pris: 34,95 kr. – Gå til shop

Snefnug udstikker – 6 cm

Denne stjerne formet / snefnug kageudstikker er perfekt til småkager eller udstik i marcipan. Den er fremstillet af hvidblik og måler 6 cm.

Pris: 14,95 kr. – Gå til shop

plunger-udstikkersaet-snefnug-2-stkPlunger udstikkersæt med snefnug (2 stk.)

Dette udstikkersæt består af 2 kageudstikkere formet som snefnug. Udstikkerne er af plunger-typen (dvs. med et stempel til at trykke de udstukne snefnug ud). De måler 40 og 50 mm og er fremstillet af fødevaregodkendt plast, der naturligvis kan tåle maskinopvask.

Pris: 59,95 kr. – Gå til shop

Krymmel og kagetilbehør med snefnug
snefnug-krymmelmix-50-gramHvid og blå Snefnug krymmel

Krymmel bestående af snefnug i farverne hvid og blå. Krymlet er oplagt til julens og vinterens bagværk. Indeholder 50 gram.

Pris: 34,95 kr. – Gå til shop

spiselig-glimmer-solv-5-gramSpiselig glimmer sølv

Spiseligt glimmer, sølv, fra Rainbow Dust. Spiseligt glimmer giver et funklende udseende og et smukt finish til kager, is, desserter, flødeboller, konfekt og andre julebagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

Du kan også købe

snemand-udstikker-7-cm

Snemand udstikker til julekagerne

En kageudstikker formet som en snemand med hat. Denne udstikker er fremstillet af rustfrit stål og tåler maskinopvask. Længde: 7 cm. Smart kagetilbehør med Snemænd

Pris: 19,95 kr. – Gå til shop

Læs også: Småkage udstikker med julemotiver

sukkerdekoration-snemaend-12-stkSukkerdekoration snemænd til julens kager

Spiselige sukkerfigurer med snemænd i rød og blå fra Culpitt. Kan bruges som pynt på cookies, cupcakes og andre julekager. Pakken indeholder 12 figurer i forskellige designs. Højde: ca. 30 mm. De anvendte farvestoffer er ASO-fri. Flot kagetilbehør med Snemænd

Pris: 34,95 kr. – Gå til shop

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

One thought on “Kagetilbehør med snefnug

Comments are closed.

%d bloggers like this: