Kagetilbehør med snefnug

Julebag – Kagetilbehør med snefnug:

Snefnug er både smukke og elegante til julepynt og til julens bagværk.

Når det kommer til bagværk og pyntning af det, så findes der et stort og meget varieret tilbehør med snefnug som tema. Online har vi fundet frem til de flotteste snefnug.

Snefnug kan både bruges til julebag men også til general vinterbag, da snefnug mest af alt er et symbol på en koldvinter, hvor en god kanalkage, vaniljekranse eller varm kakao kan serveres, for at skabe lidt indre varme.

Note: Artiklen om Kagetilbehør med snefnug er sidst opdateret D. 8/9 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Udstikkere med snefnug

Kagetilbehør med snefnug, snefnug kage, kage med snefnug, kagetilbehør med sne, sne kager, snefnug kager

Muffinsforme lyseblå iskrystaler (50 stk.)

Her får du en pakke med 50 muffinsforme, det er selvfølgelig i juletema, med flotte snefnug. Den krympede folie har en fedt beskyttet finish, lavet af fødevaregodkendte materialer. Fordi udsmykningen er snefnug, som høre vinteren til, så kan de også bruges før og efter julen.

Pris: 25 kr. – Køb muffinformene her

udstikker snefnug, snefnug udstikker, Stempel udstikkersæt formet som snefnug, snefnug kagedekoration

Udstikkersæt snefnug

Stempel udstikker sæt formet som snefnug med mange detaljer. Med disse udstikkere kan man lave de smukkeste snefnug i 4 forskellige varianter. Lave perfekte og elegante udstuk af snefnug i f.eks. fondant, marcipan eller lignende til udsmykning af kager og muffins. Sættet indeholder 4 stk udstikkere i størrelsen 40 mm fremstillet af fødevaregodkent plast.

Pris: 79,95 kr. – Køb snefnug udstikkere her

plunger-udstikkersaet-snefnug-s-m-l-3-stk

Plunger udstikkersæt snefnug til fondant eller småkager

Kageudstikkersæt med snefnugene er lavet i plast.

Sættet består af 3 stk udstikkere.: Small (3 cm), medium (5 cm) og large (6,5 cm). Udstikkerne er af plunger-typen (dvs. med et stempel til at trykke de udstukne snefnug ud). Det er utrolig let at bruge og du er næsten garanteret et flot resultat!

Fremstillet af fødevaregodkendt plast, der naturligvis kan tåle maskinopvask. Flot kagetilbehør med snefnug.

Pris: 106,95 kr. – Gå til shop

snefnug-udstikker-7-cm

Snefnug udstikker med bløde hjørner

Denne kageudstikker er formet som et snefnug og har modsat den anden bløde hjørner. Denne udstikker er perfekt til at lave julecookies med.

Den er fremstillet af rustfrit stål, der tåler maskinopvask og måler ca. 7 cm.

Pris: 34,95 kr. – Gå til shop

Snefnug udstikker – 6 cm

Denne stjerne formet / snefnug kageudstikker er perfekt til småkager eller udstik i marcipan. Den er fremstillet af hvidblik og måler 6 cm.

Pris: 14,95 kr. – Gå til shop

plunger-udstikkersaet-snefnug-2-stk
Plunger udstikkersæt med snefnug (2 stk.)

Dette udstikkersæt består af 2 kageudstikkere formet som snefnug. Udstikkerne er af plunger-typen (dvs. med et stempel til at trykke de udstukne snefnug ud).

De måler 40 og 50 mm og er fremstillet af fødevaregodkendt plast, der naturligvis kan tåle maskinopvask.

Pris: 64,95 kr. – Gå til shop

Krymmel og kagetilbehør med snefnug

Krymmel med julemotiver, julemotiver på krymmel, julekrymmel, krymmel til jul, krymmel til julekagerne, julekrymmel til konfekten, konfekt med julekrymmel, krymmel med peberkagemænd, krymmel med juletræer, julekrymmel, krymmel til julekager, juleage krymmel, krymmel til kager, juletræs krymmel, snefnug krymmel, krymmel juletræ, krymmel snefnug, krymmel julekonfekt, julekonfekt

Julekrymmel med snefnug

FunCakes Sprinkle Medley Christmas er den perfekte topping til dit hjemmelavede julebag denne jul! Medleyen indeholder hvid, rød og grøn grymmel. Den hvide er formet som snefnug.  

Pris: 29,95 kr. – Køb julekrymmel her

snefnug kagedekoration, snefnug kagepynt, kagepynt med snefnug, krymmel med snefnug, julekager med snefnug

Sukkerdekoration Hvide snefnug

Sæt med flotte hvide 6 stk fra Funcakes. Snefnug i hvide, ideelle til at dekorere småkager og muffins med, men også fantastiske til jule kager med vinter tema, som f.eks. hvis du skal lave Disney Frost kager.

Pris: 29,95 kr. – Køb Snefnug her

snefnug kagedekoration, snefnug kagepynt, kagepynt med snefnug, krymmel med snefnug, julekager med snefnug

Sukkerdekoration Blå snefnug

Sæt med flotte hvide og lyseblå 6 stk fra Funcakes. Snefnug i kombineret hvid og blå, ideelle til at dekorere julens kager med, men også fantastiske til kager med vinter tema, som f.eks. hvis du skal lave Disney Frost kager.

Pris: 32,95 kr. – Køb Snefnug her

snefnug kagedekoration, guld krymmel, julepynt til muffins, julemuffins, guld snefnug kagepynt, kagepynt med snefnug, krymmel med snefnug, julekager med snefnug

Sukkerdekoration guld snefnug

Smukke guld snefnug fra Funcakes. Der er 6 stk pr. pakke. Disse guld snefnug er perfekte at pynte dine jule eller vinter kager med.

Pris: 29,95 kr. – Køb guld Snefnug her

spiselig-glimmer-solv-5-gram
Spiselig glimmer sølv

Spiseligt sølv glimmer Rainbow Dust. Spiseligt glimmer giver et funklende udseende og et smukt finish til kager, is, desserter, flødeboller, konfekt og andre julebagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

spiselig hvid glimmer, glimmer du kan spise, spiselig glimmer, hvid glimmer til kager, julekonfekt, konfekt til jul

Spiselig hvid glimmer

Spiseligt hvid glitter med smuk klitter effekt. Få et funklende udseende og et smukt finish til kager, is, desserter, flødeboller, konfekt og andre bagværk. Dette er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop


Du kan også købe

engle udstikker, Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikkere med julemotiver, julemotiv småkager, Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikkere med julemotiver, julemotiv småkager
Engel udstikker

En fin udstikker med engel af rustfrit stål på 7 cm i højden og 5,5 cm i bredden.

Englene er en traditionel udstikker til julekager og kan selvfølgelig pyntes med både glasur, krymmel eller pyntegele, præcis som du ønsker det efter alle kunstens regler.

Pris: 19,95 kr. – Udstikker med engel her

Læs også: Småkage udstikker med julemotiver

sukkerdekoration-snemaend-12-stk

Sukkerdekoration snemænd til julens kager

Spiselige sukkerfigurer med snemænd i rød og blå fra Culpitt. Kan bruges som pynt på cookies, cupcakes og andre julekager. Pakken indeholder 12 figurer i forskellige designs. Højde: ca. 30 mm. De anvendte farvestoffer er ASO-fri. Flot kagetilbehør med Snemænd

Pris: 34,95 kr. – Gå til shop

Jueltræs krymmel, krymmel med juletræer, jule krymmel, jule krymmel, julekonfekt, grøn krymmel

Juletræs krymmel

Flotte små grønne juletræer som du kan pynte dine muffins eller småkager med. For at krymmelen kan sidde fast, er det en god idé enten at bruge pynteglasur eller pyntegele. De kan også sidde fast i marcipan, fondant eller glasur.

Pris: 9,95 kr. –Køb juletræ´s krymmel her

Farvet Marcipan, julekonfekt marcipan, julekonfekt med farvet marcipan, farvet marcipan julekonfekt

Funcakes Marcipan i brun

Brun marcipan fra Funcakes. Den brune marcipan er perfekt til at lave juletræer og detaljer på julekonfekten med. Pakken indeholder 250 gram

Pris: 31,95 kr – Gå til shop

marcipan-250-g-gron

Funcakes Marcipan i grøn

Grøn marcipan fra Funcakes. Pakken indeholder 250 gram. Den grønne marcipan er perfekt til at lave julekranse og juletræer med.

Pris: 31,95 kr – Gå til shop

Kagetilbehør med snefnug, snefnug kage, kage med snefnug, kagetilbehør med sne, sne kager, snefnug kager

One thought on “Kagetilbehør med snefnug

Lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: