Det ultimative adrenalinkick – solospring uddannelse

Kender du en som skal have det ultimative adrenalinkick i julegave?

Så er et Solospring med faldskærm den perfekte gave.

Et solospring er et faldskærmsudspring, hvor du springer alene ud i faldskærm, modsat Tandemspring, hvor man er fastsat på en anden faldskærmsudspringer.

Note: Artiklen Det ultimative adrenalinkick – solospring uddannelse er sidst opdateret D. 6/9 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

faldskærmsuspring, adrenalin oplevelse, oplevelsesgaver med adrenalin, unikke oplevelsesgaver, hvordan bliver man faldskærmsudspringer, faldskærmudspringer uddannelse,

Selvom et spring fra lidt over en kilometers højde ikke lyder af meget, så er det det, når du står oppe i et fly og kigger ned.

Og denne oplevelse garanterer et rush af adrenalin hele vejen ned – og også lidt til de følgende dage.

Under springet er man forbundet til flyet med en line (staticline), der sørger for automatisk åbning af faldskærmen, når man forlader flyet. Ved hvert spring er der en erfaren instruktør med en i flyet.

Det første frie fald er fra cirka 1200 meters højde med frit fald på 5 sekunder. Der er herefter mulighed for at tilkøbe flere spring. Efterhånden som du bliver dygtigere øges udspringshøjden og dermed længden af det frie fald.

Når du er godkendt til 4.000 meters højde, kan du opnå et frit fald på 70 sekunder. Oplevelsen er en traditionel static line-uddannelse, der gennemføres af meget erfarne instruktører plus en hjælperstab.

Efter dette kursus, ved man hvorfor fuglene synger.

Et gavekort til solospring med faldskærm inkluderer:

  • 5 timers teori (sikkerhed, påklædning, faldskærme, afhop fra fly, landing).
  • Det første solospring.
  • Erfaren instruktør med i flyet ved springet.
  • Mulighed for at tilkøbe flere spring.

Køb solo faldskærmsudsprings gavekort her.

Pris: 1950 kr – Jylland, Vamdrup (Faldskærmsklubben DFC)

Om Kolding Faldskærmsklub

Kolding Faldskærmsklub holder til i Jylland, hvor de igennem mange år har hjulpet modige folk igennem tandem- og solospring. Alle instruktører er uddannede springere, så du kan føle dig helt tryg, når du skal udføre dit eget spring. Hos Kolding Faldskærmsklub har sikkerheden første prioritet, og alt udstyret tjekkes løbende, så det overholder alle krav.

Se også: 30+ gave ideer: Adrenalin oplevelser i gave

På udkig efter flere adrenalin oplevelsesgaver?

gå på lillebælt, oplevelser i naturen, andranalin oplevelser, bridge walking

Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Prøv en unik oplevelse, der er den første af sin slags i Europa, når du, eller gavemodtageren, får en guidet tur hen over Lillebæltsbroen i 60 meters højde.

Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke adrenalin oplevelser, hvor du mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt.

Nyd her udsigten til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen mod dit ansigt – ja selv de små rystelser fra toget og kørebanerne 20 meter under dig giver dig en adrenalinoplevelse, du sent vil glemme.

Pris fra: 255 kr – Book Adrenalin oplevelser her

oplevelser til ham, oplevelser til hende, spændingfyldte oplevelser, oplevelser med adrenalin, adrenalin oplevelser, adrenalin oplevelsesgaver, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin oplevelser, gaver med adrenalin, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin gaver

Bodyflight i vindtunnel

Har du nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan din drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel!

Hos Copenhagen Air Experience i Taastrup kan du nu som noget helt sensationelt få lov at prøve det

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her

kitesurfing, skøre oplevelsesgaver, adrenalin oplevelsesgaver, kitesurfing kursus, kusus med kitesurfing, andereldes oplevelsesgaver

Introduktion til kitesurfing

Vil du have det ultimative adrenalins kick med kitesurfing? – den vilde sport, hvor du bliver trukket på et board efter en stor drage. Du kan med kitesurfing sejle op til 100 km/t, hoppe over 10 meter op i luften og bagefter lande helt blødt på vandet med boardet.

Kitesurfing er en ekstremsport, og det er derfor meget vigtigt at have været på introkursus inden man begiver sig ud på egen hånd – både for din egen og andres sikkerhed.

Underviserne er passionerede kitesurfere: professionelle, dygtige og meget erfarne. De vil introducere dig til en verden af kitesurfing og den glæde, som følger med sporten. Der kræves ingen forudgående erfaring for at deltage.

Kurset foregår på hold og det starter med styring af trainer kites. Derefter går turen ud i vandet, hvor du kan mærke naturens kræfter ved at blive trukket hen over vandet i fuld fart. Det bliver en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Pris: 699 kr – Bestil oplevelsen her

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge, Vildmarksbrunch oplevelsesgave, oplevesesgave til mænd, oplevelsesgave til far, oplevesesgave til farfar, gaver til morfar, anderledes oplevelser,

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge

En skøn udendørs oplevelsesgave er en Vildmarksbrunch i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter.

Oplevelsen består af en Introduktion til stedet og dagens menu med en kop cowboykaffe i hånden og derefter er der en Sanketur i haven ved Karpenhøj Naturcenter og Tilberedning af brunch over bål. Sammenlagt består oplevelsen af 4 ½ times vildmarksbrunch i Mols Bjerge med tilkoblet instruktør under hele oplevelsen.

Pris fra 275 kr – Køb oplevelsesgaven her

oplevelsesgave-djaelvleraes

Kør Djævleræs oplevelsen

Slip den indre fartdjævel løs, når du kører det kendte Djævleræs. Her kan du afprøve dine fartkundskaber og på samme tid være med i et sjovt race, hvor du både får lov til at køre bilen og sidde som Co-driver. Der bliver nok ikke tid til snak, når du først har sat dig bag rattet og fået grønt lys til at trykke speederen i bund.

Man kører 2 personer i hver bil, og skiftes til at være fører og Co-driver. Der bliver på forhånd lavet hold af 2 personer. Denne udendørs oplevelse inkludere 12 omgange på banen.

Det er muligt at prøve denne udendørs oplevelse med Djævleræs i Nordjylland.

Pris: 1199 kr – Køb Djævleræs oplevelsen i Nordjylland her