Oplevelsesgave: Undervandsjagt i Danmark

Kender du en som elsker at adrenalin og vand?

Så har vi fundet den perfekte oplevelsesgaver her: Undervandsjagt!

Man kan komme på undervandsjagt i både Åbyhøj ved Århus i Midtjylland og i Købenahvn S.

Læs også >> 15+ gaveideer: Adrenalin oplevelser i gave

Note: Artiklen om Undervandsjagt i Danmark er sidst opdateret D. 28/9 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Undervandsjagt i Danmark

Undervandsjagt på Sjælland, udendørs oplevelser, oplevelser udendørs, undervandsjagt, julegaver til ham, julegaver 2021

Undervandsjagt på Sjælland

Skift fiskestangen og de kolde, blæsende havnemoler ud med harpun, våddragt og snorkel for at fange fisken på dens hjemmebane: i havet! Det er en fed og populær måde at jage på, og mens du koncentrerer dig om, hvilken fisk, der vil gøre sig bedst på middagsbordet.

Efter tips til dykkerteknik og den teoretiske del af kurset på land, skal du ned på fiskenes hjemmebane, hvor du bruger din viden i praksis, så du fremover har værktøjerne til at jage på egen hånd. 

Denne udendørs oplevelse består af 3 timers oplevelse og meget meget mere.

Priser fra: 795 kr. – Køb oplevelsen undervandsjagt her

undervandsjagt Århus, Undervandsjagt jylland, Undervandsjagt københavn, adrenalin oplevelser Danmark, danske dykker oplevelser, dykke oplevelser i Danmark, jagt under vandet, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver til hende
Undervandsjagt i Midtjylland (Åbyhøj ved Århus)

Du kan godt lade fiskestangen stå. Maddingen, fluerne og den lune kaffe til at drikke på kajkanten får du heller ikke brug for.

I stedet er det på med svømmefødder, våddragt og snorkel, før du tager et fast greb om harpunen. Det er nemlig den, du skal fange fisk med, når du dykker ned under havoverfladen.

Oplevelsen består af 5 timers undervandsjagt, hvor du lære de grundlæggende jagtteknikker og får kendskab til undervandsjagt. Der er også introduktion til sikkerhed, udstyr, fiskearter, mindstemål, bundforhold, jagtteknikker, vind, vejr & meget mere.

Priser fra: 400 kr. – Køb oplevelsen undervandsjagt her

Fandt du ikke den rigtige oplevelsesgave? Hvad så med nogle af disse oplevelser:

proev-skydning-gunsport-2
Udendørs oplevelsesgave: Prøv Pistolskydning

Få en oplevelse, du ikke vil glemme, hvor du skyder med pistol og revolver under professionel instruktion.

Hele vejen i gennem forløbet bliver du instrueret af en af landets bedste skytter og instruktører, der tager dig igennem præcisionsskydning og dynamisk hurtigskydning mod reaktive faldmål.

Hele oplevelsen kan afvikles som en spændende konkurrence for de deltagere, der ønsker at være med.

Priser fra: 890 kr. – Køb udendørs oplevelse her

proev-klatring-blocs-and-walls-3
Klatrings oplevelse

Kender du en der godt lide højder, fysisk udfordring og spænding? En heldig gavemodtager får her muligheden for at prøve kræfter med klatring hos Blocs & Walls i København.

Oplevelsen varer i 2 timer, hvor den første halve time går med at lære grundteknikkerne i klatring på de små vægge (max 5 m), hvorefter er det tid til den ægte vare; klatring på de 15 meter høje klatrevægge. Under hele oplevelsen vil uddannede instruktører guide og sørge for at oplevelsen foregår trygt og sikkert.

Pris fra: 250 kr – Køb klatre oplevelsen her

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge, Vildmarksbrunch oplevelsesgave, oplevesesgave til mænd, oplevelsesgave til far, oplevesesgave til farfar, gaver til morfar, anderledes oplevelser,

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge

En skøn udendørs oplevelsesgave er en Vildmarksbrunch i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter.

Oplevelsen består af en Introduktion til stedet og dagens menu med en kop cowboykaffe i hånden og derefter er der en Sanketur i haven ved Karpenhøj Naturcenter og Tilberedning af brunch over bål. Sammenlagt består oplevelsen af 4 ½ times vildmarksbrunch i Mols Bjerge med tilkoblet instruktør under hele oplevelsen.

Pris fra 275 kr – Køb oplevelsesgaven her

oplevelser til ham, oplevelser til hende, spændingfyldte oplevelser, oplevelser med adrenalin, adrenalin oplevelser, adrenalin oplevelsesgaver, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin oplevelser, gaver med adrenalin, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin gaver

Bodyflight i vindtunnel

Har du nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan din drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første vindtunnel!

Mærke et adrenalinkick, der normalt kun findes i 4000 meters højde? Uden at springe ud med faldskærm kan du prøve det frie fald og flyve rundt i luften for at udforske dit nye territorium: luftrummet.

Hos Copenhagen Air Experience i Taastrup kan du nu som noget helt sensationelt få lov at prøve det. Copenhagen Air Experience har opnået fuldt certifikat hos International Bodyflight Association og vindtunnellen bliver jævnligt inspiceret og godkendt af Københavns Brandvæsen, TÜV og Force Technology.

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her