Alle julegaver ideerJulegave ideerJulekalender

Broderi julekalender til julehygge 2023

Broderi julekalender til en du holder af.

Kender du også en der elsker at broderier?

Skal bedstemor, mor eller veninden have årets hyggeligste kreative julekalender ala strik og hækle projekter,så forære dem en skøn gør det selv broderi julekalender.

Vi har fundet en lille håndfuld broderi garn julekalendere med spændende overraskelser i hver, så tiden op til jul ikke behøver være nær så lang.

Disse julekalednere kombinere glæden af at gøre det selv / DIY og skønheden ved at producerer et produkt som kan bruge i mange år i fremtiden. Når broderi julekalenderen er færdig lavet og alt garnet er brugt, så kan du nyde dit kreative håndværk hele december eller give det som gave til en du holder af med små gaver på.

Læs også: 50+: Julekalender til kæresten (Ham & Hende)

Note: Artiklen om bræderi julekalender er sidst opdateret D. 4/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Borderi garn julekalender til en du holder af:

strikke julekalender, broderet julekalender, hjemmelavet julekalender, hjemmelavet broderet julekalender, DIY julekalender, julekalender gør det selv, kreativ julekalender

Permin Broderikit hør Julekalender: Nisser med Kælk

Lav denne smukke julekalender med navnet Nisser med Kælk. Den måler 35 cm i bredden og 94 cm i højden. Man broderer i naturlig perlegarn og skulle julekalenderne blive beskift, så kan den vaskes på 40°C

Køb julekalenderen med garn her

Permin Broderikit Aida Julekalender med Julemand og Snemand

Denne broderi julekalender har en bredde på 80 cm og højde på 127 cm, så når den er færdig bliver det et stort og smukt kunstværk af garn. Den laves på Aida-stof med Aida 1,6 trådet. Garnet er lavet af akrylgarn. Vaskeanvisningen angiver, at det kan vaskes ved 40°C.

Køb julekalenderen med garn her

strikke julekalender, garn julekalender, julekalender med strik, juleklaender med garn, kreative julekalndere, kreativ julekalender, julekalender til de kreative

Permin Broderikit Hør Julekalender med Moderne Nisser

Et moderne broderi med 2 søde nisser som hænger i den ene arm, mens de har henholdsvis en sæt og en gave i den anden hånd. Der er flere julemotiver på broderiet. Dette broderi har en bredde på 48 cm og en højde på 58 cm. Det er lavet af moulinégarn i en naturlig farve. Vaskeanvisningen angiver, at det kan vaskes ved 40°C.

Køb julekalenderen her

broderet julekalender, hjemmelavet julekalender, lav selv julekalender, kreativ garn julekalender, strikke julekalender

Permin Broderikit Aida Julekalender med Julemand ved Kirke

Et farverigt og hyggeligt broderi med julemanden i hans grønne slæde som trækkes af en hest foran en dansk kirke dækket af sne. Størrelsen er 55x42cm. Materialet Mouliné med Aida 4,4 trådet.

Køb den kreative julekalender her

strikke julekalender, garn julekalender, julekalender med strik, juleklaender med garn, kreative julekalndere, kreativ julekalender, julekalender til de kreative

Permin Broderikit Aida Julekalender med Julemand

Klassisk julemotiv med julemanden der er på vej op ad trappen med gaver til børenene. Broderiet måler 35x57cm. Bliver lavet af Mouliné med Aida 5,4 tråd.

Køb julekalenderen med garn her

Permin Broderikit Aida Julekalender Nisser med Kat

Anderledes julemotiv med 2 nisser som bor i en svamp. De har en grå kat mellem sig og 2 ugler på taget. Dette broderi måler 38 cm i bredden og 53 cm i højden. Det skal udføres med moulinégarn i en smuk hvid farve og kan vaskes ved 40°C ifølge vaskeanvisningen.

Køb den kreative julekalender her

strikke julekalender, garn julekalender, julekalender med strik, juleklaender med garn, kreative julekalndere, kreativ julekalender, julekalender til de kreative

Permin Broderikit Aida Julekalender Juletræ 30x71cm

Aflag broderi juleklaender med masser af farver og julestemning. Denne julekalender måler 30×71 cm. Materiale: DMC Mouliné. Vaskeanvisning: 40°.

Køb broderi julekalenderen her

strikke julekalender, garn julekalender, julekalender med strik, juleklaender med garn, kreative julekalndere, kreativ julekalender, julekalender til de kreative,
 

Om strikke julekalenderen fra Opal (udgået)

Opal Julekalender er udformet som en stor bog med masser af juleeventyr. Indpakningen i sig selv indbyder til hygge i de mørke vintertimer og indholdet gør kun hyggen og spændingen endnu større. Kalenderen måler ca 40 cm i højden og ca 29 cm i bredden. Når bogen er lukket, måler den ca 10,5 cm og kan enten ligge ned eller stå op. Opslået måler den ca 40 cm i bredden.

Inde i julekalenderen finder du 24 låger, som er nummeret, så du skal finde den næste i rækken for hver dag. Hvad der er bag låge er en overraskelse men vi kan afslører, at der bag hver låge ligger en 15g nøgle af Opal garn. Hver nøgle har en ny og spændende farvekombination, er printet og har en banderole med juletema. Alle banderolerne er forskellige, så du får altså hele to overraskelser hver dag – garnets farve og banderolens motiv.

Hvis du tænker, at både du og din veninde, mor eller søster kunne tænke jer en kalender, så skal I ikke blive overraskede, når I ikke får samme indhold hver dag. Nøglerne ligger forskelligt, så du måske får nøgle A 1. december, mens din veninde først får den senere på måneden. Det gør også Opal Julekalender til en perfekt gave, for I kan glæde jer sammen samtidig med at I får forskellige overraskelser.

Alt i alt indeholder Opal Julekalender ca 360 g garn i 24 forskellige farvekombinationer.

strikke julekalender 2022, garn julekalender, julekalender med strik, julekalender med garn, kreative julekalender, kreativ julekalendere til kvinder, julekalender til de kreative, broderet julekalender, sy julekalender, garn og strik julekalender, brodderi julekalender 2022, sy julekalender 2022

Strik og Hækle Julekalender (udgået)

Kender du en som elsker at strikke og/eller hækle eller elsker du selv at strikke og hækle, så er dette den kreative strikke julekalender for dig i 2022.

I julekalenderen får du en herlig blanding af artikler samt tilbehør inden for strikning og hækling. Julekalenderen har et elegant design i størrelsen 45 x 35 x 5 cm. Den indeholder 24 tætpakkede lyseblå papæsker. Hver æskes indhold indbyder til spændende gør det selv projekter.

Julekalenderen er perfekt som kreativ selvforkælelse eller gave til en, du ved elsker at lave en masse kreative projekter med garn.