20+ gaveideer – Gaver til Farmor, mormor og bedstemor

Gaver til Farmor, mormor og bedstemor:

Hun er den sødeste person i verden.

Derfor fortjener hun verdens bedste gaver, både i hverdag og til jul.

Læs også >> Gaver til mormor

Note: Artiklen om gaver til farmor, mormor og bedste er sidst opdateret D. 28/08 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Når man skal købe en gave /gaver til farmor, bedstemor og mormor bør man tænke på, hvad hun vil blive glade for at få, og hvad hun normalt sætter pris på i sin hverdag. Julegaver til mormor, farmor og bedste bør reflektere, hvad hun holder af i sin hverdag, hendes vaner og hendes hobbyer.

Hvis hun f.eks elsker te, så køb nogle unikt designet og lækre tekopper. Elsker hun at bage, så overvej at give hende en spændende oplevelse til et bagekursus, så hun får mulighed for at lærer noget nyt indenfor hendes hobby.

Elsker hun at strikke, så giv hende nye strikkepinde og hvis hun pris på klassisk design fra sin egen barndom, så køb en flot design klassikere som f.eks Hoptimisterne eller Royal Copenhagen.

Her er vores bud på gode gaver til farmor, mormor og bedstemor:

500x0

Farmor – minder og gemmer

Det er sjovt at give sin historie videre til de næste generationer, og det er sjovt for børnebørn at lære om deres familie, fra en tid de ikke selv har oplevet.

Med “Farmor – minder og gemmer” er der mulighed for at lave en næsten helt uundværlig scrapbog. Enhver farmor kan dele sine minder, erfaringer, tanker og holdninger med sit barnebarn, og på den måde kan barnebarnet lære sin farmor bedre at kende. Bogen består af 7 kapitler, hvor der er plads til ord, billeder og hvor der skal svares på spørgsmål. En perfekt gave til farmor til jul eller fødselsdag.

Pris: 199 kr – Bestil bogen her!

gaver til mormor, gave til mormor, julegaver til mormor, julegave mormor, gode gaver til mormor, gode julegaver til mormor, gaver til bedstemor, gave til bedstemor, gaver til farmor

Mormor – minder og gemmer

Hvis du også gerne vil bevare minderne om din mormor er “Mormor – minder og gemmer” den perfekte julegave til mormor. Bogen giver mormor muligheden for at dele sine minder, tanker, erfaringer og holdninger med sine børnebørn. Bogen indeholder 7 kapitler med plads til tekst og billeder, og hvert kapiel er fyldt med spørgsmål.

Pris: 199 kr – Køb bogen til mormor her

farmor

Farmor fortæl nu – giv dine erindringer videre

“Farmor fortæl nu” er den ultimative scrapbog, lavet af Elma Van Vliet til farmødre, der nu har muligheden for at dele sine erindringer med deres børnebørn.

Et liv er langt, og mange minder forsvinder, den dag et menneske går bort, men med “Farmor fortæl nu” er der en glimrende grund til at sætte sig ned og mindes sin historie – for at give den videre. Bogen er fyldt med gode spørgsmål, der skal besvares, og der er mulighed for at sætte fotos og andet ind. Det kan betyde meget at kende sin families historie, og så er det også sjovt at få at vide, hvordan farmor var, da hun var lille, og hvad hun har oplevet i løbet af sit lange liv.

En skøn gavebog til farmor.

Pris: 199 kr – Bestil bogen her!

mormor-fortael-nu-bogen

Mormor, fortæl nu – Giv dine erindringer videre

“Mormor, fortæl nu” er den oplagte gave til mormor. I bogen kan mormor skrive og fortælle om sit liv, om det hun har oplevet, hendes første møde med morfar, hun kan indsætte billeder og skabe flere historier. Bogen kan hun således give til dit barn og de kan sammen få mange timer til at gå med historierne, som aldrig går bort. En fantastisk gave til mormor.

Pris: 199 kr – Bestil bogen her!

gave til farmor, gaver til farmor, julegaver til farmor, gaver til bedstemor, julegaver til bedstemor, find gaven til farmor, gaven til farmor,

Plakat – Hos Farmor

Plakat med små tekster om alle de ting der sker når man er på besøg hos farmor.

Pris: 249 kr – Køb plakaten her

gaver til mormor, gave til mormor, julegaver til mormor, julegave mormor, gode gaver til mormor, gode julegaver til mormor, gaver til bedstemor, gave til bedstemor, gaver til farmor

Mormor definition plakat

En Mormor er betegnelsen på morens mor. Denne her citatplakat er en sød og sjov hyldest til Mormor. Mor kan meget, men Mormor kan alt.

Du får en plakat i et enkelt og smart design som passer ind i ethvert moderne hjem.

Køb plakaten her

Danmarkskort, danmarkskort plakat, mandelgave ideer, mandelgaver til alle, gaver til studerende, mandelgaver til børn, plakat med danmarkskort

Danmarkskort plakat i blå

Smuk Danmarkskort på denne plakat i blå nuancer som er den perfekte gave til farmor, mormor eller bedstemor. Plakaten findes i to størrelser – 30×40 CM og 50×70 CM. Nem og elegant gave.

Pris: 249 kr. – Bestil Danmarkskortet her

calvin_klein_endless_euphoria_edp_billigparfume__77708

Calvin Klein – Endless Euphoria

Endless Euphoria et nyt kapitel til Euphoria serien, fra den originale klassiske orientalske blomster duft til kvinder, som farmor, mormor og bedste, der elsker en moderne blomstret frugtagtig duft.

Endless euphoria Calvin Klein er en forfriskende let og strålende fortolkning af den ikoniske Euphoria duft, transformeret til en solfyldt drøm af kirsebærblomster og let sensualitet.

Parfumen er en forfriskende og blid duft, der åbner med et blidt strejf af Cherry Blossom efterfulgt af  mandarin og bergamot. Blid fint rosa blomst, lilla og elegant viol sammen med en meget fængslende bambus. Sandeltræ og blid moskus, som bringer tankerne til varmer sommerdage.

Pris: 276 kr – Gå til shop

32d52a86949743c48830747b50f91398
Calvin Klein Reveal

Calvin Kleins nye duft Reveal blev lanceret i september i 2015, og er stadig en populær parfume til kvinder i 2021, for en god parfume bliver kun mere populære med tiden.

Den har en let og vandig duft med søde, orientalske undertoner af salt, cashmere og musk. Størrelse: 100 ml

Pris: 329 kr. – Bestil den her

Baileys chokolade, Baileys Cupcakes Chokoladeæske, Baileys Chokoladeæske, chokoalder itl mandelgaven, mandelgaver til voksne, chokolade med baileys

Fyldte chokolade Baileys

Baileys chokolade formet som søde cupcakes! Æsken indeholder tolv chokoladetrøfler i forskellige smage, som alle har fået et touch af den milde irske cremelikør. Chokoladerne indeholder 1% alkohol og er en lækker som forkælelses gaver til farmor, mormor eller bedstemor.

Pris: 89 kr – Køb Baileys chokoladerne her

Rødvinssæt, sæt til rødvin, vin karaffel, elegant vin sæt, julegave til farfar, julegave til morfar

Final Touch Conundrum Rødvin sæt

Rødvins decanter sættet fra final touch, er gennemtænkt til perfektion. Alt lige fra decanterens evne til at ilte vinen, imens du skænker, til de mundblæste vin glas’ utrolige design, der gør glassene fantastiske at holde i hånden. 

Pris: 654 kr – Køb Rødvin sættet her

hygge spillet, familie spil, spil man ikke kan vinde, mandelgaver til børn, gaver til børn, mandelgaver 2020, mandelgave 2021

Hyggespillet Quizspil

Hygge spillet Quizspil har 300 sjove og uventede spørgsmål, du kan blive stillet i quizspillet Hyggespillet.

Her er der ingen tabere, men du kan regne med underholdende samtale, hvor du både lærer dig selv og dine modspillere lidt bedre at kende! Spil er perfekte gaver til bedstemødre og hendes børnebørn når de skal hygge.

Pris: 149 kr – Køb gaven her

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart, Gin & Tonic Cruise i Odense, oplevelser i Odense, oplevelsesgaver i Odense, G&T cruise

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Lad farmor, mormor eller bedstemor sætte sig godt til rette på bådens bænke,hvorfra de kan nyde udsigten til den grønne natur og nipper til en kølig Gin & Tonic. Der er næppe nogen bedre måde at opleve Odense Å på.

Dette unikke Gin og Tonis cruise tager 1,5 time og undervejs bliver der serveret 3 gin og tonics. Den ene bliver serveret i smukke Fruens bøge. Undervejs på turen bliver du også introduceret til de forskellige gins samt for en masse sjove historier undervejs.

Pris: 299 kr. – Køb oplevelses gaver til farmor, mormor og bedstemor her

natursvampe, naturligsvampe, hvorfor bruge natursvampe, derfor skal du bruge natursvampe, natursvampe bad, bad natursvampe

Cocoon Natursvamp Honeycomb 12 cm

Honeycomb natursvampen stammer fra Middelhavet, hvor den vokser på 10-80 meters dybde. Natursvampen har fået sit navn Honeycomb, som betyder bikube, ikke fordi den har noget med honning at gøre, men på grund af svampens mange store kanaler, der får svampen til at ligne en bikube.

Natursvampen Honeycomb er utrolig lækker og er ideel som vaskesvamp til både ansigt og krop. Perfekt gave til bedstemor, mormor eller farmor. En natursvamp er, som ordet beskriver, en svamp skabt af naturen og altså ikke en kunstigt fremstillet svamp.

Svampen er kendt for sine store kanaler, der gør svampen utrolig blød. De mange store kanaler gør også at svampen kan optage og komme af med en masse vand under brug. Dette gør svampen utrolig anvendelig, når man bruger svampen med sæbe, da den er let at rengøre.

Pris: 129,95 kr – Gå til shop

Bagekursus, oplevelsesgaver med bagekursus, Bagekursus hos meyers madhus, gaver til farmor, oplevelsesgaver til bedstemor, oplevelser som gaver til mormor, lær at bage brød

Bagekursus hos Meyers Madhus

Om kurset: På kurset arbejdes der med de mest interessante, aromatiske meltyper og der bliver gået i dybeden med surdej. Resultatet bliver et fantastisk stykke Grantoftegårdbrød og en masse ny bagekundskab. Generelt er der i oplevelsen fokus på, hvordan brødene kan varieres, både hvad angår ingredienser og teknikker. For eksempel vil farmor lærer at bage i både metal- og træforme, at bruge hævekurve og meget andet. Kurset varer 5-6 timer og man får smagsprøver med hjem på alt det brød, der laves.

En fantastisk oplevelsesgave til bedstemor, mormor eller farmor, som gerne vil udfordre og udvikle sine kundskaber i hjemmebageriet.

Pris: 1290 kr – Gå til shop

vinsmagning-aarhus-koebenhavn-5, vinsmagning, vinsmagning i århus, gaver til mormor, oplevelsesgaver til bedstemor, gode gaver til mormor

Oplevelsesgave: Vinsmagning

Detglemmerdualdrig.dk kan du bestille et julegavekort til Vinsmagning i Århus eller København.

Vinsmagningen foregår i samarbejde med det anerkendte Kjær & Sommerfeldt, som tager deltageren med på en rejse gennem vinens smagfulde, komplekse verden. Under vinsmagningen kommer man rundt i verden og smager de klassiske druer fra verdens bedste områder.

Vinsmagningen garanterer at man bliver kælet for smagsløgene og at deltageren lærer, hvordan man smager, dufter og vurderer vine. Oplevelsen henvender sig til den nysgerrige begynder og den let øvede vinsmager.

Vinsmagningen varer i 2-3 timer og der serveres 6-8 vine, samt brød og vand.

Denne oplevelse er en yderst populær julegave til mormor, bedstemor eller farmor, der elsker vin, og gerne vil lære mere om smagning og valg af vine på et helt grundlæggende niveau.

Pris: 399 kr – Bestil gavekort til vinsmagning her

julegaver til vinelskeren, vin elskeren gaver, gaven til vin elskeren, vin bøger, vin smagning

Vinen til maden – Forfatter Søren Frank.

Om bogen: Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så harmonisk som muligt – det lykkelige ægteskab mellem vin og mad.

Forfatteren gennemgår først vinens smagselementer og de overordnede retningslinjer for, hvad der passer sammen. Dernæst følger i bogens hoveddel en gennemgang af råvarer og retter med gode råd om, hvilke vine som egner sig til. Alle de almindeligt kendte råvarer er der – og en hel del af de mere sjældne og eksotiske. Retterne spænder fra det dagligdags med frikadeller og brun sovs til det mere eksklusive.

Bestil Vinen til maden her!

Instant Taste Marinade Pistol, Marinade Pistol, marinade til kød, marinade værktøj, gaver til morfar, julegaver til farfar, gave til bedstefar

Instant Taste – Marinade Pistol

Instant Taste har lavet denne super smarte marinade pistol som er perfekt som gave.

Marinade pistolen gør at man altid får marineret kødet godt, som gør det saftigt og smagsfuldt, og som ovenikøbet gør at det ikke brænder på. Marinaderne til pistolen er lavet i samarbejde med den folkekære tv kok Claus Holm, som mange bedstemødre elsker.

Pris: 199 kr – Køb Marinade Pistol

2259003

Biograftur Gavekort

Et gavekort til en oplevelse er altid en gave som skaber glæde, og hvis du gerne vil have farmor, mormor eller bedstemor med i biografen, så er et gavekort til en biograftur for 2 personer en oplagt gave. Biograftur gavekortet kan bruges af alle, og inkludere 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer.

Pris: 299 kr – Køb gavekort her

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg
Røde rengøringstøfler

Skal Farmor, bedstemor eller mormor have det sjovt, mens hun gør rent?

Så skal du købe røde rengøringstøfler til hende. Sweeping Slippers ”slipper” man for at finde gulvskrubben frem. På med tøflerne, og glid rundt omkring på gulvet, så bliver det skinnende rent!

Pris: 69 kr – Køb gaven til farmor her

wellness-oplevelse-massage, massage til mor

Dybdegående fysiurgisk massage af muskler og led

Giv din skønne bedstemor, mormor eller farmor en pragtfuld massage til at skabe øget velvære og livskvalitet. Fysiurgisk massage er en dybdegående massage af muskler og led.

Massagen hjælper kroppen med at slippe af med affaldsstofferne, øge blodgennemstrømningen og dæmpe stress og belastninger i hverdagen. Det er også en god behandling af sportsskader og andre belastninger af kroppen. Behandlingen foregår ved en uddannet massør, der arbejder ud fra viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære. Denne skønne dybdegående massage har en varighed af min. 45 minutter.

Pris 399 kr – Køb massage gavekortet her!

romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver, gaver til farmor, morgenmads oplevelse

Luksusbrunch for 2 personer

Giv søde farmor eller mormor en dejlig formiddag med luksus brunch for 2 personer. Farmor kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizo pølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins. Til brunchen vil I også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver, som man på nogle caféer vil have mulighed for at bytte ud med frisk perlende, mousserende vin.

Pris: 299 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!

hoptimist fødselsdag, fødselsdags hoptimist, mandelgave 2022, mandelgave 2021, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver

Hoptimist – Small Birthday

Bedstemor, farmor og mormor skal ALTID fejres for at være fantastiske. Birthday baby bumble kan bruges som dekoration på alle festlige lejligheder eller som sød dekoration i hjemmet.

Pris: 199 kr. – Køb hoptimisten her

gaver til pakkelig, pige gaver til pakkeleg, kvindelige gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, gaver, pakkeleg, alt til pakkelegen, nemme gaver til pakkelegen

Angry Mama Rengøring til mikrobølgeovnen

Gaver til Farmor, mormor eller bedste, der er træt af at gøre rent: Angry Mama er så rasende på snavset, at hun koger! På en nem og miljøvenlig måde renser hun en snavset mikrobølgeovn. Hæld eddike og vand i og sæt hende ind i mikrobølgeovnen i fem minutter. Derefter tørrer du simpelthen alt snavset af!

Pris: 59 kr – Gå til shop

balance disk, balance bræt, værktøjer til genoptræning af balance, julegaver til morfar, julegaver til farmor, julegaver til mormor, julegaver til farfar,

Balance Disc

Gaven til bedstemor er denne Balance disc af høj kvalitet, som kan bruges til både træning og som siddepude.

Discen en er fyldt med luft, som skaber den “levende” effekt.

Denne Balance disc kan bruges til hele kroppen – stående, siddende, liggende, hoppende osv. Den er et nyt alternativ til det traditionelle vippebrædt, hvor bedstemor også kan træne ankler og knæ.

Pris: 249 kr – Køb den her

emalje skilt, skilte med engelske tekster, retro skilte, gaveideer til farmor, sjove skilte, gaver til bedstemor

 Emajle skilt

“Always look on the bright side of Life” – på dansk kan det oversættes til noget i stil med “Se altid lyst på tingene i livet”. Det er en god påmindelse om, at man skal se positivt på det hele, når man står i en svær situation. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil.

Pris: 49 kr – Gå til shop

Retro skilte med kaffe, kaffe skilt, retro skilte til hjemmet, emalje skilte med kaffe, metal skilt med kaffe

GemCoffee Menu – Know your Coffee

På dette metalskilt kan du se alle de kendte kaffetyper og se, hvad og hvor meget kaffen består af. Altså er det opskrifter forskellige varianter af kaffe.

Dekorativt skilt til køkkenet. Der er opskrift på espresso, latte macchiato, caramel macchiato, flat white, cappuccino, doppio, irish coffee, americano og cafe latte.

Pris: 49 kr – Køb Retro kaffe skilt her

bog-om-slaegtsforskning, Slægtsforskerens ABC,  en håndbog for alle som beskæftiger sig med slægtsforskning, Slægtsforskeren, bøger om Slægtsforskning

Slægtsforskerens ABC – en håndbog for alle som beskæftiger sig med slægtsforskning

Slægtsforskerens ABC er et let håndterligt opslagsværk for alle, som er interesseret i at lære mere om forskning af slægten. Bogen indeholder forklaringer på de udtryk, som man støder på, når man læser kirkebøger, lægdsruller, retsudskrifter, skifter og andre arkivalier m.m.

Den indeholder også vejledning om, hvor man kan finde de forskellige oplysninger, hvilke regler der gælder om adgangen til disse oplysninger, hvordan man kommer i gang med forskning af slægten på arkiverne og på internet.

Pris: 248 kr – Gå til shop

termokrus, Eva solo krus, Eva solo termokrus, Eva solo to go cup, gaver til kaffeelskeren, gaver til studerende, gaver til studenter, studenter gaver, gaver til kaffe elskeren, studenter gaver

Eva Solo To Go Cup sort

Den praktiske og stilrene termokop, To Go Cup, er let at have morgenkaffen eller den kolde iste med i, på farten. Den har et smart og meget funktionelt låg med klik-funktion, om let kan betjenes med kun én hånd. Derudover er termokoppen 100 % drypfri. 

Eva Solo termokoppen er dobbeltvægget og med en vakuum effekt, som gør den perfekt til at holde varme drikke varme og kolde drikke kolde. Koppens smarte bærestrop i silikone, går det nemt at transportere den og giver samtidig et godt farvespil til koppen.  

Pris: 149 kr – Gå til shop

Hay foldekasser, plastikkasser fra Hay, Hay kasser, plastik kasser fra Hay, mandelgave ide 2021, mandelgave 2022, gaver til farmor, gaver til teenage drenge

HAY – Colour Kasse

En af 2020´s mest lækre og funktionelle design idéer til søde bedstemor, mormor eller farmor. Kassen kan bruges til opbevaring af gamle billeder, strikketøj eller hjemmelavet småkager. Vi har alle ting, så denne gave er perfekt til farmor eller mormor.

Pris: 39,95 kr – Gå til shop

gaver til farmor, gaver til mormor, gaver til bedstemor, gode gaveideer til farmor, børnehækel, lær at hækle, bøger om hækling, hækling bøger, gode gaver ideer til hende

Hæklebøger

Hvis Farmor, bedstemor eller mormor elsker at hækle men mangler inspiration til nye projekter, så er en hæklebog en god gave.

Populariteten inden for hækling er steget markant de seneste år, hvilket har gjort det naturligt, at der er kommet flere og flere bøger om emnet. Der er rigtigt mange designere, som bruger tid og ressourcer på at skrive bøger til de mange hækleentusiaster i Danmark. Hæklebøger er egnet til både begyndere, øvede og erfarne. Hæklebøgerne sælges fra 50 kr.

Find hæklebøger her

gaver til farmor, gaver til mormor, gaver til bedstemor, gode gaveideer til farmor, børnestrik, lær at strikke, bøger om strikning, strikke bøger, gode gaver ideer til hende

Bøger med strikkeopskrifter

Hvis mormor, bedstemor eller farmor er mesterstrikkeren, der kan strikke alt, men trænger til nye ideer, så giv en bog med strikkeopskrifter. På hjemmesiden Rito.dk er der et stort udvalg af bøger, som er blevet udgivet af nogle af de mest anerkendte danske forlag og designere.

Det er bøger, som du med fordel kan bestille, hvis du er klar til at udforske nye opskrifter inden for strikning. Bøgerne er opdateret med de nyeste og mest moderne strikkeopskrifter, som appellerer til forskellige behov. Dermed er der helt sikkert også en bog, som du vil finde interessant på baggrund af dine ønsker og behov.

Find strikkebøger her

smykketræ, smukke træ, træ til smykker, coral til smykker, opbevaring af smykker, smykke opbevaring, gave til farmor, have ideer til mormor, bedstemor gave ideer

Koziol – Cora smykketræ

Enhver bedstemor fortjener et smukt smykketræ til at hænge sine smykker på. Dette Cora smykketræ er perfekt til alle former for smykker. Mål: 32,2 x 26,2 x 9,6 cm.

Pris: 199 kr. – Køb smykketræet her

planter i dåse, dåse planter, nemme planter, billige planter, planter i gave, planter til børn, Gave til pakkeleg, mandelgaver, mandelgaver til børn

Planter i dåser

Elsker mormor, bedstemor eller farmor at få blomster? Hvad så med at give dem blomster på dåse.

Disse blomster leveres i en pæn aluminiumsdåse, som man på et valgfrit tidspunkt kan åbne, give et skvæt vand, hvorefter man lader naturens under gå sin gang. De eneste blomster der overlever at blive pakket ind til jul.

Pris: 49 kr – Køb planterne i dåse her

julegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaver, gave ideer til bedstemor, bedstemor gaveideer

Bryggesæt til kaffe

Kintos super lækre slow-bryggesæt hjælper farmor med at brygge perfekt filterkaffe hver eneste gang!

Bryggessættet består af en smuk varmeresistent og transparent glaskande, en tilhørende stilren kaffetragt i røgfarvet plast, tilhørende papirfiltre og et smart målebæger, der dels kan anvendes til opmåling af kaffen, og dels kan anvendes som holder for det brugte papir-kaffefilter.

Kaffefiltrene er lavet af bomuld og træ, og afsætter ikke smag i kaffen, som mange traditionelle kaffefiltre gør.

De fire dele til bryggesættet er super nemme at rengøre, og sættet kan stables, således at det fylder minimalt på køkkenbordet og i skabet.

Pris: 279 kr – Køb gaven her

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2021, gode mandelgaver til børn

En Lil davinci tegneramme er designet til at fremvise børnenes tegninger på bedst mulig måde. Med denne ramme er det plads til mange tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv!

Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 tegninger. Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Perfekt gave til farmor, mormor eller bedste mor, som får mange tegninger.

 Pris: 299 kr – Køb tegningrammen her

Normann Copenhagen Puffin, Puffin søpapegøje, søpapegøje, træ søpapegøje, mandelgave 2021, mandelgave 2022, gave til farmor, farmor gave ideer

Normann Copenhagen – Puffin

Sød Søpapegøje med navnet Puffin fra Norman Copenhagen i sort, hvid og rød. Med to små ben som balancestang for den fyldige krop, sidder fuglen og kigger op med bedårende øjne. Den håndmalede træfugl skaber stemning og liv og udgør et hyggeligt indslag i hjemmet og den perfekte gave til den moderne farmor.

 Pris: 299 kr – Køb puffin her

økologisk sengetøj, økologisk sengetøj til voksne, bæredygtigt sengetøj, sengetøj i bæredygtige materialer, sengetøj til teenagere
Økologisk sengetøj fra Müsli

Vi kan alle sammen brugt et nyt sæt lækkert sengetøj i økologiske materialer. Midnight blue sengetøj i voksen størrelse med ekstra længde fra Müsli. Sættet er 100% økologisk (GOTS) bomuld.

 Størrelse: 140x220cm. Leveres med dyne+ pude med trykknapper, og selve sættet i en mulepose i matchende pose med hank.

Pris: 479 kr. – Bestil økologisk sengetøjet her!

Læs også: 5 gode grunde til at sove med økologisk sengetøj

økolgisk sengetøj, Studio feder VOKSEN sengetøj, sengetøj fra Studio feder, gaver til farmor, gaver til mormor

Studio feder VOKSEN økologisk sengetøj – Midsommar

Virkelig lækkert sæt sengesæt fra danske Studio feder i cremefarvet med helt lyse blå blomster print. Sættet er syet i 100% økologisk bomuld, er med skjulte lynlås og stærke franske syninger. Den leveres det i matchende stofpose, som kan bruges til sengetøjer når det ikke er på dynen eller andre kreative ting. Måler: 140x200cm. Sengetøjssæt er altid gode som gaver til farmor, mormor eller bedstemor

Pris: 649 kr. – Køb økologisk sengetøjet her!

meditationspude, gaver til gravide, gaver til farmor, meditationspude med boghvedeskaller, miljøvenlige gaver, meditationspude miljøvenlig

Zafu/ Meditationspude m boghvedeskaller

Asana runde Deluxe Zafu meditationspude er lavet med 100% økologisk boghvedeskaller i GOTS certificeret økologisk bomuld.

En Deluxe Zafu (der betyder siddepude) er oprindeligt forbundet med Zen meditation.

Asana GOTS certificerede Zafu meditationspuder er nemme at flytte rundt med, og giver optimal støtte til kroppen i forskellige siddende og liggende stillinger. Puden ændrer ikke form og er yderst komfortabel. Den vejer 2,5 kg.

Meditationspuden er fyldt med økologiske bogvedeskaller. De er lette, ikke specielt kompakte, reduceres ikke til støv, sunde, lugtfri, hypoallergene og holder sig luftige og friske.

Zafu pudens betræk kan aftages og betrækket kan vaskes ved 40°. Puden har inderbetræk, så der er styr på indholdet, når betrækket skal vaskes. Størrelse: Diameter 35 cm – Højde 15 cm

Pris: 299 kr – Se meditationspuden her!

mandelgave ideer, de bedste mandelgaver, mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, gaver til mormor

Irish Coffee Kit

Elsker mormor en god Irish Coffee? Så er her gaven til mormor! Den kendte klassiske kaffe-drink Irish Coffee, her som sæt hvor hun får alle ingredienserne – hun skal blot tilsætte flødeskum!

Pris: 299 kr – Køb sættet her

fodbad, fodmassage bad, mandelgaver, julegaver til mormor, gaver til mormor, gode julegaver itl kvinder, luksus julegaver

Zenkuru® Sammenklappeligt Fodbad med Massage og Varme

Mormor, bedstemor og farmor elsker med sikkerhed et godt fodbad, med massage og varme. Dette sammenklappelige fodbad har IR-varme og masserer trætte fødder med både luftbobler og vibrationer. Fodbadet er kompakt og nemt at opbevare, når mormor ikke bruger det.

Pris: 396 kr – Køb fodbadet her

Kim Larsen - Mine Unge År - Selvbiografi, kim larsen selvbiografi, selvbiografi kim larsen, mandelgave 2018, mandelgave 2019, mandelgaver 2018, bøger til mandelgave,

Kim Larsen – Mine Unge År – Selvbiografi

Kim Larsen egne erindringer: I det sidste halve år før sin død arbejdede Kim Larsen på en erindringsbog i samarbejde med forfatteren Jens Andersen.

De to nåede at gennemføre en række lange interviews, hvor Kim Larsen fortalte om sin slægt, sine rødder, sin barndom og sin ungdom – hele tiden frem til starten af 1970’erne og det store gennembrud med Gasolin.

De mange timers samtale mellem Kim Larsen og Jens Andersen danner basis for en bog, som nu udkommer med familiens fulde opbakning. Denne skønne bog er den perfekte gave til farmor, mormor eller bedstemor, som har sunget med på Kim Larsen i sine unge dage. Denne bog er en af mange bestseller bøger som er gode som gaver til farmor, bedstemor eller mormor.

Pris: 75 kr – Køb Kim Larsens Selvbiografi her

bastian-vinreol-sort-2-stk
2 stk Bastian Vinreol Sort

Uanset om mormor, bedstemor eller farmor er en ægte vinconnaisseur eller bare nyder et glas i ny og næ, så tager hendes vinflasker sig flot ud i Bacchus vinreol.

Her får hun 2 reoler med plads til 10 flasker, og man kan selv vælge om reolerne stå ved siden af hinanden, så årgangsvine bliver flot fremvist, eller om de skal stables ovenpå hinanden, så dine flasker ikke optager for meget plads i køkkenet.

Farve: sort. Materiale: lakeret rustfrit stål. Mål: 48,4 x 12 x 33 cm.

Pris: 399 kr – Gå til shop

Nordlund vingård, dansk vingåd, besøg en dansk vingård, vingård i danmark, vin til gave, unikke gaver, vin smagningsoplevelser, oplevelsesgaver,

Dansk vingård hos Nordlund

Nordlund er en økologisk vingård, der midt i naturens bakkede landskab producerer dansk vin, og vinbonden står klar i marken til at vise dig rundt og give dig en pause fra byens støj.

Hvad er inkluderet:

  • 1,5 times oplevelse på en dansk, økologisk vingård
  • Rundvisning i vinmarkerne, produktionen & vinkælderen
  • Vinvonden giver 3 forskellige smagsprøver af vine fra egen vingård
  • Snacks
  • Historier om Nordlund fortalt af vinbonden selv
  • Mulighed for at købe vin med hjem

Pris: 195 kr – Bestil gavekort til besøg på en dansk vingård her

mandelgave 2017, mandelgave 2018, mandelgaven 2017, mandelgaven 2018, find dne bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven

Fandt du ikke den rigtige gave til farmor, mormor eller bedstemor.

Måske indeholdte vores liste ikke noget du kunne bruge. For at finde den perfekte gave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener farmor, mormor eller bedstemor vil sætte mest pris på at få i julegave. Her er flere forslag til gaver til farmor, mormor og bedstemor.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek truestory.dk og Go dream. Oplevelses gaver til farmor, mormor eller bedstemor er altid en succes.
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff, som har et kæmpe udvalg af skøre men alligevel brugbare ting.
  • Indretning: Farmor sætter også pris på at få noget flot til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøger Trendyliving.
gave til farmor, gaver til farmor, julegaver til farmor, gaver til bedstemor, julegaver til bedstemor, find gaven til farmor, gaven til farmor,

Gem

GemGaver til Farmor

Farmor [ˈfɑˀˌmoɐ̯] er fars moder. Nogle har en farmor mens andre har farmødre. Farmor er en vigtig del af mange vigtige familier, og derfor er det også vigtigt at hun får en julegave, som er perfekt til hende. Gode gaver til farmor er når man har fundet en gave eller flere, som dækker et behov, opfylder en drøm eller gør hverdagen lidt mere luksus. At finde gaver til farmor kan godt være en udfordirng, mens vi lovet, at det er besvært værd når hun får den.

GemGaver til Mormor

Mormor [ˈmɒˀˌmoɐ̯] er mors moder. Nogle har en mormor mens andre har mormødre. Mormor er ofte en højt elsket person, som skaber glæde og kærlighed. Derfor fortjener hun også en gave, som er specielt udvalgt til hende! En god gave er en gave som opfylder en drøm, hjælper med at løse et problem eller et behov eller som gør hverdagen lidt mere luksus.

Gaver til bedstemor

Bedstemor kan både være en farmor eller en mormor, som bare har valgt at tage den ultimative titel som den BEDSTE-mor. Fordi hun er den bedste, så fortjener hun også at få den bedste gave man kan forestille sig.

Gem

Gem

%d bloggers like this: