20+ gaveideer – Gaver til Farmor

Gaver til Farmor: Farmor er den sødeste person i verden.
Derfor fortjener hun verdens bedste gaver, både i hverdag og til jul.

Farmor er fars elskede mor, og selvom hun fortjener de bedste julegaver, så er det ikke ens garanti med det er nemt at finde gaver til farmor.

Note: Artiklen om gaver til farmor er sidst opdateret D. 12/10 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Når man skal købe en gave /gaver til farmor bør man tænke på hvad hun vil blive glade for at få, og hvad hun normalt sætter pris på i sin hverdag. Julegaver til farmor bør reflektere, hvad hun holder af i sin hverdag og hendes hobbyer.

Hvis hun f.eks elsker te, så køb nogle lækre tekopper. Elsker hun at bage, så overvej at give hende en spændende oplevelse til et bagekursus.

Elsker hun at strikke, så giv hende nye strikkepinde og hvis hun pris på klassisk design fra sin egen barndom, så køb en flot design klassikere som f.eks Hoptimisterne eller Royal Copenhagen.

Her er vores bud på gode gaver til farmor:
500x0
Farmor – minder og gemmer

Det er sjovt at give sin historie videre til de næste generationer, og det er sjovt for børnebørn at lære om deres familie, fra en tid de ikke selv har oplevet.

Med “Farmor – minder og gemmer” er der mulighed for at lave en næsten helt uundværlig scrapbog. Enhver farmor kan dele sine minder, erfaringer, tanker og holdninger med sit barnebarn, og på den måde kan barnebarnet lære sin farmor bedre at kende. Bogen består af 7 kapitler, hvor der er plads til ord, billeder og hvor der skal svares på spørgsmål. En perfekt gave til farmor til jul eller fødselsdag.

Pris: 199 kr – Bestil bogen her!

farmor
Farmor fortæl nu – giv dine erindringer videre

“Farmor fortæl nu” er den ultimative scrapbog, lavet af Elma Van Vliet til farmødre, der nu har muligheden for at dele sine erindringer med deres børnebørn.

Et liv er langt, og mange minder forsvinder, den dag et menneske går bort, men med “Farmor fortæl nu” er der en glimrende grund til at sætte sig ned og mindes sin historie – for at give den videre. Bogen er fyldt med gode spørgsmål, der skal besvares, og der er mulighed for at sætte fotos og andet ind. Det kan betyde meget at kende sin families historie, og så er det også sjovt at få at vide, hvordan farmor var, da hun var lille, og hvad hun har oplevet i løbet af sit lange liv.

En skøn gavebog til farmor.

Pris: 199 kr – Bestil bogen her!

gave til farmor, gaver til farmor, julegaver til farmor, gaver til bedstemor, julegaver til bedstemor, find gaven til farmor, gaven til farmor,
Plakat – Hos Farmor

Plakat med små tekster om alle de ting der sker når man er på besøg hos farmor.

Pris: 249 kr – Køb plakaten her

gave til farmor, gaver til farmor, julegaver til farmor, gaver til bedstemor, julegaver til bedstemor, find gaven til farmor, gaven til farmor,
Farmor definition plakat

En Farmor er betegnelsen på din fars mor. Denne her citatplakat er en sød og sjov hyldest til Farmor. Mor kan meget, men Farmor kan alt og har et hjerte af guld. Gaven som vil glæde din Farmor.

Du får en plakat i et enkelt og smart design som passer ind i ethvert moderne hjem.

Pris: 199 kr – Køb plakaten her

Danmarkskort, danmarkskort plakat, mandelgave ideer, mandelgaver til alle, gaver til studerende, mandelgaver til børn, plakat med danmarkskort
Danmarkskort plakat i blå

Smuk Danmarkskort på denne plakat i blå nuancer som er den perfekte gave til farmor. Plakaten findes i to størrelser – 30×40 CM og 50×70 CM. Nem og elegant gave.

Pris: 249 kr. – Bestil Danmarkskortet her

chanelno5
Chanel – Chanel No. 5

Chanel No 5 er den første duft lanceret af modeskaber Gabrielle “Coco” Chanel og den er blevet beskrevet som “verdens mest legendariske duft”.

Den har en blid blomsterduft med en blanding af moderne blomster med ylang-ylang, rav, iris, patchouli, neroli, jasmin og rose Størrelse: 50 ml. En perfekt gave til farmor, som fortjener lidt “old fashion” luksus fra Chanel.

Pris: 690 kr. – Gå til shop

natursvampe, naturligsvampe, hvorfor bruge natursvampe, derfor skal du bruge natursvampe, natursvampe bad, bad natursvampe
Cocoon Natursvamp Honeycomb 12 cm

Honeycomb natursvampen stammer fra Middelhavet, hvor den vokser på 10-80 meters dybde. Natursvampen har fået sit navn Honeycomb, som betyder bikube, ikke fordi den har noget med honning at gøre, men på grund af svampens mange store kanaler, der får svampen til at ligne en bikube.

Natursvampen Honeycomb er utrolig lækker og er ideel som vaskesvamp til både ansigt og krop. Perfekt gave til farmor. En natursvamp er, som ordet beskriver, en svamp skabt af naturen og altså ikke en kunstigt fremstillet svamp.

Svampen er kendt for sine store kanaler, der gør svampen utrolig blød. De mange store kanaler gør også at svampen kan optage og komme af med en masse vand under brug. Dette gør svampen utrolig anvendelig, når man bruger svampen med sæbe, da den er let at rengøre.

Pris: 129,95 kr – Gå til shop

oplevelser til ham, oplevelser til hende, julegave oplevelser, oplevelser til jul, oplevelser i julegave, meyers bageskole
Bagekursus hos Meyers Madhus

Om kurset: På kurset arbejdes der med de mest interessante, aromatiske meltyper og der bliver gået i dybeden med surdej. Resultatet bliver et fantastisk stykke Grantoftegårdbrød og en masse ny bagekundskab.Generelt er der i oplevelsen fokus på, hvordan brødene kan varieres, både hvad angår ingredienser og teknikker. For eksempel vil farmor lærer at bage i både metal- og træforme, at bruge hævekurve og meget andet.

En fantastisk oplevelsesgave til farmor, som gerne vil udfordre og udvikle sine kundskaber i hjemmebageriet.

Pris: 1200 kr – Gå til shop

2259003
Biograftur Gavekort

Et gavekort til en oplevelse er altid en gave som skaber glæde, og hvis du gerne vil have farmor med i biografen, så er et gavekort til en biograftur for 2 personer en oplagt gave til farmor. Biograftur gavekortet kan bruges af alle, og inkludere 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer.

Biograf gavekortet er en af mange gode good times gavekort gaver til farmor.

Pris: 289 kr – Køb gavekort her

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg
Røde rengøringstøfler

Skal Farmor have det sjovt men hun gør rent?

Så skal du købe røde rengøringstøfler til hende. Sweeping Slippers ”slipper” man for at finde gulvskrubben frem. På med tøflerne, og glid rundt omkring på gulvet, så bliver det skinnende rent!

Pris: 69 kr – Køb gaven til farmor her

wellness-oplevelse-massage
Dybdegående fysiurgisk massage af muskler og led

Giv Farmor en pragtfuld massage til at skabe øget velvære og livskvalitet. Fysiurgisk massage er en dybdegående massage af muskler og led.

Massagen hjælper kroppen med at slippe af med affaldsstofferne, øge blodgennemstrømningen og dæmpe stress og belastninger i hverdagen. Det er også en god behandling af sportsskader og andre belastninger af kroppen. Behandlingen foregår ved en uddannet massør, der arbejder ud fra viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære. Denne skønne dybdegående massage har en varighed af min. 45 minutter.

Pris 399 kr – Køb massage gavekortet her!

floedebollekursus-social-foodies-8
Flødebollekursus

Fortjener farmor en fed oplevelse, og bør hun lærer at lave flødeboller til alle børnebørnene? Så giv hende et flødebolle kursus i julegave.

Kurset indeholder alt hvad du skal bruge i køkkenet, og når du er færdig, får du selvfølgelig lov til at tage dine flødeboller med hjem. Stemningen til kurset er hyggelig, hvorfor det også er en oplevelse, der er perfekt til at glæde Farmor med.

Pris: 299 kr – Køb oplevelsesgaven her

8083490060
Luksusbrunch for 2 personer

Giv søde farmor en dejlig formiddag med luksus brunch for 2 personer. Farmor kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins. Til brunchen vil I også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver, som man på nogle caféer vil have mulighed for at bytte ud med friskperlende, mousserende vin.

Pris: 299 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!

Architectmade, Optimist, julegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaver
Architectmade – Optimist

Håndlavet figur i teaktræ, designet af Hans Bølling. Sæt den gerne sammen med Pessimist figuren. Mål: H 13 cm

Pris: 449 kr – Gå til shop

gaver til pakkelig, pige gaver til pakkeleg, kvindelige gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, gaver, pakkeleg, alt til pakkelegen, nemme gaver til pakkelegen
Angry Mama Rengøring til mikrobølgeovnen

Gaver til Farmor, der er træt af at gøre rent: Angry Mama er så rasende på snavset, at hun koger! På en nem og miljøvenlig måde renser hun en snavset mikrobølgeovn. Hæld eddike og vand i og sæt hende ind i mikrobølgeovnen i fem minutter. Derefter tørrer du simpelthen alt snavset af!

Pris: 59 kr – Gå til shop

balance disk, balance bræt, værktøjer til genoptræning af balance, julegaver til morfar, julegaver til farmor, julegaver til mormor, julegaver til farfar,
Balance Disc

Gaven til farmor er denne Balance disc af høj kvalitet, som kan bruges til både træning og som siddepude.

Discen en er fyldt med luft, som skaber den “levende” effekt.

Denne Balance disc kan bruges til hele kroppen – stående, siddende, liggende, hoppende osv. Den er et nyt alternativ til det traditionelle vippebrædt, hvor farmor også kan træne ankler og knæ.

Pris: 249 kr – Køb den her

skaermbillede-2016-12-18-kl-17-35-50
 Emajle skilt

“Always look on the bright side of Life” – på dansk kan det oversættes til noget i stil med “Se altid lyst på tingene i livet”. Det er en god påmindelse om, at man skal se positivt på det hele, når man står i en svær situation. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil.

Pris: 49 kr – Gå til shop

bog-om-slaegtsforskning
Slægtsforskerens ABC – en håndbog for alle som beskæftiger sig med slægtsforskning

Slægtsforskerens ABC er et let håndterligt opslagsværk for alle, som er interesseret i slægtsforskning. Bogen indeholder forklaringer på de udtryk, som man støder på, når man læser kirkebøger, lægdsruller, retsudskrifter, skifter og andre arkivalier m.m. Den indeholder også vejledning om, hvor man kan finde de forskellige oplysninger, hvilke regler der gælder om adgangen til disse oplysninger, hvordan man kommer i gang med slægtsforskning på arkiverne og på internet, samt hvordan man afslutter sin slægtsforskning med udarbejdelse og udgivelse af en slægtsbog.

Pris: 248 kr – Gå til shop

karikatur-familie-foto
Karikatur foto af familien

Hvis farmor fortjener en utrolig personlig gave, hvorfor så ikke give hende en karikatur af familien, hendes hund, hende selv og farfar eller noget helt tredje.

Soankarikatur.dk tegninger personlige karikatur tegninger efter ønske – Læs mere her

Hæklebøger

Hvis Farmor kan elsker at hækle men mangler inspiration til nye projekter, så er en hæklebog en god gave.

Populariteten inden for hækling er steget markant de seneste år, hvilket har gjort det naturligt, at der er kommet flere og flere bøger om emnet. Der er rigtigt mange designere, som bruger tid og ressourcer på at skrive bøger til de mange hækleentusiaster i Danmark. Hæklebøger er egnet til både begyndere, øvede og erfarne. Hæklebøgerne sælges fra 50 kr.

Find hæklebøger her

Bøger med strikkeopskrifter

Er farmor mesterstrikkeren, der kan strikke alt? På hjemmesiden Rito.dk er der et stort udvalg af bøger, som er blevet udgivet af nogle af de mest anerkendte danske forlag og designere.

Det er bøger, som du med fordel kan bestille, hvis du er klar til at udforske nye opskrifter inden for strikning. Bøgerne er opdateret med de nyeste og mest moderne strikkeopskrifter, som appellerer til forskellige behov. Dermed er der helt sikkert også en bog, som du vil finde interessant på baggrund af dine ønsker og behov.

Find strikkebøger her

julegaver til morfar, julegaver til farmor, julegaver til mormor, julegaver til farfar, falske lys, elektiske lys
Sompex LED stearin bloklys

Sompex LED bloklys er lavet af rigtig stearin og har en højkvalitets LED flamme.

Lyset er lavet med den sidste nye LED teknologi, der giver et 100% realistisk flimren, så du har svært ved at se forskel på et almindelig lys og disse LED lys. Sammen med dette, har lyset en diskret oplyst krop, som giver en ekstra hyggelig atmosfære.

Lyset har en indbygget 5-times timer, der automatisk tænder lyset på samme tidspunkt hver dag.

 Pris: 239 kr – Køb lysende her

julegaver til morfar, julegaver til farmor, julegaver til mormor, julegaver til farfar, falske lys, elektiske lys
Uyuni 2 pak. LED Kronelys

Uyuni LED kronelys er utroligt flotte og virkelighedstro, med et blidt varmt led-lys.

LED kronelyset er håndlavet af Virgin paraffin voks og har en højkvalitets LED flamme med 3 lysstyrke indstillinger, der kun kan benyttes med fjernbetjeningen.

Bloklysene er ideelle til brug på institutioner, hvor levende lys ikke er tilladt, da der ingen brandfare er med dem.

 Pris: 249 kr – Køb lysende her

julegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaver
Bryggesæt

Kintos super lækre slow-bryggesæt hjælper farmor med at brygge perfekt filterkaffe hver eneste gang!

Bryggessættet består af en smuk varmeresistent og transparent glaskande, en tilhørende stilren kaffetragt i røgfarvet plast, tilhørende papirfiltre og et smart målebæger, der dels kan anvendes til opmåling af kaffen, og dels kan anvendes som holder for det brugte papir-kaffefilter.

Kaffefiltrene er lavet af bomuld og træ, og afsætter ikke smag i kaffen, som mange traditionelle kaffefiltre gør.

De fire dele til bryggesættet er super nemme at rengøre, og sættet kan stables, således at det fylder minimalt på køkkenbordet og i skabet.

Pris: 279 kr – Køb gaven her

julegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaver
Aroma To-Go 2.0 Termokop

Her er den perfekte termokop til farmor, som gerne vil have varm kaffe eller te med på farten. Indholdet i koppen bliver holdt varmt – mens du undgår at brænde dine fingre. Praktisk at have med, i et lækkert diskret design der passer til et hav af forskellige aktiviteter.

Aroma TO GO 2.0 er produceret i Tyskland, under bæredygtige forhold. Den er 100% genanvendelig, fri for kemikalier – og så tåler den vask i opvaskemaskine!

Pris: 119 kr – Køb gaven her

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2019, gode mandelgaver til børn

En Lil davinci tegneramme er designet til at fremvise børnenes tegninger på bedst mulig måde. Med denne ramme er det plads til mange tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv!

Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 tegninger. Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Perfekt gave til farmor, som får mange tegninger.

 Pris: 269 kr – Køb tegningrammen her

Normann Copenhagen Puffin, Puffin søpapegøje, søpapegøje, træ søpapegøje, mandelgave 2019, mandelgave 2020
Normann Copenhagen – Puffin

Sød Søpapegøje med navnet Puffin fra Norman Copenhagen i sort, hvid og rød. Med to små ben som balancestang for den fyldige krop, sidder fuglen og kigger op med bedårende øjne. Den håndmalede træfugl skaber stemning og liv og udgør et hyggeligt indslag i hjemmet og den perfekte til den moderne farmor.

 Pris: 306 kr – Køb puffin her

økologisk sengetøj, økologisk sengetøj til voksne, bæredygtigt sengetøj, sengetøj i bæredygtige materialer, sengetøj til teenagere
Økologisk sengetøj fra Müsli

Vi kan alle sammen brugt et nyt sæt lækkert sengetøj i økologiske materialer. Midnight blue sengetøj i voksen størrelse med ekstra længde fra Müsli. Sættet er 100% økologisk (GOTS)bomuld.

 Størrelse: 140x220cm. Leveres med dyne+ pude med trykknapper, og selve sættet i en mulepose i matchende pose med hank.

Pris: 479 kr. – Bestil økologisk sengetøjet her!

Læs også: 5 gode grunde til at sove med økologisk sengetøj

meditationspude, gaver til gravide, gaver til farmor, meditationspude med boghvedeskaller, miljøvenlige gaver, meditationspude miljøvenlig
Zafu/ Meditationspude m boghvedeskaller

Asana runde Deluxe Zafu meditationspude er lavet med 100% økologisk boghvedeskaller i GOTS certificeret økologisk bomuld.

En Deluxe Zafu (der betyder siddepude) er oprindeligt forbundet med Zen meditation.

Asana GOTS certificerede Zafu meditationspuder er nemme at flytte rundt med, og giver optimal støtte til kroppen i forskellige siddende og liggende stillinger. Puden ændrer ikke form og er yderst komfortabel. Den vejer 2,5 kg.

Meditationspuden er fyldt med økologiske bogvedeskaller. De er lette, ikke specielt kompakte, reduceres ikke til støv, sunde, lugtfri, hypoallergene og holder sig luftige og friske.

Zafu pudens betræk kan aftages og betrækket kan vaskes ved 40°. Puden har inderbetræk, så der er styr på indholdet, når betrækket skal vaskes.

Størrelse: Diameter 35 cm – Højde 15 cm

Pris: 299 kr – Se meditationspuden her!

fodbad, fodmassage bad, mandelgaver, julegaver til mormor, gaver til mormor, gode julegaver itl kvinder, luksus julegaver
Zenkuru® Sammenklappeligt Fodbad med Massage og Varme

Farmor elsker med sikkerhed et godt fodbad, med massage og varme. Dette sammenklappelige fodbad har IR-varme og masserer trætte fødder med både luftbobler og vibrationer. Fodbadet er kompakt og nemt at opbevare, når mormor ikke bruger det.

Pris: 396 kr – Køb fodbadet her

mandelgave 2017, mandelgave 2018, mandelgaven 2017, mandelgaven 2018, find dne bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven
Fandt du ikke den rigtige gave til farmor?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du kunne bruge. For at finde den perfekte gave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener farmor vil sætte mest pris på at få i julegave. Her er flere forslag til gaver til farmor.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff, som har et kæmpe udvalg af skøre men alligevel brugbare ting.
  • Indretning: Farmor sætter også pris på at få noget flot til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøger Trendyliving

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: