Mandelgaver: 50+ ideer til årets mandelgave 2021!

Mandelgave 2021: Her er årets oversigt med 50+ ideer til årets mandelgave!

Vi har samlet mere end 50+ gaveideer til mandelgaver 2021. Oversigten er inddelt i kategorier, efter det beløb du ønsker at bruge.

I oversigten har vi også lavet vores 10 top favoritter til mandelgaven, så du kan se hvad der er populært at give som mandelgave 2021!

Note: Artiklen om mandelgave 2021 er sidst opdateret D. 11/11 2021. Alle links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Mangler du også inspiration til mandelgaver, så er listen her!

Vi har samlet en liste med over 50+ gave ideer til mandelgaver og inddelt den efter priskategorier, så du nemt kan finde en mandelgave indenfor budgettet. Vi håber du kan bruge vores liste!

Læs også: 20+ mandelgaver til børn og voksne

mandelgave 2020, mandelgave 2022, mandelgaven 2020, find den bedste mandelgave, mandelgaver til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven
mandelgaven 2020, mandelgave ideer, ideer til mandelgaven, find mandelgaven, hemmelig mandelgave, mandelgave inden kender indholdet af, sjove mandelgaver, mandelgaver 2020

1# Hemmelig mandegave

Vil du gerne overraskes med en lækker mandelgave juleaften, som du heller ikke selv ved hvad er? Så er dette lige noget for dig!

Noru har skabt en lækker og hemmelig mandelgave 2021, hvor gaven fyldes med lidt af hvert. Gaven indeholder skønne kvalitetsvarer og Noru sørger for, at der er noget til enhver smag.

Mandelgaven pakkes pænt ind i gavepapir, så den er helt klar til at blive taget frem juleaften, samtidig med at ingen ved hvad der er i.

Pris: 199 kr – Køb mandelgaven her

marabou chokolade med personlig besked, personlig chokoalde, chokolade til mandelgaven, mandelgave chokolade, mandelgaver, gode mandelgave ideér

2# Personliggjort Chokoladeæske med Marabou Hjerter

Giv en unik mandelgave 2021 med en lille besked på!

Du vælger selv, hvad der skal stå på den personliggjorte chokoladeæske til den nougat fyldte favorit Marabou Hjerter, og dette bliver en helt vildt fed mandelgave til både børn og voksne.

Pris: 129 kr. – Køb chokolade æsken her.

tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,

3# Tæppe med ærmer

Med den helt rigtige markedsføring blev Snug rug en gigantisk succes i USA. I Danmark er tæppet ligeså en kæmpe succes både hos store og små og det er en super mandelgave ide til hele familien.

Tæppet fås i 9 forskellige farver, blandt andet creme, rød, brun, blå og lyserød. . Om sommeren er tæppet helt perfekt til smukke sommeraftner ved stranden eller en god piknik i parken. Snug Rug Deluxe leveres i en farve-matchende taske, som gør opbevaringen af tæppet med ærmer nemt og simpelt når det ikke bruges. Dette er en af de bedste mandelgaver nogensinde.

Pris: 279 kr – Gå til shop

Retro skilte, Retro skilte til hjemmet, Retro skilte til væggen, køb Retro skilte, Retro skilte julegave, julegave, Laught live love skilt, Live Love and laught emalje skilt

Gem#4 Live, Love and Laugh emalje skilte

Metalskilt i retro farver og et slidt look med teksten “Live, love and laugh” og en stor gul smiley.

Pris: 49 kr – Køb Retro Emalje skilte her

fodrebræt, fordrebræt til vindue, vinduefodrebræt, gave til mødre, Mor´s dags gave, gaver itl hende, gaver til konen

5# Foderbræt – Til vinduet

Foderbrættet fra Born In Sweden, designet af Pascal Charmolu er så fint og en top sælger på mange webshops.

Det skal monteres på et rengjort vindue. Foderbrættet er i klar plast, så man kan sidde inde i sit eget hjem og følge med i når fuglene spiser. Perfekt som mandelgave til alle familiemedlemmer

Foderbrættet er UV-bestandigt og holder til både lave og varme temperaturer.

Pris: 179 kr – Køb gaven her

bedste mandelgave 2021, chokoaldebomber, chokolade kugler med skumfiduser, chokolade til varm chokolade, chokoladekugler til varm kakao, mandelgaver 2021, gave til pakkeleg

6# Gnaw Hot Choc-Mas chokoladebomber til varm chokolade

Chokoladebomber til varm chokolade er den perfekte mandelgave til den som får mandlen i 2021.

Gnaw Hot Choc-Mas indeholder to snemænd og to julemænd af chokolade, der på en meget nem og også supersjov måde forvandler varm mælk til lækker varm chokolade.

Gnaw Hot Choc-Mas sælges i 4-pak og gør de varme chokolade-øjeblikke ekstra skønne på kolde vinterdage.

Pris: 99 kr – Køb chokoladebomberne her 

Skrabelods verdenskort, verdenskort skrabelod, skrabelod verdenskort, verdenskort med skrabe effekt, skrab de lande du har besøgt

7# Skrabelods verdenskort

Vi rejser alle sammen, og det er vidt forskellige hvad lande vi ser og oplever. Skrabelods verdenskortet er en mandelgave 2021 alle kan få glæde af, og en gave som hurtigt bliver lavet meget personligt, når vinderen skraber de lande hun/han har besøgt i verden, eller skraber de lande hun/han ønsker at besøge i fremtiden.

Pris: 149 kr – Køb skrabelods verdenskortet her

speed skat, speed chess, hurtig skat, mini skatspil, miniature skatspil, mandelgaver 2021, mandelgaver 2022

8# Speed Chess

Færre felter og færre brikker, men mindst lige så sjovt som traditionel skak! Denne hurtigversion kan spilles i løbet af en kaffepause og har en korsformet spilleplade, som tilbyder nye finurlige udfordringer! Sjov mandelgave 2021 for måde voksne og små.

Pris: 109 kr – Køb speed skak her

hoptimist fødselsdag, fødselsdags hoptimist, mandelgave 2020, mandelgave 2021, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver

#9 Hoptimist – Characters – Small Birthday

Birthday baby bumble gør det nu nemmere og sjovere at sige Hurra du vandt mandelgaven 2021!. Birthday baby bumble kan bruges som dekoration på alle festlige lejligheder eller som sød dekoration i hjemmet.

Pris: 199 kr. – Køb hoptimisten her

 Hundehvalp Mini 3D-byggesæt , 3D byggesæt, lego hunde, mandelgaver til børn, mandelgaver 2021, mandelgave 2022

#10 Hundehvalp Mini 3D-byggesæt

Ligesom at have en hund kræver dette 3D-byggesæt i form af menneskets bedste ven en stor dosis tålmodighed.

Hver hund består af næsten 1000 små byggesklodser, så derfor er den ikke egnet som mandelgave 2021 til små børn.

Pelsen er muligvis mere ru end på de levende udgaver, men disse puslespilhunde har allerede mestret kommandoer som at stå stille, gå og se lige frem.

Pris: 139 kr. – Køb 3D mini byggesættet til hunde her

find den bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven, Mandelgaver, mandelgaver 2020, de bedste mandelgaver, mandelgave inspiration, gaver til jul, anderledes gaver, gaver til max 100 kr.
mandelgave 2021, oplevelsesgavekort, gavekorter til julegave, mandelgaver til hele familien, gaver til mandelgaven, oplevelser til børn, oplevelsesgaver til børn

Gavekort til en oplevelser – vinderen bestemmer selv hvilken

Køb et åbent gavekort til en eller flere oplevelser hos Truestory. Gavekortet kan bruges til alle oplevelserne op side og til mere end en oplevelse. Du bestemmer beløbet gavekortet skal være på, og mandelgave vinderen bliver med sikkerhed glad for denne gave.

Køb “Gavekort til en oplevelser” her

fjollede strømper, sjove strømper, julegaven til ham, julegaven til manden, julegaven til mænd

Sandal-strømpen

Strømper i sandalerne – ELLER sandal strømper! Strømperne enhver jyde-man ikke kan leve uden hverken sommer eller vinter! En sjov mandelgaven til julen.

Pris: 89,95 kr – Gå til shop

Hay foldekasser, plastikkasser fra Hay, Hay kasser, plastik kasser fra Hay

HAY – Colour Kasse

En af 2021´s mest lækre og funktionelle design idéer. Kassen kan bruges til opbevaring af gamle billeder, slik eller hemmeligheder. Vi har alle ting, så disse kasser er perfekt som mandelgave 2021.

Pris: 49,95 kr – Gå til shop

Spøgelsesvandring, københavn oplevelser, oplevelser i København,

Spøgelsesvandring i København med Ghosttour

Få både motion og en god oplevelse i København. Det vrimler med spøgelser og gode historier fra fortiden i København. I skæret fra staldlygten tages du med rundt i den danske hovedstad. Byvandringen foregår efter mørkets frembrud, hvor du lærer omkring flere steder, der har med spøgelser at gøre. De medrivende, nye og ældre historier er hentet frem fra gamle arkiver og fra almindelige mennesker, der selv har oplevet det hele tæt på.

Kom tættere på historierne om ånderne i Det Grøndlandske Hus, om den lille, døde 8-årige pige og besøg byens ældste kirkegård.

Pris fra: 60 kr – Køb oplevelsen her

 Chokoladetrøffel i Champagneflaske, gaver til pakkelegen, chokolade til jul, julegaver, mandelgaver til børn, mandelgave 2020, spiselige mandelgave

Chokoladetrøffel i Champagneflaske

Chokoladetrøflerne fra Delafaille er fremstillet af belgisk chokolade og pudrede med et tyndt lag kakao. Leveres i flot gaveindpakning og er en børnevenlig gave til mandelgaven.

Pris: 79 kr – Køb chokoladetrøfflerne her

bedste mandelgave 2021, chokoaldebomber, chokolade kugler med skumfiduser, chokolade til varm chokolade, chokoladekugler til varm kakao, mandelgaver 2021, gave til pakkeleg

Gnaw Hot Choc-Mas chokoladebomber til varm chokolade

Chokoladebomber til varm chokolade er den perfekte mandelgave til den som får mandlen i 2021.

Gnaw Hot Choc-Mas indeholder to snemænd og to julemænd af chokolade, der på en meget nem og også supersjov måde forvandler varm mælk til lækker varm chokolade.

Gnaw Hot Choc-Mas sælges i 4-pak og gør de varme chokolade-øjeblikke ekstra skønne på kolde vinterdage.

Pris: 99 kr – Køb chokoladebomberne her 

Retro skilte, Retro skilte til hjemmet, Retro skilte til væggen, køb Retro skilte, Retro skilte julegave, julegave, Laught live love skilt, Live Love and laught emalje skilt

GemLive, Love and Laugh emalje skilte

Metalskilt i retro farver og et slidt look med teksten “Live, love and laugh” og en stor gul smiley.

Pris: 49 kr – Køb Retro Emalje skilte her

søde gaver til pakkeleg, gaver til pakkeleg, pakkeleg, pakkelegs gaver, frække gaver til pakkeleg, sjove gaver til pakkeleg

Lav selv Isstjerne

Vinderen af mandelgaven 2021 kan lave flotte lamper af is til at stille i haven eller på altanen!

Fyld den medfølgende form med vand og læg den i fryseren. Når vandet er frosset til is har man sine egne hjemmelavet isstjerne lysestager.

Pris: 89 kr – Gå til shop

Disneys Juleklassikere 25, mandelgave 2017, mandelgave 2018, mandelgaven 2017, mandelgaven 2018, find dne bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven

Disneys Juleklassikere – Fra alle os til alle jer

Traditionen tro udkommer årets Juleklassikere – og denne gang er det intet mindre end nummer 25 i rækken. Vi fejrer simpelthen 25 års jubilæum med denne fine julebog. Læs alle de klassiske og hyggelige historier fra Andeby med dine yndlingsfigurer og oplev, at julen endelig er kommet. En sjov idé til mandelgave 2021 for hele familien

Pris: 60 kr – Køb bogen her

Fugle fodrebræt, fodrebræt til vindue, fugle fodrebræt til viduet, pakkelegsgaver, gaver til pakkelegen max 70 kr,

Fuglefodrebræt til Vinduet

Alle har et vindue i deres hjem og på det vindue kan dette søde fuglefodrebræt sidde fast på. Nyd udsigten til de små fugle som sidder på den anden side af ruden og spiser.

Pris: 69 kr – Køb fuglefodrebræt her

7b3a41eea3bafbefa69566c5c32553d3

Rudolfkostume til bil

En rød tud og to horn, som man sætter fast på bilen! Ingen kan undgå at se bilen, når man kommer kørende som en supermoderne julemand! Kostumer er ikke længere kun til mennesker og dyr, i år er bilerne også med på moden, og derfor er dette den perfekte mandelgave 2021.

Pris: 99 kr – Gå til shop

Retro skilte med kaffe, kaffe skilt, retro skilte til hjemmet, emalje skilte med kaffe, metal skilt med kaffe

GemCoffee Menu – Know your Coffee

På dette metalskilt kan du se alle de kendte kaffetyper og se, hvad og hvor meget kaffen består af. Altså er det opskrifter forskellige varianter af kaffe.

Dekorativt skilt til køkkenet. Der er opskrift på espresso, latte macchiato, caramel macchiato, flat white, cappuccino, doppio, irish coffee, americano og cafe latte.

Pris: 49 kr – Køb Retro kaffe skilt her

Enhjørning slikautomak, Enhjørning med slik, jelly beans slikautomat, Jelle beans slik, Jelly belly slik

Pooping Unicorn Slikautomat

En skide sjove mandelgave: Pooping Unicorn, som efterlader sig små bjerge af slik, når du trykker halen ned – måske den sjoveste måde at servere slik på!

Kommer med 20 gram slikbønner, og du kan fylde enhjørningens mave med lækre slikbønner igen og igen!

Pris: 69 kr. – Køb enhjørningen har

Jumbo Playing Cards

Store spillekort fører til højt spil – mød jumbo spillekortene, der er bevis på, at størrelsen spiller en rolle (I hvert fald inden for kortspil). Perfekt som mandelgaven, hvis der er børn med i legen.

Pris: 95 kr – Gå til shop

skilte til hjemme, emalje skilte, retro skilte, VIP skilt

VIP lounge

Kun adgang for VIPs – Very Important Persons. Metalskiltet har sort baggrund og hvid tekst samt en kongekrone som understreger hvor VIP det er. Derudover er der retro detaljer i brunlige nuancer.

Pris: 49 kr – Gå til shop

metal sugerør, sugerr af metal, stål sugerør, sugerør af stål,sugerør af bambus, bambu sugerør, bambus sugerør, sugerør af naturligvis produkter, naturlige sugerør, nedbrydelige sugerørmiljøvenlige sugerør, bio nedbrydelige sugerør,

Metalsugerør fra KitchPro

Sugerør i rustfrit stål lader dig nyde dine drikke med stil uden at bedrage til plastik forureningen. Du vasker bare dine metal sugerør, og så kan du bruge dem igen og igen. Flot og miljøvenligt!

Pris: 69 kr – Køb miljøvenlige sugerør her

verdenskort_wallsticker-p

Wallsticker Verdenskort

Et Verdenskort wallsticker er utrolig flot og ser stilfuldt ud på væggen, eksempelvis i stuen eller på børneværelset. lad dit barn drømme sig væk til alle de skønne steder der er på kloden. Wallstickers Verdenskort fås i flere størrelser og farver, så der helt sikkert er et verdenskort til din væg. Et verdenskort i sort er populært, men vælger du en af de mange andre mulige farver, kan du bruge verdenskortet til at skabe et rum med kulør – evt. i forening med andre wallstickers i farver.

Et wallsticker verdenskort kræver ingen billedramme, ingen søm og skruer og ingen huller i væggen. Med et verdenskort i form af en wallsticker slipper du for dumme huller i væggene. Verdenskort wallstickers fås i størrelserne: 50 x 28 cm, 75 x 43 cm, 100 x 56 cm., 150 x 86 cm., 175 x 100 cm. og 200 x 115 cm.

 Pris: 89 kr – Gå til shop

Batman puslespil, puslespil med batman, puslespil til voksne, mandelgaver 2021, mandelgave 2022, gaver til pakkelegen, pakkelegsgaver til max 100 kr, gaver til 100 kr.
Batman Puslespil

Dette Batman-puslespil har 750 brikker, er formet som en flagermus og har nogle ikoniske tegneserier som motiv. Desuden er puslespillets emballage designet til at efterligne omslaget til den allerførste Batman-tegneserie! Ingen vil fortryde at vinde dette puslespil i pakkelegen!

Pris: 99 kr – Køb Batman Puslespillet her

 Darth vader drikkedunk, drikkedunk Darth vader, star wars drikkedunk, drikkedunk med star wars

Darth vader drikkedunk

Overrask en ægte mandelgave vidner med denne fantastiske Darth vader drikkedunk. Mål: ø65 25,5cm høj.

Pris: 80 kr – Køb Darth Vader drikkedunken her

tinkas juleeventyr, tinka juleeventyr, julekalender 2018, julekalender 2017, tinkas juleeventyr 2017, mandelgaver til børn, børne mandelgaver, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver 2018

Tinkas Juleeventyr – TV2 Julekalender

Tv2´s julekalender succes fra 2017 kan nu fås på DVD og genses år efter år.

Om Tinkas Juleeventyr: Nissepigen Tinka skal sammen med de andre ung-nisser den 1. december op til nissekongen og have overrakt nisseamuletten, som markerer, at hun nu er en rigtig nisse. Men noget er helt galt. Tinkas amulet skifter ikke farve, og hun indser, at hun ikke er som de andre nisser. I håbet om at blive som de andre nisser begiver hun sig ud på et sandt juleeventyr. I menneskeverdenen møder hun ballademageren Lasse, og sammen kaster de sig ud i jagten på at løse gåden om nissernes tabte magi og finde svaret på, hvorfor mennesker og nisser ikke har set hinanden de sidste 100 år.

Pris: 99 kr – Køb Tinkas juleeventyr her

verden mindste puslespil, lille puslespil, puslespil med små brikker, miniature puslespil, mandelgaver 2020, pakkeleg, sjove pakkeleg gaver,

Verdens mindste puslespil

Dette puslespil bliver ikke større end et fotografi! Puslespillet består af 234 brikker, der kun er ca. en centimeter store. Pincet medfølger!

Det er den perfekte mandelgave, hvis der er børn, som er over alderen, hvor alt skal i munden og i stedet klar til sjove udfordringer.

Pris: 69 kr. – Bestil verdens mindste puslespil her

Wally and Whiz, Wally and Whiz vingummi, vingumme Wally and Whiz, kvalitets vingummi, mandelgave 2020, mandelgave 2021, pakkelegsgaver

Wally and Whiz vingummi

Fortjener vinderen af mandelgave lækre Wally and Whiz vingummier, til at forkæle sig selv med? Vingummien er vegansk og sælges i flotte gavepakker. Vælg mellem flere forskellige smagskombinationer af frugt, bær og lakrids.

Pris: 59 kr – Køb Wally and Whiz vingummi her

verden mindste puslespil, lille puslespil, puslespil med små brikker, miniature puslespil, mandelgaver 2020, pakkeleg, mandelgaver til børn, sjove pakkeleg gaver,
Verdens mindste puslespil med 1000 brikker

Ganske vist er det sjovt at lægge puslespil, men det optager meget plads!

Men ikke længere – her er verdens mindste puslespil med 1000 brikker! Hver brik er ca 1 cm, og det færdige puslespil bliver ikke større end 42 x 29 cm.

Vælg mellem flere forskellige motiver med kendte seværdigheder.

 Pris: 72 kr – Køb puslespillet her

Børste til Hårbundsmassage, pakkeleg regler, gaver til pakkelegen, hvad er en god gave til pakkelegen
Børste til Hårbundsmassage

Den her gave er faktisk ikke så tosser som den ser ud. Det er en børste til hårbundsmassage, perfekt til brug i badet, for både mænd og kvinder med alle hårtyper. Dette er en gave man faktisk gerne vil vinde når man har fundet mandlen.

Pris: 39 kr – Køb den her

Kim Larsen - Mine Unge År - Selvbiografi, kim larsen selvbiografi, selvbiografi kim larsen, mandelgave 2018, mandelgave 2019, mandelgaver 2018, bøger til mandelgave,

Kim Larsen – Mine Unge År – Selvbiografi

Kim Larsen egne erindringer: I det sidste halve år før sin død arbejdede Kim Larsen på en erindringsbog i samarbejde med forfatteren Jens Andersen.De to nåede at gennemføre en række lange interviews, hvor Kim Larsen fortalte om sin slægt, sine rødder, sin barndom og sin ungdom – hele tiden frem til starten af 1970’erne og det store gennembrud med Gasolin. De mange timers samtale mellem Kim Larsen og Jens Andersen danner basis for en bog, som nu udkommer med familiens fulde opbakning. Denne skønne bog er den perfekte mandelgave.

Pris: 75 kr – Køb Kim Larsens Selvbiografi her

chokoaldebomber, chokolade kugler med skumfiduser, chokolade til varm chokolade, chokoladekugler til varm kakao, mandelgaver 2020, gave til pakkeleg

Chokoladekugler til Varm Chokolade

Lad vinderen af denne gave i pakkeleg nyde en kop luksuriøs varm chokolade med disse chokoladekugler, som smelter i varm mælk!

I chokoladekuglerne gemmer der sig miniskumfiduser, som gør den varme chokolade endnu mere spændende.

Pris: 99 kr – Køb gaven til pakkeleg her

Gele fodbad, pakkelegsgaver, sjove gaver til pakkelegen, gaver til pakkelegen max 70 kr,

Spa-gel til Fodbad

Når man hælder Jelly Foot Soak-pulveret i et fodbad, bliver det ikke bare velduftende, men forvandles til en trægtflydende spa-gelé, som er super sjovt at have fødderne i. Geléen er blødgørende og opfriskende – forkæl fusserne med fodbad deluxe! Vælg mellem forskellige farver med forskellige dufte, f.eks cool, Refresh and Soothe.

Pris: 69 kr – Køb Spa-gel fodbad her

mandelgave 2020, mandelgaven til alle, mandelgaven 2020, find den bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver til 200 kr, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven, gaver til max 200 kr.
poverty-walk-aarhus-4

Oplevelsesgave: Guidet tur med en hjemløs

Det er både bæredygtigt, sundt og med til at støtte en god sag, når du er på en guidet tur med en hjemløs.  Kom et par timer med bag facaden, når hjemløse eller misbrugere giver dig et autentisk indblik i deres udgave af Smilets By. Denne byvandring skildrer deres dagligdag, og du hører deres gribende livsberetning. Med denne oplevelse vil du, eller en heldig gavemodtager, se nogle af de tilbud og mødesteder, der findes for de hjemløse og misbrugere i Aarhus.

Hver guide har sin helt unikke og hårde livshistorie, som kan omhandle et stort alkohol eller stofmisbrug. Andre fortæller om omstændigheder i tilværelsen, der har gjort, at de nu er nødsaget til at bo på gaden.

Dette er en anderledes udendørs oplevelse, der skiller sig ud fra alle andre udendørs oplevelser. Det er en oplevelse, der sætter dagligdagen i perspektiv, og det er en tur, du ikke glemmer.

Pris fra : 130 kr – Køb oplevelsen her

mandelgaven til børn, børnevenlige mandelgaver, mandelgave 2020, mandelgaver 2020, gaver til børn, kreative gaver til børn

PasTEX Connectorz

Skal mandelgave vinderen have løb at lege med maden efter jul?

PasTEX Connectorz: små plastikkoblinger, som lader dig bygge de mest enestående kreationer, hvor kun fantasien sætter grænser. Perfekt mandelgave til børn.

Pris: 119 kr. – Køb mandelgaven her

bog til studerende, anderledes kogebøger, anderledes kogebog, street food, kogebog til unge, gaver til studerende

Street Food Derhjemme – Katrine Klinken

Mad, der er sjovt for alle at lave derhjemme med og til venner og familie.

Mange af os elsker at gå på streetfood-markeder og smage alt muligt spændende mad fra hele verden. Streetfood er ofte hyggemad med megen smag og lækker konsistens, og det er netop sådan noget mad, unge studerende også rigtig godt kan lide.

Streetfood Derhjemme henvender sig til familier, som gerne vil hygge sig sammen om madlavningen i køkkenet, og ikke mindst til unge, der er flyttet hjemmefra og har brug for inspiration til mad for få penge.

Pris: 179,95 kr – Køb bogen her

 Hundehvalp Mini 3D-byggesæt , 3D byggesæt, lego hunde, mandelgaver til børn, mandelgaver 2020

Hundehvalp Mini 3D-byggesæt

Ligesom at have en hund kræver dette 3D-byggesæt i form af menneskets bedste ven en stor dosis tålmodighed.

Hver hund består af næsten 1000 små byggesklodser, så derfor er den ikke egnet som mandelgave til små børn.

Pelsen er muligvis mere ru end på de levende udgaver, men disse puslespilhunde har allerede mestret kommandoer som at stå stille, gå og se lige frem.

Pris: 139 kr. – Køb 3D mini byggesættet til hunde her

marabou chokolade med personlig besked, personlig chokoalde, chokolade til mandelgaven, mandelgave chokolade, mandelgaver, gode mandelgave ideér

Personliggjort Chokoladeæske med Marabou Hjerter

Giv en unik mandelgave med en lille besked på!

Du vælger selv, hvad der skal stå på den personliggjorte chokoladeæske til den nougatfyldte favorit Marabou Hjerter, og dette bliver en helt vildt fed mandelgave til både børn og voksne.

Pris: 129 kr. – Køb chokolade æsken her.

Hay træhånd, Træhånd Hay, Hay design, designer gaver, gaver til studerende, gaver til mormor, gaver til hende der har alt, klassisk tøjstativ, simpel hånd

Hay Wooden Hand

Hay Wooden Hand medium er dekorativ i sig selv – hvor som helst i hjemmet. Hånd er i størrelse medium og kan bruges til at hænge smykker på.

Mål Wooden hand medium: B: 8 cm, H: 18 cm

Pris: 169 – Køb Hay hånden her

syngende nissehue, nissehue der kan synes, dansende nissehue, nissehue med musik, mandelgaver 2019, mandelgave 2018

Syngende og dansende nissehue

Lidt sjov og ballade til vinderen af årets mandelgave. Julen vare lige til påske, og den kan fejres helt dertil med en syngende og dansende nissehue. Kvasten på huen bevæger sig i takt til musikken. Huen har et indstilleligt spænde i nakken for at passe til både små og store.

Pris: 130 kr – Køb mandelgaven her

nisse hoptimist, hoptimist med en nisse, søde hoptimister,

Nisse hoptimist

Nisser er julens maskot. Det ved skaberne af hoptimisterne også. Derfor har de lavet denne søde og glade hoptimist nisse. Materiale: Plast. Mål: H 8 cm.

Pris: 199 kr – Se hoptimist nissen her

hoptimist fødselsdag, fødselsdags hoptimist, mandelgave 2020, mandelgave 2021, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver

Hoptimist – Characters – Small Birthday

Birthday baby bumble gør det nu nemmere og sjovere at sige Hurra du vandt mandelgaven 2020!. Birthday baby bumble kan bruges som dekoration på alle festlige lejligheder eller som sød dekoration i hjemmet.

Pris: 199 kr. – Køb hoptimisten her

Chim Chim, scent diffuser, Chim Chim scent diffuser, Chim Chim fra Hay, Hay Chim Chim, Hay scent diffuser, mandelgave 2020, gaver til mormor, gaver til farmor

HAY – Chim Chim scent diffuser

Smart og praktisk duftfrisker. Med denne duftfrisker får mandelgave vinderen en hyggelig stemning i hjemmet eller på værelset. Den er lavet som et miniature ildsted, for at skabe et ekstra hyggeligt element. Chim Chim er fremstillet i porcelæn, og findes i 3 forskellige farver.

Pris: 249 kr – Køb mandelgaven her

Børnenes H.C. Andersen

H.C. Andersen er en stor del af den danske julesjæl og hans historier er tidsløse. En H.C Andersen eventyr bog er den perfekte mandelgave til både børn og voksne.

Pris: 199,95 kr – Køb bogen her

rivsalt_webres

Rivsalt – Riv-selv-salt

Rivsalt (revet salt) er en gastronomisk oplevelse og en helt ny måde at tilføje salt til madvarer. Her bruges et rivejern til saltet – Det er stil!

Det mest kendte krystalsalt stammer fra Pakistan for foden af Himalaya-bjergene. Saltet brydes flere hundrede meter under jordoverfladen og er dannet for mere end 250 millioner år siden efter et urhavs udtørring.

Pris: 139 kr – Bestil Rivsalt her

Skrabelods verdenskort, verdenskort skrabelod, skrabelod verdenskort, verdenskort med skrabe effekt, skrab de lande du har besøgt

Deluxe skrabelods verdenskort

Deluxe skrabelods verdenskortet fra Coolstuff.dk er sort med guld skrabeeffekt. Skrabelods kortet er mere detaljeret end original kortet samt i andre farver.

Skrabelods verdenskortet har cool infografik nederst på kortet og indeholder fakta om de forskellige lande og farvande. Leveres i et beskyttelsesrør, perfekt til transport. Kortet måler 82,5 cm x 59,4 cm. En af mange skabelods verdenskort som er en fed mandelgave.

Pris: 179 kr. – Bestil verdenskortet her

narturligt liv, narturlige produkter, naturligtliv dk, sådan lever du naturligt, til kvinden der har alt, gavesæt, wellness gavesæt, gavesæt til wellness, gavesæt til hjemmespa, julegaven til hende, julegaven til veninden, julegaven til konen, julegaver til piger

Gavesæt i Bambus

En smuk og solid bambus kurv, med forskellige lækre ting til hjemme wellness efter julemanden er spist og mandlen i Ris Ala manden fundet. En sød lille kurv til alle, der elsker at forkæle sig selv.

Pris: 144 kr – Gå til shop

hygge spillet, familie spil, spil man ikke kan vinde, mandelgaver til børn, gaver til børn, mandelgaver 2020, mandelgave 2021

Hyggespillet Quizspil

Hygge spillet Quizspil har 300 sjove og uventede spørgsmål, du kan blive stillet i quizspillet Hyggespillet.

Her er der ingen tabere, men du kan regne med underholdende samtale, hvor du både lærer dig selv og dine modspillere lidt bedre at kende! Spil er perfekte som mandelgave 2021.

Pris: 139 kr – Køb gaven her

miljøvenlige gaver, miljøvenlig prop, mijløvenlig mandelgave, mandelgaver 2020, 2020 mandelgaven, gaver til farfar, gaver til morfar, gaver til bedstefar

Spring Copenhagen – Tipsy – Bæredygtig vinprop

En god flaske vin kan godt drikkes over flere dage, så mandelgaven kunne f.eks bestående af en smuk og miljøvenlig proptrækker fra Spring Copenhagen.

Pris: 199 kr – Gå til shop

mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaven 2019, mandelgaven 2020, find den bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven
tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,

Lækkert tæppe med ærmer

På Coolstuff.dk kan du finde det lækre Snug Rug Deluxe – et tæppe med ærmer.

Tæppet kan fås i mange forskellige farver, blandt andet Creme, grå, brun, grøn og lyserød. . Snug Rug Deluxe leveres i en farve-matchende taske, som gør opbevaringen af tæppet med ærmer nemt og simpelt når det ikke bruges. Dette er en af de bedste mandelgaver nogensinde.

Pris: 279 kr – Gå til shop

danske citater, sjove ting danskere siger, plakat med danske citater, dansk citat plakat, søde plakater med citater, gode gave ideer, mandelgave idéer, gode mandelgaver

Citat plakat med Danish Sayings

En engelsk oversættelse af forskellige danske citater, som har det ultimative glimt i øjet.

“Danish sayings” plakaten, er på selvironisk vis illustrerer det unikke sprog, der karakteriserer mange af os danskere, når vi forsøger os på engelsk. Perfekt som julegave eller mandelgave. Også perfekt som gave, hvis du har venner eller familie i udlandet.

Pris fra 249 – Køb Danish Saying citat plakaten her

enhjørning hjemmesko, unicorn hjemmesko, unicorn slippers, hjemmesko med enhjørninge, mandelgaver 2020, mandelgaven til jul, mandelgaver til børn og voksne

Unicorn Slippers

Seriøst? Hvem vil ikke være lykke over at vinde disse søde enhjørning slippers i mandelgaven! De er super søde, varme og TOTAL UNISEX.

Pris: 229 kr – Køb Unicorn slippers her

Vissevasse plakat, plakat med vissevasse, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, mandelgaven 2020

VISSEVASSE Plakat – Danmark Klitterne

Et af Danmarks kendetegn: Klitterne. Med denne plakat får du følelsen af dansk sommer frem. Et af danskernes helt store favorit steder igennem sommeren er de klitterne rundt om i Danmark.

Plakterne passer ind flere forskellige steder i hjemmet. Plakaten er lavet af svensk miljøvenligt FSC-papir, og er produceret i Danmark. Mål: 30×40 cm

Pris: 245 kr – Køb Visse vasse plakaten her

bog-om-slaegtsforskning

Slægtsforskerens ABC – en håndbog for alle som beskæftiger sig med slægtsforskning

Slægtsforskerens ABC er et let håndterligt opslagsværk for alle, som er interesseret i slægtsforskning. Bogen indeholder forklaringer på de udtryk, som man støder på, når man læser kirkebøger, lægdsruller, retsudskrifter, skifter og andre arkivalier m.m. Den indeholder også vejledning om, hvor man kan finde de forskellige oplysninger, hvilke regler der gælder om adgangen til disse oplysninger, hvordan man kommer i gang med slægtsforskning på arkiverne og på internet, samt hvordan man afslutter sin slægtsforskning med udarbejdelse og udgivelse af en slægtsbog.

Pris: 250 kr – Gå til shop

luxo-grillredskaber

Luxo grillredskaber

Grillredskaber er den perfekte mandelgave til det voksne selskab. Luxo er kendt for deres flotte skandinaviske design og lækre finish.

Pris: 299 kr – Bestil Luxo Grillredskaber her

Danmarkskort, danmarkskort plakat, mandelgave ideer, mandelgaver til alle, gaver til studerende, mandelgaver til børn, plakat med danmarkskort

Danmarkskort plakat i blå

Smuk Danmarkskort på denne plakat i blå nuancer som er den perfekte mandelgaver til folk i alle aldre. Plakaten findes i to størrelser – 30×40 CM og 50×70 CM. Nem og elegant mandelgave til julen.

Pris: 249 kr. – Bestil Danmarkskortet her

miljøvenlige højtaler, højtaler til telefonen, telefon højtaler i miljøvenlig materiale, højtalere i træ, mandelgave 2019, bedste mandelgaver

SONO AMBRA højtalere i træ

Rigtig flot organisk og bæredygtig højtaler til iPhones og smartphones generelt. Højtaleren fungerer helt uden strøm og kabler og bruger kun træets naturlige vibrationer.

Højtaleren er designet af Hans Sandgren Jakobsen og har modtaget international anerkendelse i form af IF Design Award. Passer til de fleste former for smartphones inklusiv Iphone og Samsung.

Fås i varianterne mat sort eg, natur sæbebehandlet eg og røget eg.

 Pris: 299 kr – Køb mandelgaven her

romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver

Luksusbrunch for 2 personer

Lad mandelgaven være en lækker luksus brunch for 2! Vinderen kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins.

Til brunchen vil I også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver. Forkælelse og en god oplevelses gave til mandelgaven.

Pris: 299 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2019, gode mandelgaver til børn

En Lil davinci tegneramme er designet til at fremvise børnenes tegninger på bedst mulig måde. Med denne ramme er det plads til mange tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv! Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 tegninger.

Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Perfekt mandelgave til små kunstnere og deres familie.

 Pris: 269 kr – Køb tegningrammen her

 Speak Out børnene mod voksne

Speak Out børnene mod voksne er et brætspil som har fået rigtig meget medie opmærksomhed, og med god grund, der er skide sjovt, og det eneste krav der er, er du kan tale (eller i hvert fald prøve på det). . ”Ihhhnn schjuuuuuukøøøøøhl aaa bbbbljjjjaaaaa” – Er din cykel blå? Nej, ok. Hvad forsøger du så at fortælle mig? Speak Out familieudgaven er for børn i alle aldre, hvor børn danner hold mod de voksne, og det gælder om, at dine holdkammerater tyder hvad du forsøger at fortælle dem, lige som i det originale Speak Out selskabsspil, familieudgaven indeholder blot hylende morsomme sætninger, til både voksne og børn. Denne mandelgave er perfekt hvis der er både børn og voksne i selskabet, for lige meget hvem der vinder mandelgaven, så kan de være med i spillet.

Pris: 249,95 kr – Køb spillet her

Unikke oplevelser i Danmark, Danmark gå på bro, oplevelser for højdeskræk, oplevelser på fyn, gå på lillebælt, oplevelser i naturen, andranalin oplevelser, bridge walking

Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Prøv en unik udendørs oplevelse, der er den første af sin slags i Europa, når den heldige gavemodtager får en guidet tur hen over Danmarks egen Lillebæltsbro i 60 meters højde.

Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke oplevelse, hvor man mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt. Nyd her udsigten til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen på ansigtet.

Pris: 245 kr – Book Adrenalin oplevelser her

julesweater, unisex, julesweater, mandelgave 2018, mandelgave 2019

Unisex julesweater

Mandelgaven kan være en flot julesweater. Alle julesweaters på julesweater.dk er unisex, så de er både til mænd, kvinder og børn. Find der perfekte design på webshoppen og find nemt og hurtigt mandelgaven til 2021.

Pris fra: 299 kr – Køb julesweatre her

mandelgave ideer, de bedste mandelgaver, mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, gaver til mormor

Irish Coffee Kit

Skal I have en Irish Coffe før julen slutter? Så er her året mandelgave 2021!

Den kendte klassiske kaffe-drink Irish Coffee, her som sæt hvor du får alle ingredienserne – man skal blot tilsætte flødeskum!

Pris: 289 kr – Køb sættet her

julegaver til vinelskeren, vin elskeren gaver, gaven til vin elskeren, vin bøger, vin smagning

Vinen til maden – Forfatter Søren Frank

Om bogen: Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så harmonisk som muligt – det lykkelige ægteskab mellem vin og mad.

Forfatteren gennemgår først vinens smagselementer og de overordnede retningslinjer for, hvad der passer sammen. Dernæst følger i bogens hoveddel en gennemgang af råvarer og retter med gode råd om, hvilke vine som egner sig til. Alle de almindeligt kendte råvarer er der – og en hel del af de mere sjældne og eksotiske. Retterne spænder fra det dagligdags med frikadeller og brun sovs til det mere eksklusive.

Bestil Vinen til maden her!

2259003
Biograf tur Gavekort

Et gavekort er altid en gave som skaber glæde. Biograftur gavekortet kan bruges af alle fra ung til gammel, og inkludere 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer. En god mandelgave 2021 til både store og små.

Pris: 299 kr – Køb gavekort her

mandelgave 2020, mandelgave, mandelgaven 2020, mandelgaven 2021, mandelgave på budget, mandelgave til max 400 kr, find den bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven
fodbad, fodmassage bad, mandelgaver, julegaver til mormor, gaver til mormor, gode julegaver itl kvinder, luksus julegaver
Zenkuru® Sammenklappeligt Fodbad med Massage og Varme

Alle elsker et godt fodbad, med massage og varme. Dette sammenklappelige fodbad har IR-varme og masserer trætte fødder med både luftbobler og vibrationer. Fodbadet er kompakt og nemt at opbevare, når mandelgave vinderen ikke bruger det.

Pris: 396 kr – Køb fodbadet her

Vagaborn Varmepude til Udensdørsbrug, varmepude til ældre, udendørs varme pude, gaver til mormor, gaver til morfar, gaver til bedsteforældre, julegaver til mormor, julegaver til farmor, julegaver til oldeforældre

Vagaborn Varmepude til udendørs brug

Fryser du eller mandelgaven vinderen ofte bagdelen? Så er dette den perfekte gave! En udendørs varmepude fra Vagabond.

Varmepuden drives af en powerbank og kan anvendes udendørs. Perfekt at tage med på udflugter, til sportsarrangementer og andre lejligheder, hvor man ellers sidder og fryser.

Utvivlsomt en af årets bedste idéer til mandelgave 2021.

Pris: 369 kr – Køb varmepuden her

mandelgave 2020, mandelgave 2021, mandelgaven 2020, mandelgaven 2021, find den bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven
Fandt du ikke mandelgaven på listen?

Måske indeholder listen ikke en gave, som du synes passede som mandelgave 2021. For at finde den perfekte mandelgave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du (uselvisk) mener er den bedste form for mandelgave til dit juleselskab.

 • Velgørenhed: Hvis årets mandelgave 2021 skal være god samvittighed til alle ved julebordet, hvorfor så ikke give velgørenhed, så de mindre bemidlet også mærker juleglæden. Se her hvordan du køber velgørenhed som mandelgave.
 • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
 • Gavekort: Et gavekort er altid en mandelgave som skaber glæde. Smartbox tilbyder en lang række gavekort, som er perfekte som gave.
 • Juleslik (økologisk): En marcipan gris og andet juleslik er altid en god mandelgave. Hvis du gerne vil give økologisk juleslik, så anbefaler vi økologisk supermarkedet.
 • En fjollet ting: Hvis mandelgaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
   Læs også: Juletræ leveret til døren
   
Hvad er en mandelgave

(og hvem skal have den?)

En mandelgave, er den gave, som gives til den heldige person, der finder den hele mandel (de øvrige mandler er hakket) i Risalamande.Er man mange mennesker kan man tilføje mere end én mandel i Risalamande.

Rigtig mange danske familier spiser Risalamande juleaften, og som en fast del af det, er der indkøbt eller lavet en mandelgave, som vinderen får som præmie for at finde den hele mandel. I småbørns familier er det normalt at “snyde” ved at sikre sig der er en mandel i børnenes portion Risalamande. Det gøres som regel med at man portion anretter skålene med Risalamande gør de serveres for gæsterne.

At spise risalamande er en dansk tradition, der kendes fra omkring 1900, hvor borgerlige køkkener begyndte at servere risalamande med kirsebærsauce til jul i stedet for risengrød. Tidligere havde risengrød pga. de importerede ris og kanel været en eksklusiv spise. I de første 50 år af det 20. århundrede var det risengrøden, der var den mest almindelige danske julespise.Traditionen med at give en mandelgave menes at stamme fra en fransk skik fra 1500-tallet, hvor man i de fornemme kredse til helligtrekonger puttede en bønne i en helligtrekongerskage. Den der fik bønnen blev ”konge” med tilhørende privilegier.

Hvornår mandelgaven har vundet indpas i Danmark vides ikke, men det menes at være omkring 1800, hvor bønnen blev erstattet af en mandel og helligtrekongerskagen med risengrøden.

Traditionen med marcipangris som mandelgave

Grisen har længe været et symbol på julen i Danmark. I gamle dage var en luksus at spise det friske kød fra julegrisen. Op til julen blev der lavet masser af mad af kødet og indvoldene fra grisen, blandt andet sylte og leverpostej. I julen blev også grisens hoved sat på bordet, så man kunne sidde og plukke kød fra det. Kødet fra grisehovedet var nemlig en helt særlig delikatesse.

Det er uvist, hvornår den første marcipangris blev givet som mandelgave i Danmark. Men marcipangrisen og julegrisen som symbol har en lang historie.

»Jeg ved for eksempel, at man på konditoriet La Glace i København har lavet marcipangrise siden 1870, og det er sikkert ikke det første sted, man har brugt grisen som figur,« fortæller Anders Christensen til videnskab.dk.

LAV MARCIPAN GRISEN SELV ELLER FIND SJOVE ALTERNATIVER TIL DEN HER

Læs også: Mandelgave 2021 til børn

Inspiration: Fif og ideer til nye måder at lave Risalamande og mandelgave legen på:
 • Skift mandelen ud, med f.eks en hvid bønne, en kikært, en vingummibamse eller et mynte bolsje. Husk det skal være noget, der ikke smitter af farvemæssigt, så risalamanden ikke skifter farve. Brug derfor ikke lakrids, jordbær og lignede, som ødelægger Risalamanden, eller afsløre hvor “mandel” ligger.
 • Portions anret alle skålene, og læg en madel i alle undtagen i én. Der er IKKE får en mandel, får mandelgaven. Husk at lade folk selv vælge hvilken skål de vil have.
 • Tilføj mere end en mandler. I dette tilfælde gælder det så om at få FLEST mandler. Den der får flest mandler vinder mandelgaven.

%d bloggers like this: