Alle julegaver ideerJulegave ideerTil BørnTil den som elsker?Til HamTil HendeTil unge

9+ søde citat plakater til gaven

Søde og sjove citat plakater fra Dia´lægt har overtaget Danmark

Der er skabt tonsvis af citatplakater med sjove citater til næsten enhver person eller type.

I denne oversigt kan du finde 9+ af de søde citat plakater fra Dia´lægt, som kan bruges som både fødselsdagsgave, jubilæumsgave og julegave.

Skab en sød og inspirerende atmosfære med en af disse søde citat plakater! Disse citat plakater er perfekte til at tilføje en ekstra dosis positivitet og glæde til ethvert rum. Uanset om det er i børneværelset, stuen eller på kontoret, vil disse plakater bringe et smil frem på alles læber.

Hæng dem op på væggen, sæt dem på hylden eller brug dem som en sød gave til en ven eller familiemedlem. Citat plakaterne er ikke kun dekorative, men de kan også være en daglig påmindelse.

Læs også >> 25+ gaveideer: Oplevelser med mad og drikke

Note: Artiklen om søde citat plakater til gaven er sidst opdateret D. 9/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Så vælg dine yndlingscitater, pynt dit rum og lad de søde citat plakater minde dig om, at hver dag er fyldt med muligheder for at skabe smukke øjeblikke.

Søde citat plakater til gaven

Kaffeelskeren plakat, plakat til Kaffeelskeren, citat plakater, plakater med sjove citater,

Kaffeelskeren citat plakat

Med citater som “Life begins after coffee” og “But first, coffee” vil disse plakater tilføje en hyggelig og motiverende stemning til dit køkken eller kontor.

Kaffe-plakaten er med citater og situationer, som alle kaffeelskere vil kunne genkende sig selv i. Kaffeelskeren plakaten er en sjov og kærlig hyldest til kaffe og alle dem som drikker det sorte guld dagligt. Perfekt som gave til kaffeeventyrere og kaffeentusiaster.

Pris fra 49 kr – Køb kaffe citat plakaten her

Chokoladeelskeren plakat, plakat til Chokoladeelskeren, citat plakater, plakater med sjove citater, citat plakater til gave

Chokoladeelskeren plakt

Man skal være stolt af sig selv og sin søde chokolade tand og hylde det med en citat plakat, som er både sød og sjov.

Plakaten er tiltænkt den stolte og selvironiske chokoladeelsker, der kan genkende sig selv i disse sjove og indforståede citater og situationer.

Pris fra 49 krKøb chokolade citat plakaten her

kæresteparret plakat, søde citat plakater, gaver til kæresten, gaver til hende, gver til ham, gaver til kæreste par, plakater i gave, søde plakater

Kæresteparret citat plakat

“Kører du hjem, eller skal jeg?” [ Hvem skal have lov at drikke sig i hegnet? ] eller “Skaa’aat..?” [ Gør mig lige en tjeneste, så er du sød ]. Du kan sikkert forestille dig disse ting blive sagt i et parforhold, måske endda i dit parforhold.

Hvad enten det er dig selv, veninden eller kæresten, så vil den her “kæreste plakat” helt sikker bringe smil og små grin frem.

Kæresteparret plakaten fra Citatplakat.dk er fyldt med sjove og kærlige dialektudtryk, der vil bringe smil og varme til dit hjem. Perfekt til par, der elsker at dele grin og kærlige øjeblikke.

Pris fra 49 kr. – Gå til Shop

Søsteren plakat, citat plakat til piger, plakat til søsteren, gaver til teenagepiger, plakater til teenagere

Søsteren citat plakat

Man skal have selvironi, ellers bliver livet for kedeligt. Denne plakat har citater på ting næsten alle søstre har sagt på et eller andet tidspunkt og hvad de i virkeligheden betyder. Plakaten skal læses med et glimt i øjet og et smil på læben.

Pris fra 49 kr. – Gå til Shop

information til teenagere, gaver til teenagere, gaver til teenage drenge, dialægt plakat om teenagere, teenage plakat, sjov plakat om teenagere, teenager plakat,

Teenageren citat plakat

Man skal have selvironi, for så bliver livet lidt sjovere. Denne plakat har citater på ting næsten alle teenagere har sagt og hvad de i virkeligheden betyder. Plakaten skal læses med et glimt i øjet, for selvfølgelig er der også meget positivt at sige om teenagere.

Pris fra 49 kr. – Gå til Shop

Gravide plakat, Den gravide plakat, Mor plakat, Mor definations plakat, citat plakat, plakter med mor citater, Mor plakat, plakater til mor, mor plakater, sjove plakater, sjove citat plakater

Den gravide plakat

De fleste gravide og nybagte mødre kan helt sikkert genkende sig selv i disse 9 udtryk på vores gravid plakat, hvor man forsøger at give et selvironisk billede af nogle af de situationer, man oplever som gravid.

En sjov og anderledes gave til gravide og en sød citat plakat.

Pris fra 49 krKøb Den gravide plakaten her

Mor plakat, Mor definations plakat, citat plakat, plakter med mor citater, Mor plakat, plakater til mor, mor plakater, sjove plakater, sjove citat plakater

Moren plakat

De fleste mødre kender sikkert udtrykkene og de underliggende betydninger fra forskellige hverdagssituationer, som er gengivet i en humoristisk og selvironisk tone.

Hvad enten du vil hylde din egen indsats som mor, hvis du er barn eller partner til en mor, der gør det fantastisk, eller hvis du kender én, der udfylder den moderlige rolle på eminent vis, så er denne plakat et smukt symbol på din anerkendelse.

Pris fra 49 kr – Køb mor plakaten her

Plakat til Far, far plakat, Plakat med Far defination, gaver til far, Faren plakat

Faren plakat

Plakaten er med citater fra en række hverdagssituationer, som de fleste fædre kan nikke genkendende til. “Faren”-plakaten er tiltænkt som en sjov og kærlig hyldest til de fædre, der dag ud og dag ind gør det fantastisk som far.

Pris fra: 199 kr – Køb plakaten her

Gave til konfirmanden, gaver til konfirmander, plakat til teenagere, teenage plakater, konfirmanden plakat

Konfirmanden plakat

En flot plakat der fejre konfirmanden med 9 sjove citater, som de fleste konfirmander har sagt på et eller andet tidspunkt.

Pris: 249 kr – Køb plakaten her