Alle julegaver ideerJulekalender

Kreative julekalendere til ham eller hende

Er du den kreativ type eller kender du en som er?

Vi har i denne artikel samlet de bedste kreative julekalendere til ham eller hende.

Vi har lavet en liste med kreative julekalendere til ham eller hende her, som elsker at lave noget med deres hænder.

Note: Artiklen om kreative julekalendere er sidst opdateret D. 4/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også: 50+: Julekalender til kæresten (Ham & Hende)

Kreative julekalendere til ham eller hende

Kreativ julekalender, lav selv chokolade julekalender, julekalendere med kreativ indhold, kreative julekalendere til voksne, lav din egen chokolade julekalender

Lav din egen chokolade julekalender

Kreativ julekalender til chokolade gaveæsker sæt/2. Lav din egen chokolade julekalender til dig selv eller en du holder af.

Med denne julekalender kan du støbe din egen julekalender i chokolade forme. Chokoladerne kan laves præcis som du ønsker dem – kun kreativiteten sætter grænser.

Lav fyldte chokolader, chokolader med marcipan eller bland mørk og mælkechokolade og skab dine egen kreationer. Denne julekander er perfekt som en kreativ gave eller et sjovt gør det selv projekt.

Køb den kreative julekalender gør det selv chokolade her

Hama midi julekalender, julekalender med perler, kreativ julekalender, Hama midi gigant julekalender, julekalender til hende, sjov julekalender, julekalender 2024, julekalender 2023

Hama perler Julekalender

Hama perler julekalenderen er en æske, som har alt, hvad du eller dit barn har brug for til at lave perler med julemotiver. Denne adventskalender indeholder cirka 5.000 perler, 5 små perforerede paneler: firkantet nr. 220, rund nr. 222, sekskantet nr. 223, stjerne nr. 270 og juletræ nr. 331. 1 Hama-stik, adventskalender med 24 farver påtrykt designs, instruktioner og strygepapir.

Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver (såfremt du har et strygejern). Dermed er æsken også et godt startprodukt til barnet, der gerne vil i gang med at lave perler.

Køb julekalenderen med Hama perler her

værktøj julekalender, julekalender til mænd, julekalender med værktøj, anderledes julekalender til mænd, kreativ julekalender til mænd, julekalender til drenge, voksen julekalender, julekalender til voksne

Julekalender med værktøj ( Wera Værktøjskalender)

Den ultimative mande-julekalender med 24 låger stoppet med værktøj som f.eks bits og skrueværktøj med smarte funktioner.  

Værktøjets T-formede håndtag ligger bekvemt i hånden, og du kan lynhurtigt ændre bitstørrelse til at spænde alle tænkelige skruer. Den lille Stubby-bitsholder er praktisk, når der er lidt plads, og du får også en oplukker og en proptrækker med, som passer til værktøjet. De kommer til nytte, når handymanden tager sig en pause i den forskruede juletravlhed! 

Køb julekalenderen med værktøj her

Permin Broderikit Aida Julekalender med Julemand og Snemand

Denne broderi julekalender har en bredde på 80 cm og højde på 127 cm, så når den er færdig bliver det et stort og smukt kunstværk af garn. Den laves på Aida-stof med Aida 1,6 trådet. Garnet er lavet af akrylgarn. Vaskeanvisningen angiver, at det kan vaskes ved 40°C.

Køb julekalenderen med garn her

Læs også: 20+ gaveideer – Gaver til Farmor.

Kreative julekalendere 2021, 2021 kreativ julekalender, voksen julekalender, strikke julekalender, hækle julekalender

Udgået julekalendere

hækle julekalender, julekalender med garn, julekalender med hækleopskrifter julekalender til kvinder, adventskalender med strik, strik adventskalender, krea julekalender, kreativ julekalender, julekalender til de kreative, julekalender med strik, julekalender med garn, julekalender til de kreative, julekalender til mormor, julekalender til farmor,

Hækle Adventskalender 2022

Kalder alle hækleentusiaster; årets Rito Hækling Adventskalender er her! Ritos dygtige opskriftsudviklere været super skarpe og designet skønne hækleopskrifter, der giver smukke kreationer, som er perfekte at lave i den kolde december måned.

For at omfavne både begyndende og erfarne hæklere, har Rito tilmed sørget for, at adventskalenderen tilbyder hobbysjov velegnet til forskellige niveauer.

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med denne hækle fokuserede julekalender.

Køb hækle julekalender her

strikke julekalender, julekalender med strik, julekalender med garn, krea julekalender, kreativ julekalender, julekalender til de kreative, julekalender med strik, julekalender med garn, julekalender til de kreative, julekalender til mormor, julekalender til farmor, julekalender til kvinder, adventskalender med strik, strik adventskalender

Strikke adventskalender

Kender du en som elsker at strikke eller elsker du selv at strikke, så er dette den kreative strikke julekalender for dig i 2022.

Rito har fået vores dygtige opskriftsudviklere til at komme med både produktinputs samt designe selve strikkeopskrifterne, der resulterer i smukke kreationer, perfekte til det kølige december vejr. Julekalenderen er sjov for både nybegynderen og den mere erfarne strikker.

Julekalenderen er perfekt som kreativ selvforkælelse eller gave til en, du ved elsker at lave en masse kreative projekter med garn.

Køb strikke julekalenderen her

Julekalender 2021 Syning, sy julekalender, julekalender med sy, kreativ julekalender, gør set selv julekalender, julekalender med kreativ indhold, julekalender til voksne

Sy Julekalender 2022

Kender du en som elsker at sy  eller elsker du selv at sy, så er dette den kreative strikke julekalender for dig i 2022.

Julekalenderen er fyldt med materialer og tilbehør inden for syning og brodering. Hver låge byder dermed på kvalitetsprodukter, enhver sy- og broderientusiast vil elske.

Syning/broderi julekalenderen har et sødt design, der helt sikkert vil pynte blandt dine hobbyartikler Julekalenderen har et elegant design i størrelsen 45 x 35 x 5 cm. Den indeholder 24 tætpakkede lyseblå papæsker. Hver æskes indhold indbyder til spændende gør det selv projekter.

Julekalenderen er perfekt som kreativ selvforkælelse eller gave til en, du ved elsker at sy kreative projekter.

Køb den kreative julekalender med sy og broderi her

strikke julekalender, julekalender med garn, julekalender med strik, julekalender med hækle, hækle julekalender, kreativ julekalender, garn julekalender, julekalender til hende, julekalender til kvinder, Kreative julekalendere

Pony Julekalender – Strikke julekalender 2022

Hyggelig kreativ strikke og hækle julekalender fra Pony. Julekalenderen har 24 låger med lækre produkter fra Pony indeni. Ponys julekalender indeholder 24 fine æsker med forskelligt tilbehør til strik, hækling og broderi.

Den perfekte forkælelsesgave til én person, der elsker kreativt håndarbejde derhjemme. Varerne i julekalenderen er af høj værdi, sammenlignet med normal pris for varen og dermed er dette en garn julekalender, som virkelig giver værdi for pengene.

Køb Pony strikke julekalender med garn her