Alle julegaver ideerJulegave ideerLegetøjTil Børn

40+ gaveideer: Gaver til nyfødte og babyer

Gaver til nyfødte og babyer er en svær kategori.

På den ene side vil man gerne give en god gave, men samtidig skal man minde sig selv om at nyfødte og babyer er for små til at forstå værdien af en gave.

Ofte kan man spørge sig selv om det overhovedet giver mening at give en gave til en baby, som ikke forstår hvad det er, men naturligvis skal man alligevel give gaver. Glæden lægger nemlig i at give gaven, og alt efter hvad gaven er, så kan den gemmes i mange år.

Tænk på både baby og forældre

Når man skal kigge efter gaver til nyfødte og babyer bør man have både barnet og forældrene i hovedet. Legetøj, tøj eller praktiske ting til hverdagen, såsom et lækkert badehåndklæde, en sut eller sko er alle gode gave forslag når det handler om babyer.

Ønsker du at give legetøj, så husk at have stimulering i hovedet, børn under 1 års sanser skal aktiveres igennem smag, lyd og lærer.

Det er også en god ide at tænke på om den babygave du har i tankerne er noget forældrene vil synes om på længere sigt. Det er f.eks. ikke alle forældre der er vilde med larmende ting.

Læs også: 25+ gaveideer: Gave til gravide kvinder.

Note: Artiklen om Gaver til nyfødte og babyer er sidst opdateret D. 2/2 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har lavet en liste med vores ideer til gaver til nyfødte og babyer.
Sangbog-de-små-synger
De små synger

De små synger er Danmarks måske mest klassiske sangbog for børn og en børnebog alle forældre “bør” eje. Sangbogen indeholder de kendte og elskede sange og sanglege lige fra “Se den lille kattekilling” lige til Danmarks nationalsang fra 1823 “Der er et yndigt land”. Bogen fås både som CD, papbog og som indbundet og bogen har i generationer været en af de mest populære gaver til nyfødte.

Pris: 99,95 kr – Gå til shop

2215157
Kaninen der så gerne ville sove – Børnebogen som kan få alle børn til at sove.

Kaninen der så gerne ville sove er på ingen tid blevet mange danske forældres favorit børnebog når der skal læses godnat historie. Bogen er lavet ved hjælp af videnskabelige metoder som den svenske psykolog har konstrueret om til en godnat-bog, der får selv de mest overstimulerede børn til at sove inden sidste side er nået.

Pris: 75 kr – Gå til shop

bondega%cc%8ardsdyr-gratis-plakat-818x1157
Print en Gratis Bondegårdsplakat

En flot plakat med bondegårdens dyr. Plakaten kan printes gratis på Børneværelset.dk, som også tilbyder et stort udvalg af andre Gratis børneplakater. Ram plakaten flot ind og giv den i gave til nyfødte eller babyen.

Download gratis her

bil-bestik-babyer
Bil bestik til babyer

Selvfølgelig skal børnene spise deres mad med en gaffeltruck-gaffel, en gravko-ske og en bulldozer-skubbe, en sjov og nem måde at gøre spisetid til en leg.

Pris: 169 kr – Gå til shop

panda-ha%cc%8andklaede-gave-til-gravide, Panda håndklæde, dyre håndklæder, håndklæder til babyer, gaver til nyfødte
Liewood Panda Håndklæde

Det bløde håndklæde er med det sødeste panda ansigt på hatten, så når de mindste pakkes ind i håndklædet kan de forvandles til den mest nuttede panda. Håndklædet er lavet i 100% organisk bomuld. Farvet og printet med naturlige farver. En sød gave til nyfødte og babyer.

Pris: 299 kr – Gå til shop

Økologisk-stofrangle-ko
Økologisk stofrangle – Ko

En fin gaveæske med en økologisk stofrangle og et stofdyr. Ranglen og stofdyret forstiller en ko. Koen er rigtig fin og i grønne nuancer som både passer til små drenge og piger. Ranglen har en længde på 13 cm. og stofdyret måler 35 cm. Sættet med ranglen og stofdyret er håndlavet og stoffet er i økologisk bomuld og fyldet er majs fiber. Det er allergivenlig og bæredygtig. Sættet er 100% fri for polyester og anden skadelig kemi. Stofranglen og stofdyret er ØkoTex 100 mærket

Pris: 249 kr. – Gå til shop

sommerfugle uro, uroer til babyer, baby uroer, søde uroer, Uro til nyfødte
Uro med Sommerfugl

Uroen er et smuk spil mellem form, farver og bevægelse. Den søde uro er pyntet med sommerfugle i forskellige farver, som ligner de kommer flyende ned fra filmen, og kysser en godnat. Uroen er også flot som ophæng i vinduet i børneværelset. Mål: L80 x Ø17 cm.

Pris: 149,95 kr – Gå til shop

Uro med luftballoner, gaver til babyer, baby gaver, gaver til nyfødte, luftballon uro
Uro i træ Luftballoner

Et farverigt uro med træmotiver af luftballoner, skyer og bjerge. Uroet er beregnet til at hænge ned fra loftet. Rangler er altid populære gaver til nyfødte og babyer

Pris: 349 kr – Køb Luftballon uroen her

Uro med dyr, uro med bondegårdsdyr, bondegårdsdyr, dyr fra bondegården, filt uroer, uroer med filt
Bondegård uro fra Gamcha

Utrolig fin uro fra Gamcha lavet af 100% uld fra New Zealand som er af utrolig høj kvalitet. Uroen er håndlavet af Nepalske kvinder og du støtter derfor kvindernes levevilkår ved køb af en uro fra Gamcha.

Den søde bondegårds uro kan hænges på både pige- og drengeværelset uanset om man bor på landet eller inde i byen. Børn elsker dyr og det er en nem måde at simulere lyde fra naturen, hvor forædleren kan pege og sige lyde fra dyret.

Ulden farves med farver der er 100% AZO-fri. (AZO er syntestiske farvestoffer og dette vil Gamcha ikke have i deres produkter for at skåne barnet) 

Måler: diameter: 20 cm, højde: 50 cm.

Pris: 299 kr – Køb Bondegård dyr uroen her

milepælskort, milepælskort til babyer, milestone kort itl babyer, gaver til gravide, gave til gravide
Milepæls kort til babyer

Søde milepæls kort, som kan bruges til at følge og fotografere barnets udvikling. Milepælskort er også kendt som milestones kort.

Du kan få milepæls kort i mange forskellige designs i priser fra 149 kr – 229 kr.

Se de forskellige milepæls kort her.

Familien Danmark, Hr og Fru Danmark, Gaver til mor, mor´s dags gave, gave til konen, gaver til kvinder, gave til verdens bedste mor
Spring Copenhagen – Familien Danmark

Et symbol på familien Danmark eller unik dekoration til en festlig dag. Disse små dannebrogs figurer er oplagte som gave til babyer og nyfødte.

Pris: 249 kr – Køb figurerne her

Brio-313500-1
Den klassiske BRIO Gåvogn

BRIO’s røde gåvogn er den ultimative klassiker, og selvom mange børn, der skal døbes ikke er begyndt at gå endnu, så går alligevel ikke mange måneder, før de vil få stor glæde af en gåvogn.

Hjulbremsen kan indstilles, så gåvognen nemt tilpasses barnets udviklingstrin. Start med at stramme bremsen godt. Derefter kan den løsnes efterhånden, som barnet bliver mere sikker på benene. BRIO har i generationer været en af de mest populære gaver til nyfødte.

Pris: 289 kr.  Køb gåvognen fra Brio her

30123_magiskeklodser-p
Brio Magnetiske Klodser

De magiske klodser indeholder 6 klodser og 2 kugler til at stable og sætte sammen med hjælp af de indbyggede magneter. Højde 40 mm. Sjov leg og en af mange gode gaver til nyfødte og babyer, som de kan lege med når deres motorik bliver stærkere, og indtil da pynte på babyværelset.

Pris: 159 kr – Se Brio Magnetiske klodser her

brio, brio til børn, Gaver til nyfødte, brio legetøj, brio legetøj til børn, brio legetøj til baby, brio legetøj til piger, brio legetøj til drenge
BRIO Putteboks

Den flotte puttekasse fra BRIO er lakeret, med en skøn glat finish. BRIO Putteboksen hjælper barnet med at lære formerne at kende.Det træner barnets hånd-øje-koordination at få klodserne ned i de rigtige huller i puttekassen. BRIO Putteboksen har en speciel bund, der kan trækkes ud, så det bliver lettere for barnet at få klodserne ud og begynde legen forfra. Til børn fra 1 år.

Pris: 189 kr – Se Brio Putteboks her

brio30120stableklovn-p
BRIO Stable klovn

Den søde Klovn er et klassisk BRIO stable-legetøj. Et stabletårn lærer barnet – genkendelse af farver, da hver ring i klovnen har hver sin farve, – rækkefølge, – hver ring har hver sin størrelse – koordination – det kræver god hånd-øje-koordination at få ringe, hoved og hat på pinden. Når BRIO Stable klovnen er samlet måler den 23 cm.

Pris: 166 kr – Se Brio Stable klovn her

brio, brio til børn, brio legetøj, brio legetøj til børn, brio legetøj til baby, brio legetøj til piger, brio legetøj til drenge, Gaver til nyfødte
BRIO Dachsie Trækhund

Det skønneste klassiske trækdyr fra BRIO. Børnene vil elske at gå tur med den fine gravhund Dachsie. Dachsie bevæger hovedet, halen og ørerne, når barnet trækker den efter sig! Længde 20 cm. De fine røde hjul og gule ører giver det sidste pift, og den gule knop for enden af halen vil underholde de mindste. Gravhunden fra BRIO blev født i 1953 og har været elsket af børn lige siden.

Pris: 119,95 kr – Se Brio Trækhund her

fit-800x450x100-ballon-lampe
Ferm Living lampe – Grå luftballon

Ny fin lampe fra danske Ferm Living formet som er formet som en luftballon. Lampen er perfekt på børneværelset som natlampe eller til at skabe hygge. MÅL:26,5×34,5cm

Pris: 499 kr – Gå til shop

skaermbillede-2016-12-03-kl-15-59-04
Mini top fra Gonge

Mini top fra Gonge er sjovt udfordrende legetøj som styrker de små børns motorik. Den stimulerer balancen og labyrintsansen. Her kan snurres, vippes og der kan kravles på den. Selv helt spæde børn kan bruge den med pude indsat. Den er derfor en oplagt gave, både til nyfødt, dåb og de første fødselsdage. Mini top har en sikkerhedskant så de små finger ikke kommer i klemme og børnene ikke slår hovedet. Mini toppen er i slagfast giftfri plast så den kan bruges både ude og inde. Omkreds 68 cm. og en højde på 26,5 cm.

Pris: 329 kr – Gå til shop

gaver til gravide, gode gaver til gravide, gravid gave, gaver til gravide kvinder,
Suttekæde med grå prikker

Suttekæde med grå prikker fra SmallStuff. En rigtig fin suttekæde med fine prikker, som passer til det meste tøj og er unisex.

Suttekæden er i 100% ren bomuld med en clips i træ og metal og en silikonering til fastgøring af sutten.

Pris: 69 kr – Køb gaven her

Gurli gris bamse, bamse med Gurli gris, bamser til nyfødte, unisex bamser
Gurli gris bamse

Sød Gurli Gris bamse som måler ca. 30 cm. Bamsen er perfekt til at kramme, sove med eller bare til leg!

Pris: 149 kr – Køb Gurli Gris bamsen her

Gurli Gris natlampe, lampe med Gurli Gris, Gaver med Gurli gris, Gurli gris lamper, gaver til børn og børnebørn
Gurli Gris natlampe

Den perfekte Gurli Gris natlampe til babyer og børn. Den fungere som en 2 i 1, der både er en natlampe og lommelygte. Når den står på bordet er den en natlampe. For at aktivere lommelygten, skal du blot tage den op også tænder den. Praktisk for forældre, der ikke ønsker at tænde lyset når babyen sover.

Pris: 199,95 kr – Køb Gurli Gris natlampen her

tranq-lilla-1
Twilight Turtle Natlampe

Natlampen forvandler børneværelset til en vidunderlig stjerneklar nattehimmel. Twilight skildpadden kan vise nattehimlen i hele 3 forskellige farver: blå, rød og grøn. Der medfølger en stjerneguide til skildpadden, så forældre kan finde de mange stjernebilleder. Natlampen har desuden en automatisk sove funktion, således at den automatisk slukker efter 45 min.

Pris: 299 kr – Se Twillight Turtle lampen her!

Hr-skæg-abc
Hr. Skægs ABC

I DRs program “Skæg med bogstaver” møder børnene den skøre og sjove Hr. Skæg, som er helt vild med bogstaverne. Bogen indeholder en sang for hvert bogstav i alfabetet, så børnene på en sjov måde lærer alfabetet. Der medfølger også en CD med alle sangene sammen med bogen. Bøger er brugbare gaver til nyfødte og babyer. Denne bog kan bringe glæde i mange mange år.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

gaver til 2 årige, gaver til 2-årige, gaver til piger på 2 år, gaver til 2 årige piger, gaver til piger, gaver til små piger, gaver til børn, gratis plakater, gratis plakater til børneværelset, gratis plakater til piger
En print selv plakat

På børneværelset.dk kan man også selv printe GRATIS plakater. De fleste har designs der passer til et børneværelse, men flere af plakaterne kan også bruges til voksne.

Se flere GRATIS print selv plakater her

541006-studio-circus-verdens-dyr-w490-h490, verdenskort til børn, indretning af baby værelse, baby værelse indretning, gaver til babyer
Studio Circus Verdenskort plakat

Fantastisk plakat fra Studio Circus med hele verden og dyr fra de forskellige lande. Plakaten er trykt på tykt kvalitetspapir og er flot udsmykning til børneværelset. Måler 50 x 70 cm

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

Rangle med lam, Rangle til babyer, baby rangler, gaver til babyer
Rangle med lam

Sødt lille lam på rund rangle. I ranglen er der små kugler, som rasler når den bevæges. Lammet holder om ringen med den ene arm, ved hjælp af velcro. Lam og rangle kan deles.

Det bløde lam er syet i flere forskellige lækre materialer, som stimulere barnets sanser.
Ranglen har en strop med velcro lukning, så den kan fastgøres til aktivitetsstativet, autostolen eller tremmesengen. Den har en længde på 16 cm.

Pris: 159 kr – Køb ranglen her!

legetæppe til babyer, baby legetæppe, aktivitetstæppe, aktivitets tæppe til babyer, gaver til babyer, gaver til nyfødte
Bamse Legetæppe Jamie

Et sødt unisex baby legetæppe med forskellige bamser.

Pris: 399,95 kr – Gå til shop

legetæppe til babyer, baby legetæppe, aktivitetstæppe, aktivitets tæppe til babyer, gaver til babyer, gaver til nyfødte
Kravlegårds Legetæppe Pulpino

Lad trygt barnet bevæge sig og udforske på dette legetæppe med kanter. Bamserne stimulerer og opfordre til bevægelse. Bamserne kan tages ned. Mål: L50 x H79 x B66 cm.

Pris: 499,95 kr – Gå til shop

gaver til gravide, Aktivitetscenter Baby Gym, baby gym, gaver til kommende mødre
Sebra Aktivitetscenter Baby Gym

Sebra Aktivitetscenter Baby Gym er dansk design. Det stilrene baby aktivitetscenter er lavet i krydsfiner. Aktivitetscenteret er  konstrueret som en smuk bue, der omkredser barnet og gør legetid på gulvet til en fornøjelse – både for barnet og for de voksne. Baby Gym skaber en tryg atmosfære omkring barnet. Ved hjælp af det påhægtede udviklings- og udforskningslegetøj stimuleres barnet og træner de motoriske færdigheder og koordinationen.

Pris: 1099 kr – Gå til shop

suttekæde, suttekæde silikone, silikone suttekæde, suttekæde til babyer, baby suttekæde
Grå suttekæde i silikone

En rigtig fin og praktisk suttekæde med en fin pingvin og smukke silikoneperler. Så bliver sutten hvor den skal være, bliver ikke væk og kommer ikke på gulvet eller jorden. Suttekæden klipses fast til tøjet og sutten fastgøres i den anden ende.

De bløde og farverige silikone perler stimulerer samtidig barnets føle- og synssans. Suttekæden har en længde på 22 cm.

Silikonen er fødevaregodkendt LFGB og godkendt til legetøj. Suttekæden er selvfølgelig fri for PVC, BPA og Phthalater.

Pris: 119 kr – Køb suttekæden her!

Sanseklodser, Sanseklodser til babyer, baby gaver, gaver til nyfødte
Sanseklodser

Bløde sanseklodser i praktisk taske. Alle klodserne er forskellige ikke 2 sider er ens. Der er masser af oplevelser med klodserne og de kan stables til et lille tårn.

Alle klodserne måler 7 x 7 x 7 cm.

Pris: 129 kr – Køb sanseklodserne her!

Natlamper til børn, baby natlamper, natlampe med kanin, kanin natlampe,
Kanin natlampe

Natlampe er formet som en hvid kanin. Med en natlampe skabes der tryghed ved putte tid. Lampen er så dejlig blød at den er lige til at bruge som sovedyr.

Natlampen har en fjernbetjening, som er let at betjene. Lampen er perfekt til børneværelset både dag og nat, eller som krammebamse. Lysstyrken kan tilpasses, timer kan sættes til og kan lyse i 9 forskellige farver.

Pris: 299 kr – Køb kanin natlampen her!

Abe samleringe, samleringe med dyr, baby gaver
Abe samleringe

Abe samleringe er den perfekte følgesvend, når baby er på farten. Den er let at montere på klapvogn, autostol el. lign. Når aberne er fastgjort, svinger de ved berøring, og den midterste har klikke-lyde ved træk.

Pris: 249,95 kr – Køb samlerringen her!

Panda tæppe, legetøj til 0 årig, 0 årig gaver, nyfødte, gaver til nyfødte,
Panda Tæppe

Sødt panda tæppe med kvadrater i forskellige farver. Sød gave til nyfødte.

Pris: 99,95 kr – Køb Panda tæppet her!

Skumlegegulv, skum gulv, gulv af skum, tumle gulv,
Skumlegegulv – light grey

Velegnet for babyen at lege og lægge på og som underlag til aktivitetsstativet. Når babyen tumler på gulvet, er skumgulvet det perfekte bløde og rare underlag, som også isolerer babyen mod et koldt trægulv eller klinker. Brikkerne er fremstillet af opskummet ethylenvinylacetat (EVA). EVA betragtes som et sikkert alternativ til PVC. De kan let tørres af med en våd klud og kommer i en pakke med ni brikker.

CE mærket: Testet og godkendt i henholdsvis med de europæiske standarder for sikkerhed af legetøj EN71. Mål: 100 x 100 cm. – H1,2 cm.

Pris: 249,95 kr – Køb skumlegegulv her!

sengerang, sengerang til babyer, baby sengerang, sengerand i håndklæde materiale

Sengerand – brown

Sengeranden er ideal til den lille krybbe eller junior seng. Den giver en komfortabel nat og gør sengen endnu blødere. Sengeranden giver en effekt som gør dit barn trygt grundet tætheden.

Kvalitet: 100% økologisk bomuld. Mål: 220 x 12

Pris: 549,95 kr – Køb Sengerand her!

gratis-baby-plakat-gave-til-gravide
En gratis babyplakat fra Børneværelset.dk

Når en gave er gratis, betyder det man kan give mere end en gave til nyfødte drenge eller piger.

Børneværelset.dk kan du gratis printe et stort udvalg af gratis baby og børn plakater. For at gøre gaven til den nyfødte gennemført, bør du naturligvis ramme plakaterne flot ind.

Print gratis babyplakat her

Paw Patrol Bamse Zuma, Zuma bamse, Paw Patrol Bamse, gaver til børn og børnebørn, gode gaver til børn
Paw Patrol Bamse Zuma

Super sød og blød 24 cm høj bamse med din yndlings Zuma fra Paw Patrol.

Pris: 149,95 kr – Køb Paw patrol Zuma bamse her!

Natlamper til børn, baby natlamper, natlampe med stjerne, stjerne natlampe,
Mini sovende hvid stjerne natlampe

Sød sovende stjerne natlampe (vågelampe) med behageligt lys fra a little lovely company i hvid. Lampen kan være med til at skabe tryghed ved sengetid, og kan times til at slukke efter 15 min. Lampens batterier har en levetid på ca. 20 timer, og kan derefter udskiftes. LR44 batterier. Disse medfølger. Bliver ikke varm takke være LED pæren indeni. Phthalat og blyfri pvc. MÅL:14,3×14,2x6cm.

Pris: 119 kr – Køb Stjerne natlampen her!

Natlamper til børn, baby natlamper, natlampe med stjerne, stjerne natlampe,
Stjerne Natlampe

Denne bærbare natlampe og fakkel er perfekt til børneværelset og læsning i sengen. Natlampen har kølig glød i mærket. Du skal blot let vippe lygten og lyset vises magisk og når du sætter lommelugten ned forvandles lyset til en behagelig natlampe som slukker efter 2 minutter.

Pris: 149 kr – Køb natlampen her

9788711513941
Peter Pedal bøger

Når man er barn, og ikke selv har lært at læse, så er en god bog til oplæsning en af de bedste ting i verden. Peter Pedal bøgerne har været populære i flere generationer.  Peter Pedal er en abe og hans ejer/bedste ven er “manden med den gule hat”. Igennem årene har Peter Pedal været hovedpersonen i en række billedbøger af det tyske kunstnerpar H. A. Rey og Margaret Rey. Bogen De allerbedste historier med Peter Pedal indeholder 12 klassiske historier: Peter Pedal og fødselsdagsfesten, Peter Pedal besøger en chokoladefabrik, Peter Pedal i legetøjsbutikken, Peter Pedal bager pizza, Peter Pedal hos tandlægen, Peter Pedal besøger en brandstation, Peter Pedals første skoledag, Peter Pedal bager pandekager, Peter Pedal opdager en dinosaur, Peter Pedal besøger en boghandel, Peter Pedal på telttur, Glædelig jul, Peter Pedal!

Pris: 149,95 kr – Køb bogen her

vaskeklude, baby vaskeklude, vaskeklude med dyr, dyr vaskeklude, sjov bad til børn
Sylvester vaskeklude fra Liewood – Safari mix

Gør badet endnu sjovere med disse bløde safari vaskeklude. Her får du 3 stk  vaskeklude i blødt 100% økologisk bomuld. De er formet som flodhest, løve og leopard. Søde at lege med i badet, og bløde at blive vasket med. 

Der er hul til hænderne, så de kan blive ekstra sjove at lege med. MÅL:15x21cm.

Pris: 229 kr – Køb vaskekludene her

stofbleer, bleer af stop, stofbleer til babyer, baby stofbleer
Mustard Pippi stofbleer

Smukke kvalitets stofbleer i 100% økologiske bomuld. De 8 Pippi stofbleer kommer i en mix af mustard, hvid og grå farver som passer helt fantastisk sammen.

Pakken indeholder 2 mustard stofbleer med frugter (citroner, æbler og pære), 2 hvide, 2 mustard med prikker og 2 grå. 

Pris: 199 kr – Køb stofbleerne her

Pingvin bidering, bidering til babyer, baby bidering, Pingvin bidering
OYOY – Pingvin Bidering

Pingvin er en bidering til baby der er ved at få tænder. Den er en rigtig fin hjælp, når babyen er ved at få tænder. Bideringen er lavet af 100% naturgummi, derfor skal de ikke koges, da de har en selvrensende effekt.

Til daglig rengøring anbefales det at rengøre i sæbevand, og tørre med en våd klud.

Mål: W10 x D2,5 x H13 cm. Materiale: 100% naturgummi

Pris: 99 kr – Køb bideringen her

gaver til nyfødte, julegaver til nyfødte, gaver til babyer, gave til baby, julegaver til nyfødte, julegaver til babyer, rangler til børn, babynest, uro ballon, julegaver til de mindste, julegaver, gaver

Fandt du ikke den rigtige gave til nyfødte eller babyen

Måske indeholdte vores liste ikke noget du synes passede til det nyfødte barn eller babyen.

For at finde den perfekte gave til nyfødte og babyer, bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener er en god gave som barnet og ikke mindst forældrene vil sætte pris på. Gaver til nyfødte kan f.eks være:

  • Legetøj: Skal barnet forkæles i legetøj der kan stimulere, larme, spille musik eller som bare ser er super sødt ud, så kig på Eurotoys og Legebutikken.dk
  • Miljøvenlig og økologisk legetøj: Har du også en holding til at legetøj til børn bør være uden skadelig stoffer, økologisk eller miljøvenligt? Så kig efter gaven på Parcellet.
  • Sengetøj, dyner, puder og morgenkåber: Er den helt rigtige gave en ny dyne, en lækker pyde, noget flot sengetøj eller måske en hyggelig morgenkåbe, så anbefaler vi du kigger på Sovedyret.
  • Tøj og sko: Babyer vokser super hurtigt, så skal babyen have nyt tøj eller nogle fede sko så kig på Kids World.