Alle julegaver ideerJulekager og konfektTilbehør til Jul

Kagetilbehør med snefnug

Julebag – Kagetilbehør med snefnug

Snefnug er både smukke og elegante til julepynt og til julens bagværk.

Når det kommer til bagværk og pyntning af det, så findes der et stort og meget varieret tilbehør med snefnug som tema. Online har vi fundet frem til de flotteste bagetilbehør med snefnug.

Snefnug kan både bruges til julebag men også til general vinterbag, da snefnug mest af alt er et symbol på en koldvinter, hvor en god kanalkage, vaniljekranse eller varm kakao kan serveres, for at skabe lidt indre varme.

Note: Artiklen om Kagetilbehør med snefnug er sidst opdateret D. 24/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Muffinforme med snefnug

Kagetilbehør med snefnug, snefnug kage, kage med snefnug, kagetilbehør med sne, sne kager, snefnug kager

Muffinsforme lyseblå iskrystaler (50 stk.)

Her får du en pakke med 50 muffinsforme, det er selvfølgelig i juletema, med flotte snefnug. Den krympede folie har en fedt beskyttet finish, lavet af fødevaregodkendte materialer. Fordi udsmykningen er snefnug, som høre vinteren til, så kan de også bruges før og efter julen.

Pris: 26,95 kr. – Køb muffinformene her

Muffins med jul, julebag tilbehør, kagetilbehør med snefnug, julemuffins, julemand kage, muffinsforme med juledekorationer, jule muffinsforme, jule cupcakes, Merry christmas muffins, jule cupcakes, cupcakes til jul, snefnug muffinforme

Røde muffinforme med hvide snefnug

Røde muffins forme med hvide snefnug juletema er det perfekte valg for at tilføje en ekstra dosis festlighed til din julebagning. Disse papirforme er skabt til at bevare formen og farven under bagning, hvilket garanterer, at dine cupcakes og muffins ser forbløffende ud.

De egner sig perfekt til julefrokoster, børnefester eller blot som en sjov aktivitet derhjemme med familien.  Muffinsformene er enkle at bruge og sikrer, at dine lækkerier slipper ubesværet fra formen uden at hænge fast.

Pris: 26,95 kr. – Køb muffinformene her

Udstikkere med snefnug

udstikker snefnug, snefnug udstikker, Stempel udstikkersæt formet som snefnug, snefnug kagedekoration

Udstikkersæt snefnug

Stempel udstikker sæt formet som snefnug med mange detaljer. Med disse udstikkere kan man lave de smukkeste snefnug i 4 forskellige varianter. Lave perfekte og elegante udstuk af snefnug i f.eks. fondant, marcipan eller lignende til udsmykning af kager og muffins. Sættet indeholder 4 stk udstikkere i størrelsen 40 mm fremstillet af fødevaregodkent plast.

Pris: 79,95 kr. – Køb snefnug udstikkere her

plunger-udstikkersaet-snefnug-s-m-l-3-stk

Plunger udstikkersæt snefnug til fondant eller småkager

Kageudstikkersæt med snefnugene er lavet i plast.

Sættet består af 3 stk udstikkere.: Small (3 cm), medium (5 cm) og large (6,5 cm). Udstikkerne er af plunger-typen (dvs. med et stempel til at trykke de udstukne snefnug ud). Det er utrolig let at bruge og du er næsten garanteret et flot resultat!

Fremstillet af fødevaregodkendt plast, der naturligvis kan tåle maskinopvask. Flot kagetilbehør med snefnug.

Pris: 69,95 kr. – Gå til shop

Kagetilbehør med snefnug, snefnug kage, kage med snefnug, kagetilbehør med sne, sne kager, snefnug kager

Snefnug udstikker med bløde hjørner

Denne kageudstikker er formet som et yndigt jule snefnug. Den har comfort-grip, så det ikke gør ondt i håndfladen, når du skal udstikke. Denne udstikker er perfekt til at lave julecookies med, men den er også så stor, at den kan udstikke f.eks små sandwiches.

Den er fremstillet af rustfrit stål, der tåler maskinopvask og måler Ø10,5 cm.

Pris: 24,95 kr. – Gå til shop

plunger-udstikkersaet-snefnug-2-stk
Plunger udstikkersæt med snefnug (2 stk.)

Dette udstikkersæt består af 2 kageudstikkere formet som snefnug. Udstikkerne er af plunger-typen (dvs. med et stempel til at trykke de udstukne snefnug ud).

De måler 40 og 50 mm og er fremstillet af fødevaregodkendt plast, der naturligvis kan tåle maskinopvask.

Pris: 97,95 kr. – Gå til shop

Krymmel og kagetilbehør med snefnug

Krymmel med julemotiver, julemotiver på krymmel, julekrymmel, krymmel til jul, krymmel til julekagerne, julekrymmel til konfekten, konfekt med julekrymmel, krymmel med peberkagemænd, krymmel med juletræer, julekrymmel, krymmel til julekager, juleage krymmel, krymmel til kager, juletræs krymmel, snefnug krymmel, krymmel juletræ, krymmel snefnug, krymmel julekonfekt, julekonfekt

Julekrymmel med snefnug

FunCakes Sprinkle Medley Christmas er den perfekte topping til dit hjemmelavede julebag denne jul! Medleyen indeholder hvid, rød og grøn grymmel. Den hvide er formet som snefnug. Indeholder 60 gram.

Pris: 29,95 kr. – Køb julekrymmel her

snefnug kagedekoration, snefnug kagepynt, kagepynt med snefnug, krymmel med snefnug, julekager med snefnug

Sukkerdekoration Hvide snefnug

Sæt med flotte hvide 12 stk fra Funcakes. Snefnug i hvide, ideelle til at dekorere småkager og muffins med, men også fantastiske til jule kager med vinter tema, som f.eks. hvis du skal lave Disney Frost kager.

Pris: 34,95 kr. – Køb Snefnug her

snefnug kagedekoration, snefnug kagepynt, kagepynt med snefnug, krymmel med snefnug, julekager med snefnug

Sukkerdekoration Blå og hvide snefnug

Sæt med flotte hvide og lyseblå 12 stk fra Funcakes. Snefnug i kombineret hvid og blå, ideelle til at dekorere julens kager med, men også fantastiske til kager med vinter tema. Læg dem på toppen af din cupcake, og udseendet vil blive så smukt og enkelt.

Pris: 42,95 kr. – Køb Snefnug her

snefnug kagedekoration, guld krymmel, julepynt til muffins, julemuffins, guld snefnug kagepynt, kagepynt med snefnug, krymmel med snefnug, julekager med snefnug

Sukkerdekoration bronze snefnug

12 stk elegante bronze snefnug ideelle til at dekorere julens kager med, men også fantastiske til kager med vinter tema. Læg dem på toppen af din cupcake, og udseendet vil blive så smukt og enkelt.

Pris: 39,95 kr. – Køb Snefnug her

spiselig-glimmer-solv-5-gram
Spiselig glimmer sølv

Spiseligt sølv glimmer Rainbow Dust. Spiseligt glimmer giver et funklende udseende og et smukt finish til kager, is, desserter, flødeboller, konfekt og andre julebagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt. Indeholder 5 gram.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

spiselig hvid glimmer, glimmer du kan spise, spiselig glimmer, hvid glimmer til kager, julekonfekt, konfekt til jul

Spiselig hvid glimmer

Spiseligt hvid glitter med smuk klitter effekt. Få et funklende udseende og et smukt finish til kager, is, desserter, flødeboller, konfekt og andre bagværk. Dette er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop


Du kan også købe

marcipan-250-g-ikke-farvet
Ufarvet Funcakes Marcipan

Ufarvet marcipan fra Funcakes. Pakken indeholder 250 gram. Dette marcipan er perfekt til at lave farvet marcipan med, ved at blande det med præcis den farve du ønsket.

Pris: 39,95 kr – Gå til shop

krymmel-metallisk-solv-80-gram
Krymmel i metallisk sølv

Sølvfarvet krymmel fra Funcakes. Dette giver et flot finish til julekager, konfekt og meget andet julebag. Sølv krymmel kan f.eks kombineret med hvid og blå snefnug krymmel som topping til konfekt. Indhold 80 gram.

Pris: 39,95 kr. – Gå til shop

engle udstikker, Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikkere med julemotiver, julemotiv småkager, Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikkere med julemotiver, julemotiv småkager

Engel udstikker

En fin udstikker med engel af rustfrit stål på 7 cm i højden og 5,5 cm i bredden.

Englene er en traditionel udstikker til julekager og kan selvfølgelig pyntes med både glasur, krymmel eller pyntegele, præcis som du ønsker det efter alle kunstens regler.

Pris: 14,95 kr. – Udstikker med engel her

Muffins med julemanden, julebag tilbehør, kagetilbehør med julemanden, julemuffins, julemand kage, muffinsforme med juledekorationer, jule muffinsforme, jule cupcakes, julemands kager, kager med julemanden

Julemand Cupcake forme (75 stk)

Skab en magisk julestemning med disse festlige muffinsforme! Pakken indeholder hele 75 muffinsforme, hver dekoreret med et charmerende motiv af julemanden.

Disse muffinsforme er ikke kun praktiske, da de har en standardstørrelse på ca. 50 mm i bunden.

Overrask dine gæster, familie eller kolleger med disse smukt designede muffinsforme, der ikke kun smager godt, men også spreder glæde og julestemning. Lad kreativiteten blomstre, og skab lækre julegodter, der ser lige så fantastiske ud, som de smager.

Pris: 29,95 kr. – Køb Julemand cupcake forme her

Muffins med jul, julebag tilbehør, kagetilbehør med jul, julemuffins, julemand kage, muffinsforme med juledekorationer, jule muffinsforme, jule cupcakes, Merry cheristmas muffins, jule cupcakes, cupcakes til jul

Muffinsforme med sort og guld Merry Christmas tekst

Gør julebagningen ekstra sjov og kreativ med disse muffinsforme designet i sort og guld med teksten ”Merry Christmas” Muffinformene giver ikke kun et festligt look til dine kager men de holder også formen på kagerne mens de bager.

Pakken indeholder 50 stk, som måler 5 cm i diameter og har en højde på 3,2 cm.

Pris: 26,95 kr – Køb jule muffinsforme her

Farvet Marcipan, julekonfekt marcipan, julekonfekt med farvet marcipan, farvet marcipan julekonfekt

Funcakes Marcipan i brun

Brun marcipan fra Funcakes. Den brune marcipan er perfekt til at lave juletræer og detaljer på julekonfekten med. Pakken indeholder 250 gram

Pris: 47,95 kr – Gå til shop

marcipan-250-g-gron

Funcakes Marcipan i grøn

Grøn marcipan fra Funcakes. Pakken indeholder 250 gram. Den grønne marcipan er perfekt til at lave julekranse og juletræer med.

Pris: 39,95 kr – Gå til shop

Kagetilbehør med snefnug, snefnug kage, kage med snefnug, kagetilbehør med sne, sne kager, snefnug kager

Lukket for kommentarer.