Til HendeTil pigerTil studerendeTil ungeTøj og smykker

Lækkert tæppe med ærmer

På Coolstuff.dk kan du finde det lækre Snug Rug Deluxe – et tæppe med ærmer.

Den Perfekte julegave til hygge-musen i den kolde tid.

Coolstuff.dk kalder det tæppe version 2.0.

Tæppet kan fås i 9 forskellige farver; Grå, lyseblå, rød, brun, vinrød, lyserød, creme, blå og grøn

Note: Artiklen om Lækkert tæppe med ærmer er sidst opdateret D. 20/6 2023. ALLE links i denne artikel er reklame links, som sender dig videre til webshoppen, hvor du kan købe julegaven.

tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,

Drømmer du om at blive indhyllet i varme og hygge? Så er Snug Rug fra Coolstuff den perfekte julegave til dig! Denne utroligt bløde og lune tæppejakke kombinerer stil og komfort på en fantastisk måde.

Snug Rug er designet til at holde dig varm og hyggelig på kolde vinteraftener. Med sin generøse størrelse kan du pakke dig helt ind i tæppet og nyde øjeblikket af ren afslapning. Den har endda ærmer og en hætte, så du kan bevæge dig frit rundt uden at miste varmen. Derudover er der en lomme i Snug rug tæppet.

Tæppet med ærmer er perfekt til god aften med film og sofa hygge eller til at varme sig med i en vinterkold og halvfrossen bil på vej til arbejde.

Om sommeren er tæppet helt perfekt til smukke sommeraftner ved stranden med vennerne eller en god piknik i parken med familien.

Snug Rug Deluxe leveres i en farve-matchende taske, som gør opbevaringen af tæppet med ærmer nemt og simpelt når det ikke bruges.

Snug Rug er også en fantastisk gaveidé til dine kære. Overrask dine venner eller familie med dette luksuriøse tæppe, der giver dem mulighed for at koble af og nyde øjeblikket. Det er den perfekte kombination af komfort og stil, og de vil takke dig for det varme og hyggelige bidrag til deres liv.

Information om Tæppe med ærmer:

  • Den Originale Snug Rug!
  • Tæppet med ærmer fås i flere farver
  • Snug Rug Delux er lavet af 100% polyester fleece stof.
  • Det kan maskinvaskes og det anbefales at man vasker det en gang før brug.
  • Har en praktisk lomme, f.eks telefonen eller fjernbetjeningen.
  • Tæppet er i One Size og det måler cirka 40 x 152 x 213 cm

Bestil Snug Rug her!

tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,

↓↓↓

Mangler du inspiration til andre julegaver?

 Bomb Cosmetics Lav Din Egen Badebombe, lav selv Badebombe, DIY Badebombe, Kosmetik julegaver, Kosmetik gaver, badebomber DIY, Lav din egen badebombe sæt, sæt til hende, gaver til hende

Bomb Cosmetics Lav Din Egen Badebombe

Badebomber er supersjove i badet og de er også super sjove at lave selv. Det kan du med dette “Lav din egen badebombe” sæt fra Bomb Cosmetics. I sættet får du alt, hvad du skal bruge til at lave tre badebomber i forskellige farver.

I æsken fra Bomb Cosmetics er der materiale til at lave tre badebomber i forskellige farver og med forskellige søde dekorationer. I den medfølgende vejledning finder du en guide til, hvordan du blander ingredienserne med lidt vand og presser dine badebomber sammen i formene, og efter et par timers tørretid er badebomberne klar til at blive søsat.

Pris: 179 kr – Køb DIY Badebomben her

Fugle fodrebræt, fodrebræt til vindue, fugle fodrebræt til viduet, pakkelegsgaver, gaver til pakkelegen max 70 kr,

Fuglefodrebræt til Vinduet

Alle har et vindue i deres hjem og på det vindue kan dette søde fuglefodrebræt sidde fast på. Nyd udsigten til de små fugle som sidder på den anden side af ruden og spiser.

Pris: 119 kr – Køb fuglefodrebræt her

nivo-grill

Nido Grill

Nido grillen er kvadratisk, som gør at man har en god stor overflade til at grille maden på taget i betragtning af grillens størrelse og derudover er den i et super lækkert design.

Grillen er ideel til grillmesteren, som har en lille altan, eller til grillmesteren som ønsker at tage grillen med til stranden e.lign.

Pris: 599,95 kr – Bestil Nida grillen her!

 Powerbeärs Tetris-vingummi, Tetris vingummi, Sjove pakkelegsgaver, gaver til pakkeleg, gaver til under 40 kr, gaver til børn,

Powerbeärs Tetris-vingummi

Super sjove vingummier formet som forskellige tetris brikker. Spis dem eller leg med dem først også spis dem, valget er dit!

Powerbeärs Tetris-vingummi kommer i alle de syv klassiske Tetris-former, plus en bonusform. Selvfølgelig har hver form sin egen frugtsmag, blandt andet fersken, æble og appelsin.

Vingummierne indeholder ingen kunstige smags- og farvestoffer.

Pris: 39 kr – Køb Tetris vingummi her

termokrus, Eva solo krus, Eva solo termokrus, Eva solo to go cup, gaver til kaffeelskeren, gaver til studerende, gaver til studenter, studenter gaver, gaver til kaffe elskeren, studenter gaver

Eva Solo To Go Cup sort

Den praktiske og stilrene termokop, To Go Cup, er let at have morgenkaffen eller den kolde iste med i, på farten. Den har et smart og meget funktionelt låg med klik-funktion, om let kan betjenes med kun én hånd. Derudover er termokoppen 100 % drypfri. 

Eva Solo termokoppen er dobbeltvægget og med en vakuum effekt, som gør den perfekt til at holde varme drikke varme og kolde drikke kolde. Koppens smarte bærestrop i silikone, går det nemt at transportere den og giver samtidig et godt farvespil til koppen.  

Pris: 249 kr – Gå til shop

 Chokoladetrøffel i Champagneflaske, gaver til pakkelegen, chokolade til jul, julegaver, mandelgaver til børn, mandelgave 2020, spiselige mandelgave

Chokoladetrøffel i Champagneflaske

Chokoladetrøflerne fra Delafaille er fremstillet af belgisk chokolade og pudrede med et tyndt lag kakao. Leveres i flot gaveindpakning.

Pris: 79 kr – Køb chokoladetrøfflerne her

baby yoda kop, star wars kaffekop, kaffe koop med Yoda, baby yoda, kop med baby yoda

Star Wars Baby Yoda Krus

Hvor meget kaffe drikker indbyggerne på Mandalore hvert år? Formodentlig ikke lige så meget som vi skandinaver, men uanset mængde gælder det, at kaffen nydes bedst i det flotteste krus, og hvad passer så bedre end et krus som ligner Baby Yoda?

Pris: 179 kr – Køb Baby Yoda Krus her

Gem

Lukket for kommentarer.